Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
28.075
Πόντοι
6.256
Ελα @barock παλιοπουσταρα σου εχω καινουρια ποικιλια μελιντζανας να βαλεις στη κωλαθρα σου!!!

Μελιντζανα Λαγκαδα!!!

1743585144422.png

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.293
Πόντοι
12.756
Αφηστε τον Κο Κυριακο στην ηρεμία του , να κανει τις δουλειες που πρεπει να κανει για να παει μπροστα αυτος ο τοπος
και ασχοληθειτε με τον γαμο της κορης Κωστοπουλου και Μπαλατσινου που εκει μπορειτε να εχετε αποψη :coffee:

Που μου γινατε ολοι πολιτικοι και οικονομικοι αναλυτες , με μια χρεωστικη κάρτα , εναν λογαριασμο μισθοδοσίας και μια Revolut με 17 ευρω μέσα. :coffee::coffee::coffee:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.741
Πόντοι
2.886
Αφηστε τον Κο Κυριακο στην ηρεμία του , να κανει τις δουλειες που πρεπει να κανει για να παει μπροστα αυτος ο τοπος
και ασχοληθειτε με τον γαμο της κορης Κωστοπουλου και Μπαλατσινου που εκει μπορειτε να εχετε αποψη :coffee:

Που μου γινατε ολοι πολιτικοι και οικονομικοι αναλυτες , με μια χρεωστικη κάρτα , εναν λογαριασμο μισθοδοσίας και μια Revolut με 17 ευρω μέσα. :coffee::coffee::coffee:

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.253
Πόντοι
2.456

Άστους ρε δεν ξέρουν τι σκληρός γιαγιάς ειναι ο Κουλης μας με τα κκοπροσκυλα παιδια του Υπουργικου
Μετά τον Αυτιά που γαμησε τον Ολι Ρέν ετοιμάζεται να γανησει και ο Σταμενιτης

"Από την πλευρά του ΥΠΑΑΤ, ο υφυπουργός Διονύσης Σταμενίτης αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των αλιέων που αντιδρούν στην υποχρεωτική ζύγιση αποψυγμένων αλιευμάτων αποκάλυψε ότι σήμερα πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνάντηση εκπροσώπων του Υπουργείου μαζί τους. «Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους παραγωγούς. Έχει αναζητηθεί ένας τρόπος ώστε να μπορούν να αμβλυνθούν αυτά τα προβλήματα γιατί πράγματι δημιουργούν προβλήματα στην παραγωγική διαδικασία, όμως η ΕΕ θέλει τους χρόνους της για να τα αλλάξει», σημείωσε επισημαίνοντας ότι αναζητείται η βέλτιστη λύση. «Θα ζητήσουμε κατανόηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η κάθε χώρα είναι διαφορετική»
ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.253
Πόντοι
2.456
(Φυσικά τίποτα δεν θα γίνει μια χαρά θα εφαρμοστεί η οδηγία μια χαρά δεν αντέδρασαν οι τηλεαστερες μας στην Ευρωβουλη και μια χαρα θα τσεπώνουν ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΙΖΑ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕΝΔΙΑ)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.741
Πόντοι
2.886

«Οι δωσίλογοι» & η ιστορία ως εφόδιο για τον πολίτη​

Οι δωσίλογοι της Κατοχής και
οι κοτζαμπάσηδες γλείφτες των Τούρκων
είναι οι πρόγονοι των πολιτικών της ΝΔ !

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

Ψευτο-δεξιοί , μιζαδόροι, παράσιτα της κοινωνίας.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.741
Πόντοι
2.886
τυπώνουμε τη φωτό και την έχουμε μαζί με την ταυτότητα να θυμόμαστε,
μη τυχόν ξεχαστούμε και συμβάλουμε πάλι σε κανά ανθελληνικό ατύχημα τη μέρα των εκλογών :coffee:

περιττώματα.jpg

perittomata-jpg.1350116

Όλοι οι γρουσούζηδες μαζεμένοι

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

Ζούμε σε μία από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου
αυτό λένε οι πλούσιοι τουρίστες για την Ελλάδα

και οι πιο πάνω γρουσούζηδες χάλασαν
τη ζωή των πολιτών στην Ελλάδα
ΟΥΣΤ ! :2funny:
:2funny::2funny:

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.255
Πόντοι
2.606
Φυσικό επακόλουθο της ανάπτυξης είναι το κλείσιμο 25 καταστημάτων...

τα εγραφα αυτα πριν κατι μηνες και το γιδομουνοπανο μπαροκ εγραφε οτι λεω ψεματα....οχι οτι εχει αξια η αποψη του,μουνοπανο και φερεφωνο ειναι,αλλα για να γνωριζετε ποιος λεει αληθειες και ποιος παπατζες στο σαη!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.208
Πόντοι
6.256
τα εγραφα αυτα πριν κατι μηνες και το γιδομουνοπανο μπαροκ εγραφε οτι λεω ψεματα....οχι οτι εχει αξια η αποψη του,μουνοπανο και φερεφωνο ειναι,αλλα για να γνωριζετε ποιος λεει αληθειες και ποιος παπατζες στο σαη!
Eισαι κομμουνιστης εσυ δεν σε πιστευει κανεις:confused::confused::confused::coffee::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.293
Πόντοι
12.756

Αυτοι που εκλεισαν εκλεβαν γι αυτο εμεναν ανοιχτοι , τωρα που μπηκε το νερο στ αυλάκι με τους ψηφιακους ελεγχους θα φατε πουτσα καλη :zfuck:

Που μου θελετε ολοι οι αγραμματοι να γινετε επιχειρηματιες .. να πατε να δουλεψετε εργατες ή να γινεται ινφλουενσερς :rockon:

Νισάφι πια , ολοι οι ντεμπεληδες και οι "εγω δεν θελω αφεντικα" εργατικοι επαναστατες μου θελετε να γινετε ΕΕ :coffee:

Ελιες να πατε να μαζεψετε για να μην χρειαστει ο Μεγας Ηγετης μας να φερει μετανάστες ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.253
Πόντοι
2.456
Αυτοι που εκλεισαν εκλεβαν γι αυτο εμεναν ανοιχτοι , τωρα που μπηκε το νερο στ αυλάκι με τους ψηφιακους ελεγχους θα φατε πουτσα καλη :zfuck:

Που μου θελετε ολοι οι αγραμματοι να γινετε επιχειρηματιες .. να πατε να δουλεψετε εργατες ή να γινεται ινφλουενσερς :rockon:

Νισάφι πια , ολοι οι ντεμπεληδες και οι "εγω δεν θελω αφεντικα" εργατικοι επαναστατες μου θελετε να γινετε ΕΕ :coffee:

Ελιες να πατε να μαζεψετε για να μην χρειαστει ο Μεγας Ηγετης μας να φερει μετανάστες ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Τους γαμησε ο εξυπνος λογάριθμος της ΑΔΔΑΕ και δεν ξέρουν που να κρυφτουν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.293
Πόντοι
12.756

Αλγοριθμος Νικ , ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ , οχι λογαριθμος , εσυ εισαι του κομματος δεν πρεπει να κάνεις τετοια λαθη :coffee:

Και θα γαμησει και άλλους , οσο μαθαινει και εξελισεται ο αλγοριθμος θα γαμάει ακομα και τους πιο εξυπνους :rockon::rockon::rockon:

Θα γεμισουν τα ταμεια του κρατους και μετα θα τους δωσει ο ηγετης επιδοματα για να ειναι ηρεμοι :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.007
Πόντοι
3.656
Υπερβολές αυτά που γράφετε μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί χιλιάδες εμπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις και 1 στις 2 είναι μηδενικές :rockon::rockon::rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.293
Πόντοι
12.756
Υπερβολές αυτά που γράφετε μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί χιλιάδες εμπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις και 1 στις 2 είναι μηδενικές :rockon::rockon::rockon:

θα τους πιασουμε και αυτους και θα τους γαμησουμε ασαλιωτα παλιομουνι κομμουνιστη βαφτιστήρι του Χοτζα :coffee::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.007
Πόντοι
3.656
θα τους πιασουμε και αυτους και θα τους γαμησουμε ασαλιωτα παλιομουνι κομμουνιστη βαφτιστήρι του Χοτζα :coffee::coffee:
έχω προτείνει στο υπουργείο να τους ρουφιανεύω ποιοι δικοί μου παίρνουν τον βασικό στα χαρτιά αλλά κυκλοφορούν με iphone και ipad

είμαστε στις διαπραγματεύσεις

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.255
Πόντοι
2.606

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: ορισμενοι δεν θα χαρακτηριζαν αυτη την εξελιξη κακη να ξερεις.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.255
Πόντοι
2.606
κατσε καλα γιατι οπου ναναι ξεκινουν σαρωτικες διασταυρωσεις...θα σε περασουν κτεο μαζεμενα απο το 1982!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.255
Πόντοι
2.606
Eισαι κομμουνιστης εσυ δεν σε πιστευει κανεις:confused::confused::confused::coffee::coffee:
αυτο δεν ειναι και τοσο μεγαλο κακο,το χειροτερο με κατι μουνοπανα ειναι οτι δεν πιστευουν οτι ειμαι κομμουνιστης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom