Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ρε μπουφο νεοελληνα ο μπασταρδος ο σαμαρας τι ελεγε?
θυμασε?
τα ζαπεια τα ξεχασες λουστρο?
η οτι δε σας συμφαιρει το κανατε γαργαρες?
ακουω επισης οτι ο σαμαρας ηταν ακροδεξιος για αυτο επεσαν τα ποσοστα της ν.δ :jerking:
πασοκ,ν.δ,συριζα τα ιδια σκατα ειναι κ οι τρεις

μακαρι να κερδισει την προεδρια της ν.δ ο αδωνης μπας κ δουμε καποια στιγμη εναν καθαρα δεξιο προθυπουργο
κ μην σχολιαζεται τον αδωνη που ειναι γραφικος γιατι αν τον συγκρινουμε με τι φρουτα εχουν περασει απο τις μεγαλες καρεκλες τα τελευταια 41 χρονια
ειναι πολυ μα πολυ ανωτερος τους

αδωνη καντους πουτανα αγορι μου κ ενωσε την δεξια
το οτι καταλαβε οτι ελεγε μαλακιες με τα ζαπεια και το αλλαξε το παραμυθι ηταν σταση υπευθηνοτητας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
νεοδημοκρατης ημουν κ θελω να ξαναγινω
αρκει να εχω εναν προεδρο 100% δεξιο
τι να πρωτοθυμιθω για τον σαμαρα την προδωσια του που εριξε τον μητσοτακη κ κυβερνησε μετα το πασοκ
η τις πιπες που ελεγε στα ζαπεια κ μετα συγκιβερνησε με τον βενιζελο.....
Δηλαδη μεχρι πότε ψηφιζες ΝΔ τύπε?
Υποθετω οτι ψηφισες και το 2012.
Αλλιως δεν δικαιουσαι να ομιλεις για το με ποιον συγκυβερνησε.
Ας ψηφιζατε να παρει 45% να μην εχει αναγκη να συγκυβερνησει με κανεναν..
Αποτελει τεραστιο θρασος σας, να μην ψηφιζετε ΝΔ και να εχετε και λογο για το με ποιον θα συνεργασθει.
Με οποιον γουσταρει θα συνεργασθει, αφου δεν την ψηφιζετε να βγει αυτοδυναμη.
Τουμπεκί λοιπον.

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
το οτι καταλαβε οτι ελεγε μαλακιες με τα ζαπεια και το αλλαξε το παραμυθι ηταν σταση υπευθηνοτητας

σταση υπευθυνοτητας ηταν κ η στροφη του τσιπρα ενω πρωτα μας ξεγαμισε με τα καπιταλ κοντρολ γονατιζοντας την αγορα κ υπογραφοντας το 3ο μνημονιο
οτι εκανε ο σαμαρας το εκανε κ ο αλεκουκος
κ ο συριζα θα πεσει πολυ στις επομενες εκλογες με τα μετρα που θα περασει κ με αυτα που θα γινουν
ο φετινος χειμωνας θα ειναι ο ποιο δυσκολος της 20ετιας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Η πιο μεγαλη υπευθυνοτητα ηταν οτι το Νοεμβριο του 2011 δεν απαιτησε να γινουν εκλογες αμεσως, αλλά δεχθηκε να γινει η κυβερνηση Παπαδημου, με αποτελεσμα 6 μηνες μετα να παρει 19% και να εχουν γιγαντωθει και οι ΑΝΕΛ και η ΧΑ, ενω αν γινονταν αμεσως θα επαιρνε 40% ανετα.
Αυτα να τα λεμε.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
σταση υπευθυνοτητας ηταν κ η στροφη του τσιπρα ενω πρωτα μας ξεγαμισε με τα καπιταλ κοντρολ γονατιζοντας την αγορα κ υπογραφοντας το 3ο μνημονιο
κ ο συριζα θα πεσει πολυ στις επομενες εκλογες με τα μετρα που θα περασει κ με αυτα που θα γινουν
η αλλαγη στη σταση του σαμαρα ηταν τζαμπα ενω του αλεξη μας κοστησε 90 δις  :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Ουτε κατα διανοια.
Ο Τσιπρας εριξε μια κυβερνηση που εβγαζε την χωρα απο την κριση, ενω ο Σαμαρας δεχθηκε την κυβερνηση Παπαδημου και εχασε την αυτοδυναμια.
Οι συγκρισεις σου ειναι για τον πουτσο.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

καλο μας κανει....να κανουμε λιγο οικονομια γιατι πριν ειμασταν σπαταλοι...να δουμε την αξια του χρηματος...να νοικοκυρευτουμε σαν κρατος...

καλο θα μας κανει πιστευω η λιτοτητα ... να αλλαξουμε μυαλα.... εγω παλι συριζα θα ψηφισω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
καλο μας κανει....να κανουμε λιγο οικονομια γιατι πριν ειμασταν σπαταλοι...να δουμε την αξια του χρηματος...να νοικοκυρευτουμε σαν κρατος...

καλο θα μας κανει πιστευω η λιτοτητα ... να αλλαξουμε μυαλα.... εγω παλι συριζα θα ψηφισω
Τις σημαιες της ΝΔ τις εβγαλες απο το facebook?

Kαι γιατι δεν ελεγες τα ιδια με τη "λιτοτητα" του Σαμαρα?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
  ξεφτιλιζεσαι ετσι, οπως και ξεφτιληστικε τελικα.
τύπε ο καρατζαφέρης έπεσε με τα μουτρα γι αυτο ξεφτιλιστηκε.Δε κράτησε ουτε τα προσχηματα όπως ο Κουβέλης και τελικα εκανε κακο στη χώρα παραδιδοντας όλη την ακροδεξιά στο Πακιστανό.Πρέπει να αποτέλει παράδειγμα αποτυχημενου πολιτικου στην Ελλάδα μαζί με το Τζέφρι και δεν θα εχει φυσικα χώρο στο νεο ακροδεξιο κόμμα που καμμια στιγμη θα εμφανιστει αφου η Χα νομοτελειακά θα μικρύνει.
Αμα ειναι ετσι οι κυβερνησεις των σωτηρων, φαντασου να ερθουν παλι οι παλιοπασοκοι και οι παλιονεοδημοκρατες*
Τύπε περασμενα ξεχασμένα,ποιος νοιαζεται για τα κλεμμενα,αυτα ειναι πλέον παρελθόν.
Πάμε γερά με τους ιδιους κλέφτες στο τιμόνι και η τυχη θα ειναι με το μέρος μας :crazy:
αμα τους αρπαξει καποιος με ακροατηριο και τους βγαλει τα απλυτα στη φορα.
τύπε πρέπει και να μπορει και να θέλει να τα βγάλει  γιατι και ο Τσιμπλας εχει ακροατήριο και  άρπαξε τον Λαλιω και τη Βάσω και...τους ξανάβαλε στη θέση τους :grin:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Τις σημαιες της ΝΔ τις εβγαλες απο το facebook?

Kαι γιατι δεν ελεγες τα ιδια με τη "λιτοτητα" του Σαμαρα?

τοτε ημουνα βισμα ρε στον στρατο επι ΝΔ...τωρα τελιωσανε αυτα

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Δηλαδη μεχρι πότε ψηφιζες ΝΔ τύπε?
Υποθετω οτι ψηφισες και το 2012.
Αλλιως δεν δικαιουσαι να ομιλεις για το με ποιον συγκυβερνησε.
Ας ψηφιζατε να παρει 45% να μην εχει αναγκη να συγκυβερνησει με κανεναν..
Αποτελει τεραστιο θρασος σας, να μην ψηφιζετε ΝΔ και να εχετε και λογο για το με ποιον θα συνεργασθει.
Με οποιον γουσταρει θα συνεργασθει, αφου δεν την ψηφιζετε να βγει αυτοδυναμη.
Τουμπεκί λοιπον.

η δεξια τυπε μου ειναι δοξα κ τιμη ........κατι κοματοσκυλα σαν εσενα την κανανε να στινεται στα 4ρα για να κυβερνησει
να λεει σε ολα ναι για την καρεκλα,αυτη δεν ειναι δεξια τυπε μου....αυτα που κοροιδευαμε με τα αριστερα μιασματα τα εκανε κ η ν.δ με τον σαμαρα
κ θα συνεχισουν να γινονται με την πορδη του σαμαρα τον βαγγελα :jerking:

10/10 καραμανλης(γερος)
9/10 μητσοτακης
9/10 καραμανλης(ανηψιος)

ο πρωτος μας εδωσε δυτικη ταυτοτητα κ δημοκρατια
ο δευτερος ηταν αυτος που μηλισε πρωτος για μειωση δαπανων κ ιδιοτικοποιησεις αλλα τον εριξε ο σαμαρας
ο τριτος ηταν αυτος που ειπε πρωτος αληθειες για το χρεος κ ειπε οτι θα κανει μειωσεις σε μισθους κ σε συνταξεις για να μην μπουμε σε μνημονια

αυτοι οι τρεις ηταν δεξιοι τυπε μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
η δεξια τυπε μου ειναι δοξα κ τιμη ........κατι κοματοσκυλα σαν εσενα την κανανε να στινεται στα 4ρα για να κυβερνησει
να λεει σε ολα ναι για την καρεκλα,αυτη δεν ειναι δεξια τυπε μου....αυτα που κοροιδευαμε με τα αριστερα μιασματα τα εκανε κ η ν.δ με τον σαμαρα

10/10 καραμανλης(γερος)
9/10 μητσοτακης
9/10 καραμανλης(ανηψιος)

ο δευτερος ηταν αυτος που μηλισε πρωτος για μειωση δαπανων κ ιδιοτικοποιησεις αλλα τον εριξε ο σαμαρας
ο τριτος ηταν αυτος που ειπε πρωτος αληθειες για το χρεος κ ειπε οτι θα κανει μειωσεις σε μισθους κ σε συνταξεις για να μην μπουμε σε μνημονια

Ε αφου δεν εχουμε λοιπον τωρα αρκετα δεξιους για τα γουστα σου, ψηφιζε ό,τι να' ναι για να μας κυβερνανε οι κομμουνιστες. Φοβερη λογικη.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166

10/10 καραμανλης(γερος)
9/10 μητσοτακης
[glow=red,2,300]9/10 καραμανλης(ανηψιος)[/glow]

:2funny: :2funny: :2funny: ο ανθρωπος που πηγε το δημοσιο χρεος απο τα 180 δισ στα 305 δισ δηλαδη σχεδον το διπλασιασε ο δευτερος χειροτερος πρωθυπουργος μετα τον αντρεα, ο μπουλης  :dancing:

ο δεξιος του κωλου που τα εχει με ολους καλα εχει συμαχησει μεχρι και με τον αλεξη τσιπρα...

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Η πιο μεγαλη υπευθυνοτητα ηταν οτι το Νοεμβριο του 2011 δεν απαιτησε να γινουν εκλογες αμεσως, αλλά δεχθηκε να γινει η κυβερνηση Παπαδημου, με αποτελεσμα 6 μηνες μετα να παρει 19% και να εχουν γιγαντωθει και οι ΑΝΕΛ και η ΧΑ, ενω αν γινονταν αμεσως θα επαιρνε 40% ανετα.
Αυτα να τα λεμε.

δεχθηκε να μην πανε στις εκλογες αν κ εφοσον εδινε την κυβερνηση ο γιωργακης στον παπαδημο
μην τα μεταφραζεις ολα οπως σε συμφαιρει
εκβιασμο εκανε......περασε ο εκβιασμος κ δεχθηκε την κυβερνηση του παπαδημου
κ στην τελικη εκανε κινηση τακτικης εφοσον ο γιωργακης κ το πασοκ ειχαν πλεον τελιωσει πολιτικα

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
η αλλαγη στη σταση του σαμαρα ηταν τζαμπα ενω του αλεξη μας κοστησε 90 δις  :birdman:

αν εσυ το τζαμπα το μεταφραζεις με δευτερο μνημονιο το οποιο θα το εκανε κ τριτο με το ιμειλ χαρδουβελη
αν εσυ το τζαμπα το μεταφραζεις οτι απο το 2012 το χρεος δεν μειωθηκε αλλα αντιθετως αυξηθηκε
αν εσυ το τζαμπα το μεταφραζεις με το κουρεμα των ομολογων κ των κρατικων ταμειων

ε εισαι και πολυ μεγαλος μαλακας :jerking:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ε αφου δεν εχουμε λοιπον τωρα αρκετα δεξιους για τα γουστα σου, ψηφιζε ό,τι να' ναι για να μας κυβερνανε οι κομμουνιστες. Φοβερη λογικη.

Κατάλαβες ποιοί βγάζαν τη ΝΔ στην εξουσία τόσα χρόνια αγαπητέ... οι "μιο μιο μιαου μιαου"

... και οι Καψώνηδες...

Αλλά σας τελείωσαν τα βύσματα (τελείωσαν και αυτοί τη θητεία τους) και μείνατε στον άσσο.

Παρακάλα τους να γυρίσουν υπό το φόβο των "κομμουνιστών"... μας διασκεδάζεις, όπως πάντα.

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1

ποιο ψυχοανωμαλοι απο εσας που ψηφιζεται συριζα δεν υπαρχουν :jerking:
οταν τον παιζετε να βαζετε κ λιγο σαλιο,βοηθαει :wanker:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Κατάλαβες ποιοί βγάζαν τη ΝΔ στην εξουσία τόσα χρόνια αγαπητέ... οι "μιο μιο μιαου μιαου"

... και οι Καψώνηδες...

Αλλά σας τελείωσαν τα βύσματα (τελείωσαν και αυτοί τη θητεία τους) και μείνατε στον άσσο.

Παρακάλα τους να γυρίσουν υπό το φόβο των "κομμουνιστών"... μας διασκεδάζεις, όπως πάντα.
Εγω δεν εχω φοβο των κομμουνιστων τύπε, αυτοι οι "καθαροι" δεξιοι υποτιθεται εχουν. Εγω επισημαινω οτι δεν δικαιουνται να το παιζουν καθαροι απο τη στιγμη που με τη σταση τους ευνοουν αυτο το οποιο θελουν να αποφυγουν.

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
τοτε ημουνα βισμα ρε στον στρατο επι ΝΔ...τωρα τελιωσανε αυτα

δηλαδη τωρα εισαι με τον τσιπρα μπας κ μπεις στο δημοσιο?
καλα κανεις αγορι μου ετσι σε μαθανε κ ετσι πρατεις
:jerking:ο κλασικος μαλακας νεοελληνας  :jerking:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26