geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 16.272
- Πόντοι
- 6.515
Που είναι η Ζωή?
Που είναι η Ζωή?
Που είναι η Ζωή?
Οταν λες κοβει Νικ?Πας ας πουμε μια κληση απο την τροχαια,την βαζεις σε μια υποδοχη την κοβει για να την ακυρωσει μην τρεχεις εσυ στο τμημα να βρεις κανενα γνωστο?@Νίπλης
![]()
"Συγκεκριμένα, η πρώτη ψηφιακή κάμερα εγκαταστάθηκε και λειτουργεί πιλοτικά στον Άλιμο, στη διασταύρωση των λεωφόρων Ποσειδώνος και Καλαμακίου (στο ρεύμα προς Πειραιά) και καταγράφει τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων που παραβιάζουν τον ερυθρό σηματοδότη, αποθηκεύοντας αποδεικτικό υλικό για κάθε παράβαση"
Ρε είσαι με τα καλά σου?Θα μας ακούσει κάνας ψηφοφόρος μην ξηγιεσαι έτσιΟταν λες κοβει Νικ?Πας ας πουμε μια κληση απο την τροχαια,την βαζεις σε μια υποδοχη την κοβει για να την ακυρωσει μην τρεχεις εσυ στο τμημα να βρεις κανενα γνωστο?![]()
Σιγουρο αυτο ή θα τρεχουμε να βρουμε στικακια σε καδο ανακυκλωσης υπολογιστη οπως εγινε προσφατα?Σαν να λεμε μπηκα στο αιμπαν και βρηκα μια πιστωτικη καρταΗ παραβίαση (γενικά έτσι πληροφοριακά να ξέρετε , ρε δεν υπάρχει περίπτωση να σας ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΛΗΣΗ βρε , παιδιά είμαστε μην είστε μαλακες και με τους ψαραδες η ΕΕ τα λεει ρε μαλακες οχι εμεις απλα επρεπε να φερουμε το νομο θα τους γαμησουμε να ειστε ησυχοι βαλαμε Αυτια θα τους γαμησει) του ερυθρού σηματοδότη τιμωρείται από τον ΚΟΚ με πρόστιμο 700 ευρώ και επιπρόσθετες διοικητικές ποινές. Για την προστασία της ιδιωτικότητας οι κάμερες φωτογραφίζουν μόνο την πίσω πλευρά του οχήματος και τα στοιχεία τους αποθηκεύονται για δύο χρόνια.
Ρε εσύ έχω ανθρωπο σπό μέσα μου τα έχει πει σταρατα τώρα άμα ρε παιδί μου βρούμε τίποτα λεφτά σαν του Άκη κάποιος θα πατησε κάνα λάθος κουμπί ρε παιδί μουΣιγουρο αυτο ή θα τρεχουμε να βρουμε στικακια σε καδο ανακυκλωσης υπολογιστη οπως εγινε προσφατα?Σαν να λεμε μπηκα στο αιμπαν και βρηκα μια πιστωτικη καρτα![]()
Υπαρχει καμερα που λειτουργησε για λιγο διαστημα και μετα σταματησε γιατι "ηταν ακριβο το φιλμ".Θα ετρεχαν μαλλον στην τροχαια καποιοι για σβησιμο και σου λεει ο αλλος εκει που θα μας τα κανουν τσουρεκια ας μην λειτουργει καθολου.Ρε εσύ έχω ανθρωπο σπό μέσα μου τα έχει πει σταρατα τώρα άμα ρε παιδί μου βρούμε τίποτα λεφτά σαν του Άκη κάποιος θα πατησε κάνα λάθος κουμπί ρε παιδί μου
Απλά ένα φανάρι πριν έχει εδώ και χρόνια κάμερα πάλι απλά ρε παιδί μου εκεί δεν είναι πιασαρικο το θέμα είναι παλιά μάλλον της Kodak και δεν θα τη χρησιμοποιήσουμε
Επίσης στο φανάρι το λεγόμενο έχει γίνει γέφυρα πεζών με την προοπτική να μην σε πιανει κόκκινο για πολύ ώρα για να ανοίξει η κίνηση απλά το έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση 7 φορές είναι λίγο νωρίς ακόμα μόλις ανακοινωθεί 57 είμαστε οκ
Δεν οδηγαει τετοια ο Νιπλης να ξεςΤον @Νίπλης λίγο φοβάμαι μήπως τον γράψει με τη Φεράρι και του ερθει στη Φιλιπινεζα και υπογράψει η βλαμμένη και ξεχάσει να του το πει
Το διόρθωσα τυπε κάποιος πάτησε πλήκτρα στο πληκτρολόγιο σου και έγραφε κάτι ακατανοηταΥπαρχει καμερα που λειτουργειησε για λιγο διαστημα και μετα σταματησε γιατι "ηταν ακριβο το φιλμ".Θα ετρεχαν μαλλον στην τροχαια καποιοι για σβησιμο και σου λεει ο αλλος εκει που θα μας τα κανουν τσουρεκια ας μην λειτουργει καθολου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν οδηγαει τετοια ο Νιπλης να ξες![]()
Ως συνήθως ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΓΡΑΦΕΣ και μη κανείς μουτράκια που τρως τραμπούκο ψυχάκι.τα εγραφα αυτα πριν κατι μηνες και το γιδομουνοπανο μπαροκ εγραφε οτι λεω ψεματα....οχι οτι εχει αξια η αποψη του,μουνοπανο και φερεφωνο ειναι,αλλα για να γνωριζετε ποιος λεει αληθειες και ποιος παπατζες στο σαη!
Δεν οδηγαει τετοια ο Νιπλης να ξες![]()
σε ghibli στυλ?Τι εχεις να πεις για την νέα μοδα τα μέλη να βαζουν την πουτσα τους για άβαταρ ;
Φανταζομαι θα συμμετάσχεις και εσυ σε αυτο το τρεντ ως ακολουθως της μόδας![]()