Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.486
Πόντοι
3.936

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.374
Πόντοι
6.056
Koιτα να δεις πραγματα.Ξερει η κυβερνηση και διαφοροι φορεις για παραοικονομια,λαθρεμποριο κλπ και δεν ξερει τι γινεται με θεματα ασφαλειας οπου στελνονται δεκαδες υπομνηματα,για υποκλοπες,δεν ξερουν για εντολες που δινονται βραδιατικα για μπαζωματα,για φορτια.Δηλαδη υπολογιζει ποσα φραγκα παιζουν απο διακινηση αλλα δεν γνωριζει τι διακινειται.Μυστηρια πραγματα.Θεος φυλαξοι εχουμε Κυριακο,δεν χρειαζεται να ανησυχουμε,να τον μνημονευετε στην βραδινη σας προσευχη τυποι.Κατι ψιλα απο δοσοληψιες με εταιρειες κολοσσους δεν φανταζομαι να τα βαζουν στην παραοικονομια:coffee::coffee::confused::confused::confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.167
Πόντοι
1.706
Εκλογές τον Μάιο, θα μας γαμησει το Πάσχα ο μαλάκας..
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε εκλογές. Μιλάμε για τον πιο ακούνητο πρωθυπουργό στην ελληνική ιστορία. Θα το τραβήξει όσο δεν πάει, ακόμα κι αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει κι άλλα μέσα, πχ κάποιο στημένο θερμό επεισόδιο με τον κουμπάρο του από απέναντι.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.882
Πόντοι
2.606
Koιτα να δεις πραγματα.Ξερει η κυβερνηση και διαφοροι φορεις για παραοικονομια,λαθρεμποριο κλπ και δεν ξερει τι γινεται με θεματα ασφαλειας οπου στελνονται δεκαδες υπομνηματα,για υποκλοπες,δεν ξερουν για εντολες που δινονται βραδιατικα για μπαζωματα,για φορτια.Δηλαδη υπολογιζει ποσα φραγκα παιζουν απο διακινηση αλλα δεν γνωριζει τι διακινειται.Μυστηρια πραγματα.Θεος φυλαξοι εχουμε Κυριακο,δεν χρειαζεται να ανησυχουμε,να τον μνημονευετε στις βραδινη σας προσευχη τυποι.Κατι ψιλα απο δοσοληψιες με εταιρειες κολοσσους δεν φανταζομαι να τα βαζουν στην παραοικονομια:coffee::coffee::confused::confused::confused:
κεφάτο και χαλαρό σέ βλέπω,
σε περιμένω κατά τις 2 :coffee::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.401
Πόντοι
12.756
Αφού θέλεις επίσημα στοιχεία
Πρόσφατη μελέτη (Απρίλιος 2022) που πραγματοποίησε η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, εκτιμά πως ο μέσος όρος του μεγέθους της παραοικονομίας στην Ελλάδα, για την περίοδο 1980-2020, ανέρχεται σε 28.5% του ΑΕΠ, με μέσο ετήσιο ρυθμό μείωσης 0,41%. Το 2020, το μέγεθος της παραοικονομίας στην Ελλάδα διαμορφώθηκε στο 26% του ΑΕΠ

Screenshot_2025-02-02-21-28-50-108_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2025-02-02-21-28-33-427_com.android.chrome.jpg

Διάλεξε και πάρε

Θεωρώ το χατζή όσο πιο αντικειμενικό δημοσιογράφο γίνεται

Τα ακουω βερεσε αυτα , και ο Τακης ειναι οτι πιο για το πουτσο δημοσιογραφος υπαρχει .. ελα να παμε για καφε μαζι του να γελάσει και το παρδαλο κατσικι.
Που τον εχεις και για αντικειμενικό , την εννοια της νυφιτσας, δεν εχεις ιδέα τι σου γινεται αν λες αυτον αντικειμενικο ..

Επισης για τον ποσοστο και την αξία που εβαλες για την παραοικονομία , θελω να μου πεις με ποια μέθοδο υπολογιστηκε ..
Φανταζομαι για να το ποσταρεις το εχεις ελενξει και εχεις επιβεβαιωσει την μέθοδο και τα στοιχεία που εχουν ληφθει υποψιν για το αποτελεσμα ;; :coffee:
Γιατι στο νημα με το καζινο σε ειδα να το παιζεις στατιστικολόγος .. οποτε αφου ξέρεις για πες μας , ηταν με Mimic , με Cagan - Tanzi , με Feige ;;; ειναι και άλλα ..
Επισης πες μας και τι χρησιμοποιηθηκε στο μοντε΄λο παλινδρομησης , το μεγεθος δειγματος κτλ.

Μολις μου τα εξηγησεις ΕΣΥ αυτα , με δικά σου λογια και επιχειρηματα , έλα μετά να μιλησουμε , εχουμε να πουμε για τις αρνητικες καταθέσεις χρόνων που εχουμε ..
ΕΣΥ πρεπει να τα εξηγησεις , εσυ τα ποσταρες , οχι εγω να τα διαψευσω, εσυ ποστάρεις στοιχεια , απεδειξε μας οτι δεν ειναι μαλακιες .. Για να σε δω

Μεχρι τότε μην ποστάρεις πραγματα που δεν μπορεις να μας αποδειξεις οτι τα καταλαβαινεις

Τελευταία τροποποίηση:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.882
Πόντοι
2.606
Παιρνει την ανιουσα η τιμη του καφε,νου σου τι γραφεις στις παραθεσεις:confused::confused::confused::coffee::coffee:
δε σε φοβάμαι, έχεις απόθεμα
αλλιώς θα κάνουμε ντου σε καμιά αποθήκη και θα το κατεβάσουμε αθήνα, 4ο βαγόνι:coffee::coffee::coffee:

2 νταν

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.487
Πόντοι
2.606
Τι θελεις να πεις;Οτι η Emily Rataikowski που μιλαω στο ιντερνετ και μαζευω λεφτα για τον μπουχεσα της να κανει χειρουργειο στραβισμου ειναι απατεωνας;:confused:
Ναι , καταρράκτη πρέπει να κάνει ο μπουχεσολεβιες....έτσι μου γράφει εμένα...και αυτή και ο Νιγηριανός πρίγκιψ θείος της...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.374
Πόντοι
6.056
Τα ακουω βερεσε αυτα , και ο Τακης ειναι οτι πιο για το πουτσο δημοσιογραφος υπαρχει .. ελα να παμε για καφε μαζι του να γελάσει και το παρδαλο κατσικι.
Που τον εχεις και για αντικειμενικό , την εννοια της νυφιτσας, δεν εχεις ιδέα τι σου γινεται αν λες αυτον αντικειμενικο ..

Επισης για τον ποσοστο και την αξία που εβαλες για την παραοικονομία , θελω να μου πεις με ποια μέθοδο υπολογιστηκε ..
Φανταζομαι για να το ποσταρεις το εχεις ελενξει και εχεις επιβεβαιωσει την μέθοδο και τα στοιχεία που εχουν ληφθει υποψιν για το αποτελεσμα ;; :coffee:
Γιατι στο νημα με το καζινο σε ειδα να το παιζεις στατιστικολόγος .. οποτε αφου ξέρεις για πες μας , ηταν με Mimic , με Cagan - Tanzi , με Feige ;;; ειναι και άλλα ..
Επισης πες μας και τι χρησιμοποιηθηκε στο μοντε΄λο παλινδρομησης , το μεγεθος δειγματος κτλ.

Μολις μου τα εξηγησεις ΕΣΥ αυτα , με δικά σου λογια και επιχειρηματα , έλα μετά να μιλησουμε , εχουμε να πουμε για τις αρνητικες καταθέσεις χρόνων που εχουμε ..
ΕΣΥ πρεπει να τα εξηγησεις , εσυ τα ποσταρες , οχι εγω τα να διαψευσω, εσυ ποστάρεις στοιχεια , απεδεικε μας οτι δεν ειναι μαλακιες .. Για να σε δω

Μεχρι τότε μην ποστάρεις πραγματα που δεν μπορεις να μας αποδειξεις οτι τα καταλαβαινεις
Tο λενε στην τηλεοραση για παραοικονομια,δεν νομιζω να χρειαζεσαι κι αλλη αποδειξη:confused::confused::confused::coffee::coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.253
Πόντοι
2.356
Είπα εγώ ότι δεν είμαστε στο τέλος της ευρώπης ;
Έβαλα στοιχεία από την ελστατ
Και τις γραφικές παραστάσεις
Ότι ανεβαίνουμε εμείς
Ως προς την αγοραστική δύναμη
Αλλά επειδή ανεβαίνουν περισσότερο οι άλλοι χάνουμε θέσεις
Και καταλήξαμε τελευταίοι
Παρόλα αυτά η αγοραστική μας δύναμη έχει ανέβει σχετικά με το 19
Εγω από τον πίνακα που παρέθεσες βλέπω το επίπεδο τιμων να ανεβαίνει από το 86,9 το 2019 στο 88,2 το 2022, και την αγοραστική δύναμη από το 66 το 2019 να πηγαίνει στο 67 το 2022 και να μένει στάσιμη στο 67 και το 2023.
Στο είπα ξανά και θα το πω μια τελευταία φορά, γιατί δεν έχει και νόημα πλέον.
Μη σχολιάζεις νούμερα που δε μπορείς να χειριστείς.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.459
Πόντοι
216

ΕΣΥ πρεπει να τα εξηγησεις , εσυ τα ποσταρες , οχι εγω τα να διαψευσω, εσυ ποστάρεις στοιχεια , απεδεικε μας οτι δεν ειναι μαλακιες .. Για να σε δω

τελειωσαν τα ΜΒ μην περιμενεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.401
Πόντοι
12.756
τελειωσαν τα ΜΒ μην περιμενεις

μπορει να εχει ανεβει σε κανα πατάρι να κατεβάσει κανα βιβλιο στατιστικης , αν διαβάζει γρηγορα σε κανα 8μηνο ίσως να μπορει να μας το εξηγησει :coffee:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.459
Πόντοι
216
μπορει να εχει ανεβει σε κανα πατάρι να κατεβάσει κανα βιβλιο στατιστικης , αν διαβάζει γρηγορα σε κανα 8μηνο ίσως να μπορει να μας το εξηγησει :coffee:
εδω σε εχει στο περιμενε για το χρεος τη ΝΔ εσυ περιμενεις αυτο;

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
52
Πόντοι
0

@daima703 aυτό με τη μέθοδο της παλινδρόμησης , να ξες είναι παγίδα :jerking:, εσύ παρε το δεξί

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.401
Πόντοι
12.756
εδω σε εχει στο περιμενε για το χρεος τη ΝΔ εσυ περιμενεις αυτο;

ε ενταξει , ειναι λιγο άλλος κλαδος , το χρεος πεφτει στα χρηματοοικονομικά , λιγο λογιστικη κτλ .
Το άλλο ειναι μέσο στατιστικης , εχεις παραδοχες , παιρνεις κάποια δεδομένα , εχει διάφορα , μην σου εξηγω τωρα και κανει σκονάκι αυτος :coffee:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.842
Πόντοι
42.697
Οι επιτυχίες αυτής της κυβέρνησης του Κούλη και της σωστής πλευράς της ιστορίας δεν έχουν τέλος

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.989
Πόντοι
2.456
Οι επιτυχίες αυτής της κυβέρνησης του Κούλη και της σωστής πλευράς της ιστορίας δεν έχουν τέλος

Τυπε είναι η συμφωνία αμυντικής συμφωνίας που περισπουδαστα υπέγραψαν οι ηγέτες Κουλης Μανόλιε
Στο μεταξύ ο Κουλης προειδοποίησε τους Υπουργους να μην κάνουν μόνοι τους επαφές διεθνείς γενικά φυσικά το είπε γενικα

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom