Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 28.075
- Πόντοι
- 6.256
Αφηστε τον Κο Κυριακο στην ηρεμία του , να κανει τις δουλειες που πρεπει να κανει για να παει μπροστα αυτος ο τοπος
και ασχοληθειτε με τον γαμο της κορης Κωστοπουλου και Μπαλατσινου που εκει μπορειτε να εχετε αποψη
Που μου γινατε ολοι πολιτικοι και οικονομικοι αναλυτες , με μια χρεωστικη κάρτα , εναν λογαριασμο μισθοδοσίας και μια Revolut με 17 ευρω μέσα.![]()
Άστους ρε δεν ξέρουν τι σκληρός γιαγιάς ειναι ο Κουλης μας με ταΑφηστε τον Κο Κυριακο στην ηρεμία του , να κανει τις δουλειες που πρεπει να κανει για να παει μπροστα αυτος ο τοπος
και ασχοληθειτε με τον γαμο της κορης Κωστοπουλου και Μπαλατσινου που εκει μπορειτε να εχετε αποψη
Που μου γινατε ολοι πολιτικοι και οικονομικοι αναλυτες , με μια χρεωστικη κάρτα , εναν λογαριασμο μισθοδοσίας και μια Revolut με 17 ευρω μέσα.![]()
τυπώνουμε τη φωτό και την έχουμε μαζί με την ταυτότητα να θυμόμαστε,
μη τυχόν ξεχαστούμε και συμβάλουμε πάλι σε κανά ανθελληνικό ατύχημα τη μέρα των εκλογών
![]()
τα εγραφα αυτα πριν κατι μηνες και το γιδομουνοπανο μπαροκ εγραφε οτι λεω ψεματα....οχι οτι εχει αξια η αποψη του,μουνοπανο και φερεφωνο ειναι,αλλα για να γνωριζετε ποιος λεει αληθειες και ποιος παπατζες στο σαη!Φυσικό επακόλουθο της ανάπτυξης είναι το κλείσιμο 25 καταστημάτων...
Eισαι κομμουνιστης εσυ δεν σε πιστευει κανειςτα εγραφα αυτα πριν κατι μηνες και το γιδομουνοπανο μπαροκ εγραφε οτι λεω ψεματα....οχι οτι εχει αξια η αποψη του,μουνοπανο και φερεφωνο ειναι,αλλα για να γνωριζετε ποιος λεει αληθειες και ποιος παπατζες στο σαη!
τα εγραφα αυτα πριν κατι μηνες και το γιδομουνοπανο μπαροκ εγραφε οτι λεω ψεματα....οχι οτι εχει αξια η αποψη του,μουνοπανο και φερεφωνο ειναι,αλλα για να γνωριζετε ποιος λεει αληθειες και ποιος παπατζες στο σαη!
Τους γαμησε ο εξυπνος λογάριθμος της ΑΔΔΑΕ και δεν ξέρουν που να κρυφτουνΑυτοι που εκλεισαν εκλεβαν γι αυτο εμεναν ανοιχτοι , τωρα που μπηκε το νερο στ αυλάκι με τους ψηφιακους ελεγχους θα φατε πουτσα καλη
Που μου θελετε ολοι οι αγραμματοι να γινετε επιχειρηματιες .. να πατε να δουλεψετε εργατες ή να γινεται ινφλουενσερς
Νισάφι πια , ολοι οι ντεμπεληδες και οι "εγω δεν θελω αφεντικα" εργατικοι επαναστατες μου θελετε να γινετε ΕΕ
Ελιες να πατε να μαζεψετε για να μην χρειαστει ο Μεγας Ηγετης μας να φερει μετανάστες ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Τους γαμησε ο εξυπνος λογάριθμος της ΑΔΔΑΕ και δεν ξέρουν που να κρυφτουν
Υπερβολές αυτά που γράφετε μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί χιλιάδες εμπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις και 1 στις 2 είναι μηδενικές![]()
έχω προτείνει στο υπουργείο να τους ρουφιανεύω ποιοι δικοί μου παίρνουν τον βασικό στα χαρτιά αλλά κυκλοφορούν με iphone και ipadθα τους πιασουμε και αυτους και θα τους γαμησουμε ασαλιωτα παλιομουνι κομμουνιστη βαφτιστήρι του Χοτζα![]()
Αυτοι που εκλεισαν εκλεβαν γι αυτο εμεναν ανοιχτοι , τωρα που μπηκε το νερο στ αυλάκι με τους ψηφιακους ελεγχους θα φατε πουτσα καλη
Που μου θελετε ολοι οι αγραμματοι να γινετε επιχειρηματιες .. να πατε να δουλεψετε εργατες ή να γινεται ινφλουενσερς
Νισάφι πια , ολοι οι ντεμπεληδες και οι "εγω δεν θελω αφεντικα" εργατικοι επαναστατες μου θελετε να γινετε ΕΕ
Ελιες να πατε να μαζεψετε για να μην χρειαστει ο Μεγας Ηγετης μας να φερει μετανάστες ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
κατσε καλα γιατι οπου ναναι ξεκινουν σαρωτικες διασταυρωσεις...θα σε περασουν κτεο μαζεμενα απο το 1982!Τους γαμησε ο εξυπνος λογάριθμος της ΑΔΔΑΕ και δεν ξέρουν που να κρυφτουν
αυτο δεν ειναι και τοσο μεγαλο κακο,το χειροτερο με κατι μουνοπανα ειναι οτι δεν πιστευουν οτι ειμαι κομμουνιστηςEισαι κομμουνιστης εσυ δεν σε πιστευει κανεις![]()