Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ο Κούλης; Φιλελεύθερος;

Το μισό του σόι είναι πολιτικοί. Το άλλο μισό δημόσιοι υπάλληλοι.
ο αλλος λεει ''ειναι δυνατον να μην ειναι φιλελευθερος;'' γιαυτο ρωτησα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
τραλαλάκη η Εθνική δεν ήταν κρατική τράπεζα... την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου την είχαν ιδιώτες και ένα μαγάλο ποσοστό είχε η εκκλησία...

η Εθνική έγινε κρατική με την πρώτη ανακεφαλαιοποίηση και ξανάγινε ιδιωτική με την δεύτερη ανακεφαλαιοποίηση (και το χρήμα που έπεσε στην πρώτη ανακεφαλαιοποίηση εξανεμίστηκε)
τραβα ρε μαλ.. να σπειρεις τραχανα πουχεις ταλεντο,βγηκες να εξαγνισεις τον Κουλη κ την Εθνικη τωρα.... :birdman: 230 δις εχουνε πραει οι φαληρισμενες τραπεζες ,ο λογος?να σωθουν οι καταθεσεις λεει
δηλαδη δωσανε 230 για να σωθουν 30!!!οι καταθεσεις ... :helpplea:
,κ θα τις πληρωσουν μεσω φορων κ του χρεους  οι μαλ..ες ,ας οψετε το πανι ο τσιπρας..(κι οι προηγουμενοι βεβαια)  :P
με εκτιμηση  στις μαλ..ιες που λες  :hi:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τραβα ρε μαλ.. να σπειρεις τραχανα πουχεις ταλεντο,βγηκες να εξαγνισεις τον Κουλη κ την Εθνικη τωρα.... :birdman: 230 δις εχουνε πραει οι φαληρισμενες τραπεζες ,ο λογος?να σωθουν οι καταθεσεις λεει
δηλαδη δωσανε 230 για να σωθουν 30!!!οι καταθεσεις ... :helpplea:
,κ θα τις πληρωσουν μεσω φορων κ του χρεους  οι μαλ..ες ,ας οψετε το πανι ο τσιπρας..(κι οι προηγουμενοι βεβαια)  :P
με εκτιμηση  στις μαλ..ιες που λες  :hi:

σιγα ρε τρόμπα τομπλερονάκια μην έχουν πάρει και 530 δις ...

32 δις κοστίσανε και οι δύο ανακεφαλαιοποιήσεις... τράβα να βάλεις το περουκίνι μην αφήνεις την καράφλα στο κρύο γιατί σου παγώνει το χόρτο που έχεις μέσα στο κρανίο

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ειρωνικά το είπε...

Θέλετε λίγη ώρα μέχρι να τα πιάσετε οι δεξιοί.
δεν ξερω αν το ειπε ειρωνικα διοτι αυτος καπου τα εχει μπερδεψει μεσα του ειναι υπερ της ελευθερης οικονομιας αλλα ασπαζεται τους εθνικοσοσιαλιστες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
σιγα ρε τρόμπα τομπλερονάκια μην έχουν πάρει και 530 δις ...

32 δις κοστίσανε και οι δύο ανακεφαλαιοποιήσεις... τράβα να βάλεις το περουκίνι μην αφήνεις την καράφλα στο κρύο γιατί σου παγώνει το χόρτο που έχεις μέσα στο κρανίο
:birdman: :birdman: :birdman:
το εκανα πιο εμφατικο!!!!!
:grin:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
δεν ξερω αν το ειπε ειρωνικα διοτι αυτος καπου τα εχει μπερδεψει μεσα του ειναι υπερ της ελευθερης οικονομιας αλλα ασπαζεται τους εθνικοσοσιαλιστες

Άστον αυτόν, αυτός είναι τρόλ από τα λίγα.

Εσύ πες μας. Πώς συγκεράζεται ο "φιλελευθερισμός" του Κούλη με την οικογενειοκρατία στη ΝΔ;

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Άστον αυτόν, αυτός είναι τρόλ από τα λίγα.

Εσύ πες μας. Πώς συγκεράζεται ο "φιλελευθερισμός" του Κούλη με την οικογενειοκρατία στη ΝΔ;
εγω ειμαι με Αδωνι

δεν απολογουμε για τον κυριακο

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
εγω ειμαι με Αδωνι

δεν απολογουμε για τον κυριακο

Καλά εσύ δεν πετάχτηκες να υπερασπιστείς τον φιλελευθερισμό του Κούλη πριν;

Δε μας πρήζεις τα ούμπαλα όλη μέρα με τη ΝΔ; Είναι ή όχι φιλελεύθερο κόμμα η ΝΔ;

Όταν ζορίζεσαι κρύβεσαι πίσω από τον Άδωνη;

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Καλά εσύ δεν πετάχτηκες να υπερασπιστείς τον φιλελευθερισμό του Κούλη πριν;

Δε μας πρήζεις τα ούμπαλα όλη μέρα με τη ΝΔ; Είναι ή όχι φιλελεύθερο κόμμα η ΝΔ;

Όταν ζορίζεσαι κρύβεσαι πίσω από τον Άδωνη;
δε κρυβομαι καθολου, αυτα που λεει πιστευω οτι θα τα κανει

θα κριθει στην πραξη σαν πρωθυπουργος

εγω δεν ειμαι υπερ της οικογενειακης ευθυνης

αυτες ναζιστικες λογικες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
τσιμπησες εε?
ΠΑΡΤΗΝΕ ΤΩΡΑ!!!!ΤΖΗΜΕΡΕ... :birdman:
ΠΕΡΣΥ ητανε στα  130

"Παράλληλα, η εξάρτηση των ελληνικών τραπεζών από τη χρηματοδότηση της ΕΚΤ και τον ELA αυξήθηκε στο τέλος Ιουνίου (2015) στα 126,5 δισ. ευρώ από 116,4 που ήταν στο τέλος Μαΐου {2015}. Συγκεκριμένα, η χρηματοδότηση των πιστωτικών ιδρυμάτων από το Μηχανισμό Έκτακτης Ρευστότητας ανήλθε στα 86,7 δισ. ευρώ από 77,6 δισ. ευρώ τον Μάιο, ενώ η χρηματοδότηση από την ΕΚΤ διαμορφώθηκε για το ίδιο διάστημα στα 39,8 δισ. ευρώ από 38,8 δισ. ευρώ, αντιστοίχως."

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656

αυτες ναζιστικες λογικες
μην ξεχνας οτι οι Ναζι σε αρκετα ειχαν δικιο στην θεωρια,αλλο αν ηταν ψυχοπαθητικες προσωπικοτητες κι ειχαν μπερδεψει τον εβραιο τραπεζιτη με τον εβραιο μπακαλη :P :P ;)
κι ακολουθησαν οσα αποτροπαια εκαναν μετα... :-

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

αυτες ναζιστικες λογικες

Δε του έριξε κανείς ευθύνη του Κούλη.

Αλλά όχι να μας το παίζει και φιλελεύθερος ο χαλβάς που μπήκε στην πολιτική φυτευτός από τον πατέρα του.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
μην ξεχνας οτι οι Ναζι σε αρκετα ειχαν δικιο στην θεωρια,αλλο αν ηταν ψυχοπαθητικες προσωπικοτητες κι ειχαν μπερδεψει τον εβραιο τραπεζιτη με τον εβραιο μπακαλη :P :P ;)
δηλαδη στον δικο σου το μυαλο τον εβραιο αν ειναι τραπεζιτης πρεπει να τον σκοτωνουμε; ή να τον κανουμε σαπουνι;

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Δε του έριξε κανείς ευθύνη του Κούλη.

Αλλά όχι να μας το παίζει και φιλελεύθερος ο χαλβάς που μπήκε στην πολιτική φυτευτός από τον πατέρα του.
μπορειτε να σταματησετε να λετε αυτες τις μαλακιες περι φυτευτου

ο κυριακος ειναι εκλεγμενος βουλευτης στη Β αθηνων την μεγαλυτερη περιφερεια της ελλαδος και μαλιστα πρωτος σε σταυρους

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
δηλαδη στον δικο σου το μυαλο τον εβραιο αν ειναι τραπεζιτης πρεπει να τον σκοτωνουμε; ή να τον κανουμε σαπουνι;
υποκειμενικα αν με ρωτας ,ευχαριστως ολο τοανωτερο συστημα θαταν ευχης εργο να εξαερονονταν ολοι αυριο
δεν θελω ομως να πω αυτο
ηθελα να πω οτι σωστα ειχαν διαγνωσει τοτε οι παλαβοι,οτι το τοκογλυφικο τραπεζικο συστημα που καθοδηγουσαν οι τραπεζιτες της εποχης ,σε συνεργασιθα με εξαγορασμενους πολιτικους,κατι θυμιζει ε?
ηταν μια λερναια υδρα που επρεπε να κοπουν τα κεφαλια της αμεσα
το λαθος ηταν φυσικα η ομαδικη ευθυνη κ τα πογκρομ σε ολους ενοχους κι αθωους που εφερε τα αποτροπια  εγκληματα
σωστη διαγνωση εκαναν ,δεν ηταν κι ουτε κ σημερα ειναι δυσκολο,αλλα σιγουρα η λυση δεν ηταν αυτη... :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom