Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
νατο γαμω την πουτανα μου  το βρηκα το γαμιδι

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
νατο γαμω την πουτανα μου  το βρηκα το γαμιδι
Ρε μυστη, αυτοι κομμουνιστες δηλωναν
παλι καλά που δεν παιρνουμε ρύζι με το δελτιο
Γαμιδια ειναι ΤΑ ΣΚΑΤΑ που τους ψηφισαν

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δωσε Μπαμπη συμβουλες

Νεοφιλελευθερος - Μπάμπης ζητάει να τιμωρηθει η Ελλαδα με Capital Controls

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ποσα λεφτα εγιναν αναληψει μετα απο αυτες τις δηλωσεις..?

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐ 2015

Μετα βεβαια τα αλλαξε

Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουν 2015

Ποιος ΝΔημοκρατης μετα απο αυτες τις δηλωσεις δεν θα επαιρνε τα λεφτα του απο την τραπεζα? ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπ 2014

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.126
Πόντοι
3.656
ναι και τι μ αυτο?
δηλ αν κανει την ιδια δηλωση ενας ελβετος βουλευτης δεν θαχουν αυριο στην ΕΛΒΕΤΙΑ  οι ΕΛΒΕΤΙΚΕς τραπεζες να δωσουν λεφτα?
μην χανουμε το δασος, συντροφε,εδω γελανε,ΑΠΟΚ... :hi:
και θα βαζαν καπιταλ κοντρολ?
απλα το φαλιρισμενο ευρωτραπεζοσυστημα στην Ελλαδα εχει ξεβρακωθει ΕΝΤΕΛΩς...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ναι και τι μ αυτο?
δηλ αν κανει την ιδια δηλωση ενας ελβετος βουλευτης δεν θαχουν αυριο στην ΕΛΒΕΤΙΑ  οι ΕΛΒΕΤΙΚΕς τραπεζες να δωσουν λεφτα?
μην χανουμε το δασος, συντροφε,εδω γελανε,ΑΠΟΚ... :hi:
και θα βαζαν καπιταλ κοντρολ?
απλα το φαλιρισμενο ευρωτραπεζοσυστημα στην Ελλαδα εχει ξεβρακωθει ΕΝΤΕΛΩς...
Ο Ελβετος δεν ειναι Ελληνας τυπε. Εδω υπαρχει ακομα κοσμος που ψηφιζει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε τετοιες δηλωσεις δεν θα ακουσουν? Φιλοι μου κ συναδελφοι τοτε μου ελεγαν ακουσες ειδησεις μαζεψε κανα φραγκο. Τα capital control μπηκαν για να σταματησει η αναληψεις χρημματων. Θυμασαι εκεινη την ημερα που απλα υπηρχαν οι φημες οτι την δευτερα κλεινουν οι τραπεζες ποσες ουρες ειχαν τα ΑΤΜ?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.126
Πόντοι
3.656
ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ 23/7/2015

[size=20pt] "μέχρι τις Τράπεζες κλείσαμε ως έσχατο διαπραγματευτικό μας όπλο.." Για όσους αμφέβαλαν...[/size]
τις τραπεζες τις εκλεισε ο συριζα,τοχει δηλωσει κ στο σκαι ενα πρωι ο παππας πατηρ
αλλα δεν σημαινει τιποτα αυτο
κι ο γκαβος ναχε μεινει καποια στιγμη θακλειναν γιατι οταν σε μια χωρα χαθει η εμπιστοσυνη στο τραπεζικο της συστημα ,και δικαιως,ειναι θε,μα χρονου να φαληρισουν τα τραπεζικα ιδρυματα τραπουλαχαρτα με μοχλευση 1 προς 200... :helpplea:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
τις τραπεζες τις εκλεισε ο συριζα,τοχει δηλωσει κ στο σκαι ενα πρωι ο παππας πατηρ
αλλα δεν σημαινει τιποτα αυτο
κι ο γκαβος ναχε μεινει καποια στιγμη θακλειναν γιατι οταν σε μια χωρα χαθει η εμπιστοσυνη στο τραπεζικο της συστημα ,και δικαιως,ειναι θε,μα χρονου να φαληρισουν τα τραπεζικα ιδρυματα τραπουλαχαρτα με μοχλευση 1 προς 200... :helpplea:
Ετσι ακριβως! Προσωπικη μου αποψη ευτυχως τις εκλεισαν γιατι θα γινομασταν κυπρος (κουρεμα)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.126
Πόντοι
3.656
Ο Ελβετος δεν ειναι Ελληνας τυπε. Εδω υπαρχει ακομα κοσμος που ψηφιζει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε τετοιες δηλωσεις δεν θα ακουσουν? Φιλοι μου κ συναδελφοι τοτε μου ελεγαν ακουσες ειδησεις μαζεψε κανα φραγκο. Τα capital control μπηκαν για να σταματησει η αναληψεις χρημματων. Θυμασαι εκεινη την ημερα που απλα υπηρχαν οι φημες οτι την δευτερα κλεινουν οι τραπεζες ποσες ουρες ειχαν τα ΑΤΜ?
ναι αλλα ψηφισε κ τσιπρα ο ιδιος ,σωστα λες ηλιθιος ψηφοοφρος,μετα απο τρεις μηνες παλι
μετα το δημοψηφισμα που του ελεγε αλλα το φλεβαρη κι αλλα τον ιουλη
βεβαια υπηρχε ενας προφανης λογος
απο το να γυρισει ο βενιζελος κι ο αδωνης με την βουλτεψη παρεα ,ας ξαναψηφισουμε τσιπρα
ομως ο δρομος σαμαρα κ τσιπρα ειναι πλεον ο ιδιος κ δεν μπορει μια χωρα να περιμενει απο ενα κομμα εξουσιας ,να ειναι μονο μαριονετα και πειθηνειο οργανο στα κελευσματα εχθρων της χωρας  κατ ουσιαν,δηλ της ΕΕ,,,
σε τελικη ας βαλει τον ψηφοφορο προ των ευθυνων του εστω κ τωρα
ας αποφασισει ο ελληνας αν θα ειναι ελληνας στο μελλον η γκιαουρης ....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.126
Πόντοι
3.656
Ετσι ακριβως! Προσωπικη μου αποψη ευτυχως τις εκλεισαν γιατι θα γινομασταν κυπρος (κουρεμα)
επρεπε πολυ πιο πριν μνα βαλουν τα κοντρολ ,οταν διαπραγματευονταν επι βαρουφα....
στην κυπρο εγινε το κουρεμα γιατι οι κυπριοι γενικως περα απο το ν ακουνε βισση κ βερτη ολη μερα με παθος ,δεν σκαμπαζουν κ πολλα...ετσι το λαμογιο αναστασιαδης κ μια κλικα τραπεζιτων εφαγε τα λεφτα  των κυπριων απο τις τραπεζες,εν μερη κ των ρωσων με συμφωνη γνωμη πουτιν, κ βρηκαν αφορμη με  το κουρεμα ετσι ωστε να σβησουν τα ιχνη τους,μεσα κι ο βγενο
,ιστορια βασικα πολυ αμαρτωλη,
δεν εχει σχεση ομως  με τα δικα μας χαλια,οπου το πρπβλημα ηταν αληθινο κι οχι πλασματικο οπως στην κυπρο..
imop παντα :hi:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ναι αλλα ψηφισε κ τσιπρα ο ιδιος ,σωστα λες ηλιθιος ψηφοοφρος,μετα απο τρεις μηνες παλι
μετα το δημοψηφισμα που του ελεγε αλλα το φλεβαρη κι αλλα τον ιουλη
βεβαια υπηρχε ενας προφανης λογος
απο το να γυρισει ο βενιζελος κι ο αδωνης με την βουλτεψη παρεα ,ας ξαναψηφισουμε τσιπρα
ομως ο δρομος σαμαρα κ τσιπρα ειναι πλεον ο ιδιος κ δεν μπορει μια χωρα να περιμενει απο ενα κομμα εξουσιας ,να ειναι μονο μαριονετα και πειθηνειο οργανο στα κελευσματα εχθρων της χωρας  κατ ουσιαν,δηλ της ΕΕ,,,
σε τελικη ας βαλει τον ψηφοφορο προ των ευθυνων του εστω κ τωρα
ας αποφασισει ο ελληνας αν θα ειναι ελληνας στο μελλον η γκιαουρης ....
+10000000 τύπε! Ο λόγος που ψήφισα Τσίπρα ήταν μόνο γιατί δεν γούσταρα τον Βενιζέλος να μου κουνάει το δάχτυλο κ αρκετά με τα μουνοπανα 40 χρόνια κ ελπίζοντας κ ελπίζω να βάλουν κανένα πούστη μέσα! Τώρα εάν είναι άχρηστοι η όχι προσωπικά δεν με αγγίζει γιατί ούτε οι προηγούμενοι θα έκαναν κάτι διαφορετικό όποτε 100 χρόνια Αλέξης αντί για φωφη κουλη κ τον σταυρακα!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
επρεπε πολυ πιο πριν μνα βαλουν τα κοντρολ ,οταν διαπραγματευονταν επι βαρουφα....
στην κυπρο εγινε το κουρεμα γιατι οι κυπριοι γενικως περα απο το ν ακουνε βισση κ βερτη ολη μερα με παθος ,δεν σκαμπαζουν κ πολλα...ετσι το λαμογιο αναστασιαδης κ μια κλικα τραπεζιτων εφαγε τα λεφτα  των κυπριων απο τις τραπεζες,εν μερη κ των ρωσων με συμφωνη γνωμη πουτιν, κ βρηκαν αφορμη με  το κουρεμα ετσι ωστε να σβησουν τα ιχνη τους,μεσα κι ο βγενο
,ιστορια βασικα πολυ αμαρτωλη,
δεν εχει σχεση ομως  με τα δικα μας χαλια,οπου το πρπβλημα ηταν αληθινο κι οχι πλασματικο οπως στην κυπρο..
imop παντα :hi:
Έχω την εντύπωση πως όλα έγιναν για τα μαύρα των Ρώσων η για τον Βγενοπούλου να την βγάλουν καθαροί! Δεν έχω ιδέα τι έγινε εκεί γιατί δεν έδειξαν η είπαν τπτ τα έγκριτα ελληνικά ΜΜΕ

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
[size=15pt]ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΕΧΕΙ 48 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ[/size]

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
[size=15pt]ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ[/size]

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.184
Πόντοι
6.256
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ
Εδω και σαραντα χρονια ολα γινονται για την καρεκλα,
Γιατι σου κανει εντυπωση και το επαναλαμβανεις διαρκως δεν εχω καταλαβει,
Μια χαρα θα τα καταφερει η κοπελα, δωστης λιγο χρονο, καφετζου εισαι και μαντευεις το μελλον της ? ελεος, κοιμοσουν επι χρονια και ξυπνησες και σου φταινε ολα.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
Εδω και σαραντα χρονια ολα γινονται για την καρεκλα,
Γιατι σου κανει εντυπωση και το επαναλαμβανεις διαρκως δεν εχω καταλαβει,
Μια χαρα θα τα καταφερει η κοπελα, δωστης λιγο χρονο, καφετζου εισαι και μαντευεις το μελλον της ? ελεος, κοιμοσουν επι χρονια και ξυπνησες και σου φταινε ολα.
To λεω διοτι αυτοι υποτιθεται οτι ηταν το νεο και το ηθικο και πρωτη φορα αριστερα και τα σχετικα...

και ολοι κατηγορουν τα ΄΄παλια΄΄ κομματα και οτι αυτοι ειναι οι κανουργιοι που θα μας εσωναν απο τους παλιους που ηταν λαμογια

αυτα ελεγε ο ''σοφος'' λαος που τους ψηφισε

να κανουμε οτι δε θυμομαστε, να πουμε δε βαριεσε...;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.184
Πόντοι
6.256
Ο συριζα δεν ειναι το διαφορετικο σε σχεςη με τους προηγουμενους., απο το 2012 που αρχιςε τις κωλοτουμπες και τα προσκυνηματα φανηκαν ολα

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
Ο συριζα δεν ειναι το διαφορετικο σε σχεςη με τους προηγουμενους., απο το 2012 που αρχιςε τις κωλοτουμπες και τα προσκυνηματα φανηκαν ολα
ναι μονο που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι ενα απλο κομμα, αλλα η αριστερα, που τοσα χρονια μας ειχαν ζαλησει τα αρχιδια μαυτην

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom