Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μητσοτάκη δεν λέει ;
Πόσο βλάκας είναι αυτός που ρωτάει ;
Οποιος πιστευει ακομη στην ΝΔ
Όσο πανίβλακας και αυτός που υπογράφει το κείμενο. Αφαίρεση εκλογικών δικαιωμάτων τώρα.
Αφου παραδεχεσαι οτι πρεπει να σου αφαιρεθει το εκλογικο δικαιωμα,εισαι μαγκας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εαν δεν φτυσουμε ολες τις πολιτικες βρωμοοικογενοιες στην Ελλαδα δεν θα δουμε χαιρη ποτε. δυστιχως ολοι οι ανικανοι, ηλιθιοι κ αναρχικοι εχουν μαζευτει στην Βουλη. Δεν θα βολευτειτε απο το παλιο κομματικο. Ξυπνηστε!!!
Οποιος εχει ελαχιστη νοημσουνη αυτο πιστευει.Οποιος δεν εχει πιστευει ακομη σε ΝΔ συριζα ΠΑΣΟΚ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Οποιος πιστευει ακομη στην ΝΔΑφου παραδεχεσαι οτι πρεπει να σου αφαιρεθει το εκλογικο δικαιωμα,εισαι μαγκας.

Βλέπεις να υπογράφω εγώ το κείμενο; Εσύ ειδικά που ψήφισες τσίπρα για να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, σου έχω νέα....

"Άντε πάενε από δω".

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Εαν δεν φτυσουμε ολες τις πολιτικες βρωμοοικογενοιες στην Ελλαδα δεν θα δουμε χαιρη ποτε. δυστιχως ολοι οι ανικανοι, ηλιθιοι κ αναρχικοι εχουν μαζευτει στην Βουλη. Δεν θα βολευτειτε απο το παλιο κομματικο. Ξυπνηστε!!!

Πες μας μια λύση.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Βλέπεις να υπογράφω εγώ το κείμενο; Εσύ ειδικά που ψήφισες τσίπρα για να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, σου έχω νέα....

"Άντε πάενε από δω".
Το κειμενο τα λεει μια χαρα.Εσυ εισαι βλακας που πιστευεις οτι ο μητσοτακης που δεν μπορει να διαχειριστει το χρεος της νδ θα σωσει την χωρα.
Και εσυ ψηφισες τον Σαμαρα για να σκισει τα μνημονια.Τουβλο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Το κειμενο τα λεει μια χαρα.Εσυ εισαι βλακας που πιστευεις οτι ο μητσοτακης που δεν μπορει να διαχειριστει το χρεος της νδ θα σωσει την χωρα.
Και εσυ ψηφισες τον Σαμαρα για να σκισει τα μνημονια.Τουβλο.

Μαστεράκο, θέλεις να βγει το χέρι μου από την οθόνη και να αρχίσω τις φάπες;;; (Όπως λέει και ο τρελός από το Βέλγιο!)

Ποιός σου είπε οτι ο Μητσοτάκης "δε μπορεί να διαχειριστεί το χρέος της ΝΔ";;;

Ποιός σου είπε ρε αγαθιάρη οτι "εγώ ψήφισα το Σαμαρά";;;

Αντιθέτως, ΕΣΥ δε δήλωσες οτι ψήφισες Τσίπρα τον Ιανουάριο του 2015;

Ποιός είναι ο βλάκας;;; (Ρητορικό).

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαστεράκο, θέλεις να βγει το χέρι μου από την οθόνη και να αρχίσω τις φάπες;;; (Όπως λέει και ο τρελός από το Βέλγιο!)

Ποιός σου είπε οτι ο Μητσοτάκης "δε μπορεί να διαχειριστεί το χρέος της ΝΔ";;;

Ποιός σου είπε ρε αγαθιάρη οτι "εγώ ψήφισα το Σαμαρά";;;

Αντιθέτως, ΕΣΥ δε δήλωσες οτι ψήφισες Τσίπρα τον Ιανουάριο του 2015;

Ποιός είναι ο βλάκας;;; (Ρητορικό).
Εσυ εισαι.Ναι εγω το ειπα,την πρωτη φορα τον ψηφισα,για να φυγουν οι πουτανας γιοι δεξιοι.Το οτι δεν πιστευα οτι θα κανουν αυτα που ελεγαν,επισης το ειπα.Οτι δεν θα καλυτερεψουν τα πραγματα με συριζα επισης το ειπα.
Εσυ εισαι βλακας λοιπον που θεωρεις τον μητσοτακη λυση.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Εσυ εισαι.Ναι εγω το ειπα,την πρωτη φορα τον ψηφισα,για να φυγουν οι πουτανας γιοι δεξιοι.Το οτι δεν πιστευα οτι θα κανουν αυτα που ελεγαν,επισης το ειπα.Οτι δεν θα καλυτερεψουν τα πραγματα με συριζα επισης το ειπα.
Εσυ εισαι βλακας λοιπον που θεωρεις τον μητσοτακη λυση.

Άρα είσαι βλάκας,κορόιδο,σε ξεγέλασαν ή απλά έχεις αρρωστημένο κόμπλεξ με τους δεξιούς ακόμα και αν αυτό είναι επικίνδυνο για τη χώρα άρα και για τη δική σου τη ζωή και το μέλλον.

Άρα ψήφισες ψεύτες και απατεώνες επειδή ήθελες απλά να φύγουν οι προηγούμενοι που μισείς, όπως γράφεις. Αν δεν έχεις προσωπικό όφελος τύπου Καρανίκα σε κάνει ακόμα πιο χαζό.

Και λες βλάκα αυτόν που πιστεύει οτι λύση είναι να φύγουν ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ με κάθε τρόπο.

Είσαι, εκτός από επικίνδυνος για τη χώρα, πολύ λίγος για να συζητήσεις μαζί μου, σου αφαιρώ το δικαίωμα.&-

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Tα τελευταια xρονια πηγαινοντας στην καλπη για να ψηφισω,κανω την εξης σκεψη..
Αν θα εφευγα ενα μακρινο ταξιδι,σε ποιον πολιτικο θα εμπιστευομουν για μερικες ημερες
τα κλειδια του σπιτιου μου.Και αναλογα ψηφιzω..

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Tα τελευταια xρονια πηγαινοντας στην καλπη για να ψηφισω,κανω την εξης σκεψη..
Αν θα εφευγα ενα μακρινο ταξιδι,σε ποιον πολιτικο θα εμπιστευομουν για μερικες ημερες
τα κλειδια του σπιτιου μου.Και αναλογα ψηφιzω..

Σωστος τύπε.
Εγώ μετ'α το 2012 κάνω την εξεις ερώτηση  στον εαυτό μου:
Αν ειχα ενα ψιλικατζιδικο , σε ποιον πολιτικό θα μπορουσα να εμπιστευτώ την διαχειριση του ??
Και επειδη δεν βρισκω κανεναν εχω απο το 2012 να ψηφισω.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Σωστος τύπε.
Εγώ μετ'α το 2012 κάνω την εξεις ερώτηση  στον εαυτό μου:
Αν ειχα ενα ψιλικατζιδικο , σε ποιον πολιτικό θα μπορουσα να εμπιστευτώ την διαχειριση του ??

φιλε δεν ξερω για ψιλικατζιδικο τι λες.
αλλα για πιτσαρια

Δ-Α-Γ-Κ-Ω-Τ-Ο ΣΑΜΑΡΑΣ !!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Σωστος τύπε.
Εγώ μετ'α το 2012 κάνω την εξεις ερώτηση  στον εαυτό μου:
Eτσι ειναι τυπε, δυστυxως..Μακαρι για την xωρα μας,να ηταν διαφορετικα τα πραγματα.. :sunglasses:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Πιστευω η καλυτερη ερωτηση που πρεπει να κανει ο καθε Ελληνας ψηφοφορος πριν παει να ριξει την ψηφο του ειναι η εξης :

Ποιος πιστευω οτι ειναι ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ μαλακας για να ψηφισω και να κυβερνησει την χωρα ?

Οσοι ψαχνουνε για τις απιστευτες αλλαγες και τον απιστευτο σωτηρα που θα φερει τα πανω κατω και θα χορευει πεντοζαλη με την δραχμη πολυ απλα δεν υπαρχει κατι τετοιο.

Επειδη λοιπον η απαντηση μου στην παραπανω ερωτηση ειναι ο Μητσοτακης για 3 συγκεκριμενα κριτηρια που τα θεωρω πολυ σημαντικα ψηφιζω Μητσοτακη.

Αυτο δεν σημαινει οτι ομως αν ειχα καποια καλυτερη επιλογη θα τον ψηφιζα.

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Πιστευω η καλυτερη ερωτηση που πρεπει να κανει ο καθε Ελληνας ψηφοφορος πριν παει να ριξει την ψηφο του ειναι η εξης :

Ποιος πιστευω οτι ειναι ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ μαλακας για να ψηφισω και να κυβερνησει την χωρα ?

Οσοι ψαχνουνε για τις απιστευτες αλλαγες και τον απιστευτο σωτηρα που θα φερει τα πανω κατω και θα χορευει πεντοζαλη με την δραχμη πολυ απλα δεν υπαρχει κατι τετοιο.

Επειδη λοιπον η απαντηση μου στην παραπανω ερωτηση ειναι ο Μητσοτακης για 3 συγκεκριμενα κριτηρια που τα θεωρω πολυ σημαντικα ψηφιζω Μητσοτακη.

Αυτο δεν σημαινει οτι ομως αν ειχα καποια καλυτερη επιλογη θα τον ψηφιζα.

οχι τυπε,
αν στις εκλογες ειχαμε ενα 70%  αποχη , θα αλλάζανε τα πράγματα , κατι καινουριο και καλο (?)  θα γεννιόταν .

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Απο την αλλη,μπροστα στην καλπη γεννιεται κ' η εξης απορια..
Αν εξαιτιας ενος πολιτικου μηxανικου γκρεμιστηκε το σπιτι μου, για ποιο λογο
να ξαναπροσλαβω τον ιδιο πολ.μηx. προς ανοικοδομηση, εκ νεου.. :rolleyes:

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
ειναι οπως με τις γκομενες , τις διώχνεις ολες και μετα αρχιζεις το ψηστηρι για καινουρια..
οταν την βρεις ξανατηλεφωνας στις παλιές....

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
οχι τυπε,
αν στις εκλογες ειχαμε ενα 70%  αποχη , θα αλλάζανε τα πράγματα , κατι καινουριο και καλο (?)  θα γεννιόταν .

φιλε η αποχη δεν ειναι λυση πιστευω
εχεις δει καμια χωρα με ποσοστα 70% αποχη ?

αν εισαι υπευθυνος πολιτης πας και ψηφιζεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
φιλε η αποχη δεν ειναι λυση πιστευω
εχεις δει καμια χωρα με ποσοστα 70% αποχη ?

αν εισαι υπευθυνος πολιτης πας και ψηφιζεις.

Και τι θα κάνει η αποχή;

Έστω και έχουμε 80% αποχή:

'Ελαβαν
1ο κόμμα 34%
2ο κόμμα 14%
3ο κόμμα 8%

κλπ κλπ κλπ

Δεν τους ενδιαφέρει το ποσοστό της αποχής.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
ωραιο κειμενο εσυ το εγραψες;

πρεπει να εισαι πολυ μορφωμενος
Κατερίνα Ακριβοπούλου, όλο το κείμενο

Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Η πολιτική επικοινωνία είναι στην πραγματικότητα το όπλο των αδύναμων, όταν δεν έχουν περιεχόμενο, συνηθίζει να λέει ένας φίλος, πολιτικός επιστήμονας…
Πράματι – που θα έλεγε και ο Κυριάκος – η πρόσφατη  μονομαχία στη Βουλή για τη διαπλοκή, επιβεβαίωσε με μνημειώδη τρόπο, το αξίωμα του φίλου…
Ο Μητσοτάκης επιβάλλεται στην κοινή συνείδηση με την ίδια μεθοδολογία με την οποία επιβλήθηκαν ο Σημίτης και ο ΓΑΠ...
Εταιρίες δημοσκοπήσεων, ΜΜΕ, δημοσιολόγοι και δημοσιολογούντες διαμορφωτές της κοινής γνώμης, συνεπικουρούμενοι από «δίκτυα» και μεγαλοεργολάβους του life style, επέβαλαν.. συνειδητά και με το ζόρι πρόσωπα με περιορισμένη μεν προσωπικότητα, αλλά απεριόριστη ενδοτικότητα…
Άλλωστε το ένα χαρακτηριστικό είναι προϋπόθεση του άλλου…
Το μακέτο που δίνει ραντεβού στις κάλτσες, θα ήταν μια ανάμνηση της διανοητικής γελοιότητας των δύο ανδρών, εάν δεν επισκιάζονταν από την οικονομική δολοφονία της χώρας…
Ακόμη και στον αδηφάγο Βενιζέλο ή στον ακροδεξιό Σαμαρά που πολιτεύτηκε με όρους τους 50, δύσκολα θα μπορούσε κανείς  να καταλογίσει έλλειμμα προσωπικότητας και πνευματική ένδεια…
Ο προχθεσινός διασυρμός Μητσοτάκη στη Βουλή, δεν σχετίζεται μόνο με την κοινότοπη παραδοχή ότι σε ένα ματς για τη διαπλοκή, είναι εκ προοιμίου χαμένος από τα αποδυτήρια.
Η κενότητα του πολιτικού του λόγου, η νηπιακή του σκέψη, (χωρίς όμως την αθωότητα του νηπίου) η ανυπέρβλητη ροπή του προς την ευτέλεια, ή ρητορική ψιλομορφωμένης κουτοπόνηρης Κατίνας που καμαρώνει μόνη της στον καθρέφτη, με το εμβληματικό χασκόγελο στο τέλος να τινάζει τη μπάνκα στον αέρα, τον κατατάσσουν στη σειρά των γραφικών πολιτικών καρτούν…
Και όλοι εμείς πρέπει τώρα να πιστέψουμε σώνει και καλά ότι ο Μητσοτάκης έχει ρεύμα, την ώρα που στη Ν.Δ. σκίζουν από απελπισία τα ρούχα τους και οι επικοινωνιολόγοι τα πτυχία τους…
Αυτή η πραγματικότητα μπορεί να αποτελέσει και την κρίσιμη παγίδα για την κυβέρνηση που θεωρεί – και με το δίκιο της – ότι σε κάθε αναμέτρηση στη Βουλή, ο Τσίπρας κλέβει εκκλησία.
Αν το σύνδρομο του εφησυχασμού κυριαρχήσει, και η έννοια του αντιπάλου περιοριστεί στον Μητσοτάκη, η αποκαμωμένη οικονομικά και αποπροσανατολισμένη ιδεολογικά κοινωνία, μπορεί να στείλει σπίτι του τον Κούλη, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο σε ποιόν «σωτήρα» θα ακουμπήσει…
Μετά τον Κυριάκο τι, είναι το ερώτημα και όχι απέναντι στον Κυριάκο ποιος…

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όσο πανίβλακας και αυτός που υπογράφει το κείμενο. Αφαίρεση εκλογικών δικαιωμάτων τώρα.

Κατερίνα Ακριβοπούλου στο altsantiri...

διορίστηκε στην ΕΡΤ... γλύψε γλύψε τα κατάφερε... πούτσα πούτσα ανέβηκε και αυτή την σκάλα προς τον διορισμό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom