Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.951
Πόντοι
5.506
για σας το κανω , να αποκτησει νοημα η ζωη σας ..
εγω αμα μαθω οτι πεθανε απο διαμελισμό με ματσετα θα ειναι απο τις καλυτερες ημερες μου εδω στο μπου :coffee:
Eιναι γνωστό πως είσαι εξίσου μαλακας με το λακη φίλε μου.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
861
Πόντοι
96
Δυστυχώς η πουστοπροδοτουρκοκούλα μαζί με την πέμπτη φάλαγγα έχουν αποφασίσει την εσχάτη προδοσία , το ξεπούλημα του Αιγαίου. Η παραίτηση στο ΥΠΕΞ και η διαγραφή Σαμαρά είναι κακά σημάδια.Ποιος θα μπορούσε να σταματήσει τους προδότες. Φυσικά ο Ελλαδικός λαός . Αλλά αφού είναι γνήσιο δίποδα , δεν πρόκειται να αντιδράσει! Για να παραιτηθεί το στέλεχος του ΥΠΕΞ που συνήθως όλοι αυτοί είναι ενδοτικοί καταλαβαίνετε τι γίνεται. Ο πουστοπετρίτης άλλωστε το δήλωσε. Θα είναι ευτυχισμένος που θα παραχωρήσει δικαιώματα για να περνάει καλά αυτός και η φάρα του. Αυτός είναι ο ορισμός της προδοσίας . Ο προδότης προδίδει για να περνάει καλά! Τη τιμή των Ελλήνων την έσωσαν οι Κύπριοι φοιτητές που διαδήλωσαν ενάντια στην τουρκική κατοχή, με φυσικά απόντες τα ελλαδικά κόμματα και τα ελλαδικά δίποδα! Εδώ ξεπουλάμε το Αιγαίο και την Θράκη, στην Κύπρο θα κολλήσουμε;
Επιτέλους πουστοπροδοτουρκοκούλα ψόφα εσύ και η βρωμομούνα αδελφή σου!:shit:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.735
Πόντοι
2.356
Για ποιο προϊόν σε βάζει να το υπογράψεις αυτό; Φυτοφάρμακο;
Για Coca-Cola πχ μπορείς πολύ άνετα να κάνεις παράλληλη εισαγωγή από άλλη χώρα της ΕΕ. Κι ας έχει εδώ εργοστάσιο παραγωγής. Κι από δω μπορουσες πολύ άνετα να αγοράσεις και να την πας σε χώρα που έχει παρουσία μέχρι και η μητρική. Γιατί αλλού είναι η αμερικανική αλλού η ελληνική κι αλλού και οι δύο μαζί.
Στην ΕΕ είναι πρακτικά δύσκολο να σου απαγορεύσει την παράλληλη εισαγωγή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom