Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
δεχθηκε να μην πανε στις εκλογες αν κ εφοσον εδινε την κυβερνηση ο γιωργακης στον παπαδημο
μην τα μεταφραζεις ολα οπως σε συμφαιρει
εκβιασμο εκανε......περασε ο εκβιασμος κ δεχθηκε την κυβερνηση του παπαδημου
κ στην τελικη εκανε κινηση τακτικης εφοσον ο γιωργακης κ το πασοκ ειχαν πλεον τελιωσει πολιτικα
Εντελως λαθος. Τιποτα δεν θυμασαι. Ειχε ΗΔΗ πεσει ο Γιωργακης και υποτιθεται οτι "δεν προλαβαιναμε" για εκλογες. Αν ομως το ειχε τραβηξει ως το τελος, μια χαρα θα γινονταν οι εκλογες και θα τις επαιρνε. Και στο κατω κατω ΑΝ θυμαμαι καλα, η συμφωνια ηταν να κρατησει ενα τριμηνο η κυβερνηση Παπαδημου. Ουτε αυτο δεν τηρηθηκε, αλλά ουτε τοτε την εριξε ο Σαμαρας. Κρατησε 6 μηνες και καταποντίστηκε και η ΝΔ το μάιο του 2012 ανευ λογου και αιτιας.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
αν εσυ το τζαμπα το μεταφραζεις με δευτερο μνημονιο το οποιο θα το εκανε κ τριτο με το ιμειλ χαρδουβελη
αν εσυ το τζαμπα το μεταφραζεις οτι απο το 2012 το χρεος δεν μειωθηκε αλλα αντιθετως αυξηθηκε
αν εσυ το τζαμπα το μεταφραζεις με το κουρεμα των ομολογων κ των κρατικων ταμειων

ε εισαι και πολυ μεγαλος μαλακας :jerking:
1ον μπορουσαμε να το αποφυγουμε το 2ο μνημονιο; το μαιλ χαρδουβελη ειχε μετρα 1,5 δισ θα εκλεινε η αξιολογηση και με αυτα θα βγαιναμε δειλα στις αγορες. δεν θα υπηρχε τριτο μνημονιο, το τριτο μνημονιο εγινε λογο τσιπρα

2ον το χρεος οντως αυξηθηκε αλλα πολυ λιγο, αν δε ειμασταν στα μνημονια και δεν ειχε γινει το psi τωρα θα ειχε ξεπερασει τα 500 δισ

3ον αν δεν ειχε γινει το psi δεν θα υπηρχαν τραπεζες τωρα, επρεπε να γινει και καλως εγινε, ηταν επωδεινο αδικο αλλα επρεπε να γινει

αμα δεν ξερεις αγορι μου μη μιλας  :birdman:  :-*

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
δεν ειχα δει κανεναν Λιακουνακο να μπαινει φυλακη επι ΝΔ ...τουλαχιστον τωρα βλεπουμε να κυνηγανε καποιους...ξεκιναει και το δικαστηριο Παπαντωνιου...βγαλανε και στην φορα τους πρωην υπουργους βουλευτες με τα ποθεν εσχες....τουλαχιστον βλεπουμε τωρα κατι να γινεται απο θεμα διαφθορας....παλιοτερα δεν ειχαμε δει τιποτα τετοιο

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ε αφου δεν εχουμε λοιπον τωρα αρκετα δεξιους για τα γουστα σου, ψηφιζε ό,τι να' ναι για να μας κυβερνανε οι κομμουνιστες. Φοβερη λογικη.

τυπε μου εγω δεν εχω κοματικες ταμπελες δεν ταυτιζομαι με κοματα ειμαι απλα δεξιος κ πατριωτης
οσο η ν.δ βγαζει κολοτουμπες αρχηγους εγω δεν θα την ψηφιζω
με αδωνη αντε εστω κ με τον κυριακο θα την ψηφισω
με τον τζιτζικωστα θα το σκεφτω
με τον βαγγελα με τιποτα

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: ο ανθρωπος που πηγε το δημοσιο χρεος απο τα 180 δισ στα 305 δισ δηλαδη σχεδον το διπλασιασε ο δευτερος χειροτερος πρωθυπουργος μετα τον αντρεα, ο μπουλης  :dancing:

ο δεξιος του κωλου που τα εχει με ολους καλα εχει συμαχησει μεχρι και με τον αλεξη τσιπρα...

σου ειπε την αληθεια ομως
ηταν ο πρωτος που ειπε την αληθεια για το χρεος
ηταν ο πρωτος που πηγε πρως την ρωσια
του απηλισαν την οικογενεια

εξαλου για αυτο κ του εβαλα 9/10

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
σου ειπε την αληθεια ομως
ηταν ο πρωτος που ειπε την αληθεια για το χρεος
ηταν ο πρωτος που πηγε πρως την ρωσια
του απηλισαν την οικογενεια

εξαλου για αυτο κ του εβαλα 9/10
σε αυτά τα χρονια που κυβερνησε εκανε και καποια καλα δε θελω να είμαι αδικος. και αυτό με τη ρωσια και που πηγε κοντρα στο θεμα των σκοπιων και που εφερε τη κοσκο. όμως στα θεματα οικονομιας διελυσε την ελλαδα με τη μαλακια της ηπιας προσαρμογης. το ξερεις ότι μπαιναμε μεσα κάθε χρονο πολλα δισ;  και μου λες ότι ειπε την αληθεια, αφου τα κατεστρεψε όλα; διπλασιασε το χρεος ρε. οσα ειχαν φαει οι αλλοι σε 25 χρονια τα εφαγε αυτος σε 5,5. και μου λες ειπε την αληθεια; την αληθεια την ειπε για την υστρεροφημια του

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
1ον μπορουσαμε να το αποφυγουμε το 2ο μνημονιο; το μαιλ χαρδουβελη ειχε μετρα 1,5 δισ θα εκλεινε η αξιολογηση και με αυτα θα βγαιναμε δειλα στις αγορες. δεν θα υπηρχε τριτο μνημονιο, το τριτο μνημονιο εγινε λογο τσιπρα

2ον το χρεος οντως αυξηθηκε αλλα πολυ λιγο, αν δε ειμασταν στα μνημονια και δεν ειχε γινει το psi τωρα θα ειχε ξεπερασει τα 500 δισ

3ον αν δεν ειχε γινει το psi δεν θα υπηρχαν τραπεζες τωρα, επρεπε να γινει και καλως εγινε, ηταν επωδεινο αδικο αλλα επρεπε να γινει

αμα δεν ξερεις αγορι μου μη μιλας  :birdman:  :-*

1ον
το δευτερο μνημονιο δεν το αποφευγες με τιποτα μονο ο σαμαρας το υποστηριζε αυτο στα ζαπεια  :jerking: το ιμειλ χαρδουβελη ηταν προταση οχι συμφωνια μην μπερδευεις την πουτσα με την οδοντοπαστα.......γυρω στα 5 δις θα εκλινε η συμφωνια(σαφως καλυτερη απο αυτη του τσιπρα κ χωρις καπιταλ κοντρολ)

2ον
το πολυ λιγο που λες εσυ εγω το μεταφραζω σε χρονια γαμησιατικων τοκοχρεωλυσεων τοκων που θα πληρωσουμε

3ον
το psi εγινε με σκοπο να συγχωνευτουν οι τραπεζες κ να γινουν υγειης...... το οτι θελουν ξανα ανακεφαλοπιηση δεν ευθυνεται μονο ο τσιπρας αλλα κ η κυβερνηση του σαμαρα

4ον
αμα δε ξερεις τα πραγματα οπως ειναι πηγαινε να παιξεις το πουλακι σου καλυτερα

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
1ον
το δευτερο μνημονιο δεν το αποφευγες με τιποτα μονο ο σαμαρας το υποστηριζε αυτο στα ζαπεια  :jerking: το ιμειλ χαρδουβελη ηταν προταση οχι συμφωνια μην μπερδευεις την πουτσα με την οδοντοπαστα.......γυρω στα 5 δις θα εκλινε η συμφωνια(σαφως καλυτερη απο αυτη του τσιπρα κ χωρις καπιταλ κοντρολ)

2ον
το πολυ λιγο που λες εσυ εγω το μεταφραζω σε χρονια γαμησιατικων τοκοχρεωλυσεων τοκων που θα πληρωσουμε

3ον
το psi εγινε με σκοπο να συγχωνευτουν οι τραπεζες κ να γινουν υγειης...... το οτι θελουν ξανα ανακεφαλοπιηση δεν ευθυνεται μονο ο τσιπρας αλλα κ η κυβερνηση του σαμ

4ον
αμα δε ξερεις τα πραγματα οπως ειναι πηγαινε να παιξεις το πουλακι σου καλυτερα
χα χα εχεις πλακα τελικα...το μονο που θα πω γιατι βαριεμε να απανταω παλι σε ολα ειναι για τις τραπεζες.

οι τραπεζες πριν απο ενα χρονο ειχαν περασει με επιτυχια τα στρες τεστ. ξερεις τι σημαιινουν στρες τεστ; εχουν μεσα για να φανταστεις και σεναρια πολεμου. δεν ειχαν προβλεψει το σεναριο βαρουφακης ομως  :2funny: . δεν χρειαζονταν ανακεφαλαιοποιηση. για τις τραπεζες αποκλειστικος υπευθυνος ειναι ο τσιπρας

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.619
Πόντοι
2.606
...Kυριοι με μονο μπορουμε να κανουμε τον μεγαλυτερο χαβαλε της ζωης μας (μεχρι τον επομενο )...φανατστειτε αδωνη προεδρο στη νδ....μονο αυτο σας γραφω!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Προσεξε μονο γιατι τα ιδια λεγανε και για τον Αλεξη στην αρχη.Τι τον βαλαν το παιδι,αυτος δε ξερει να σταθει,δε ξερει να μιλησει και τωρα εγινε ηγετης.Ετσι και με τον Αδωνι,αμα βγει αρχηγος της ΝΔ ειναι οιoνει πρωθυπουργος.Αμα ξαμολυθει αντε να τον μαζεψεις μετα.Εκτος αυτων που συνειδητα θα τον ψηφισουν.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Γιατί δεν έχει ψηφοφορία το thread?  :think:
Είναι γνωστό ότι στο μπου οι ψηφοφορίες πέφτουν πάντα μέσα.  :grin:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:headbang:
χα χα εχεις πλακα τελικα...το μονο που θα πω γιατι βαριεμε να απανταω παλι σε ολα ειναι για τις τραπεζες.

οι τραπεζες πριν απο ενα χρονο ειχαν περασει με επιτυχια τα στρες τεστ. ξερεις τι σημαιινουν στρες τεστ; εχουν μεσα για να φανταστεις και σεναρια πολεμου. δεν ειχαν προβλεψει το σεναριο βαρουφακης ομως  :2funny: . δεν χρειαζονταν ανακεφαλαιοποιηση. για τις τραπεζες αποκλειστικος υπευθυνος ειναι ο τσιπρας

οι τραπεζες πριν απο ενα χρονο ειχαν περασει με επιτυχια τα στρες τεστ. ξερεις τι σημαιινουν στρες τεστ; εχουν μεσα για να φανταστεις και σεναρια πολεμου. δεν ειχαν προβλεψει το σεναριο βαρουφακης ομως  :2funny: . δεν χρειαζονταν ανακεφαλαιοποιηση. για τις τραπεζες αποκλειστικος υπευθυνος ειναι ο τσιπρας

Stress test μόνο από αντοχή υλικών αναγνωρίζω...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
...Kυριοι με μονο μπορουμε να κανουμε τον μεγαλυτερο χαβαλε της ζωης μας (μεχρι τον επομενο )...φανατστειτε αδωνη προεδρο στη νδ....μονο αυτο σας γραφω!!

άμα βγει Άδωνης πρόεδρος της ΝΔ θα κυβερνάει ο Τσίπρας μέχρι το 2050

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Προσεξε μονο γιατι τα ιδια λεγανε και για τον Αλεξη στην αρχη.Τι τον βαλαν το παιδι,αυτος δε ξερει να σταθει,δε ξερει να μιλησει και τωρα εγινε ηγετης.Ετσι και με τον Αδωνι,αμα βγει αρχηγος της ΝΔ ειναι οιoνει πρωθυπουργος.Αμα ξαμολυθει αντε να τον μαζεψεις μετα.Εκτος αυτων που συνειδητα θα τον ψηφισουν.
ομολογω οτι ο αδωνις ειναι πιο αληθινος, δεν εχει την ικανοτητα του τσιπρα που καταφερε να κοροιδεψει σχεδον εναν ολοκληρο λαο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom