Τα ακουω βερεσε αυτα , και ο Τακης ειναι οτι πιο για το πουτσο δημοσιογραφος υπαρχει .. ελα να παμε για καφε μαζι του να γελάσει και το παρδαλο κατσικι.
Που τον εχεις και για αντικειμενικό , την εννοια της νυφιτσας, δεν εχεις ιδέα τι σου γινεται αν λες αυτον αντικειμενικο ..
Επισης για τον ποσοστο και την αξία που εβαλες για την παραοικονομία , θελω να μου πεις με ποια μέθοδο υπολογιστηκε ..
Φανταζομαι για να το ποσταρεις το εχεις ελενξει και εχεις επιβεβαιωσει την μέθοδο και τα στοιχεία που εχουν ληφθει υποψιν για το αποτελεσμα ;;
Γιατι στο νημα με το καζινο σε ειδα να το παιζεις στατιστικολόγος .. οποτε αφου ξέρεις για πες μας , ηταν με Mimic , με Cagan - Tanzi , με Feige ;;; ειναι και άλλα ..
Επισης πες μας και τι χρησιμοποιηθηκε στο
μοντε΄λο παλινδρομησης , το μεγεθος δειγματος κτλ.
Μολις μου τα εξηγησεις ΕΣΥ αυτα , με δικά σου λογια και επιχειρηματα , έλα μετά να μιλησουμε , εχουμε να πουμε για τις αρνητικες καταθέσεις χρόνων που εχουμε ..
ΕΣΥ πρεπει να τα εξηγησεις , εσυ τα ποσταρες , οχι εγω τα να διαψευσω, εσυ ποστάρεις στοιχεια , απεδεικε μας οτι δεν ειναι μαλακιες .. Για να σε δω
Μεχρι τότε μην ποστάρεις πραγματα που δεν μπορεις να μας αποδειξεις οτι τα καταλαβαινεις