You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (12 μέλη και 21 επισκέπτες)
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.039
- Πόντοι
- 6.056
Iδου,δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο η σταθμη του λαδιου.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.624
- Πόντοι
- 506
Mε το καλο να τη κανει και ο χοντρος και να έχουμε ντέρμπι με το πασοκ οπώς παλια, απλα τωρα θα εχουμε ιμιτασιον αρχηγούςΑκριβώς, κάνει τα πάντα για να χάσει ποσοστά.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.955
- Πόντοι
- 3.656
Αίνα λάθως αικανα κε εγό αυγά τω πράγμαΠυω μελος ειναι Σαουλ
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.656
Tι μαραζι σε βασανιζει ομως!!!Αν δεν μπει και τωρα ο Αλεξ που διεγραψε ο αγαπημενος του Κουλης τον Σαμαρα που ο Αλεξ τον μισεί παράφορα , δεν θα μπει ποτέ
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.484
- Πόντοι
- 456
Μακάρι ο Σαμαράς να κάνει καμιά πολιτική άνοιξη νούμερο 2. Αν το κάνει θα πει τίποτα καλώ την πατριωτική δεξιά της ΝΔ στο κόμμα και θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.
Ορφανά που ψηφίζουν κηραλοιφή, Λατινοπούλου και τίποτα νίκες θα τους μαζέψει ο Σαμαράς. Ας δούμε τι θα κάνει και ο βούδας της Ραφήνας. Θα στηρίξει Αντώνη;
Αν γίνει κάτι τέτοιο θα γελάει ο Πολάκης με τη ΝΔ
Ορφανά που ψηφίζουν κηραλοιφή, Λατινοπούλου και τίποτα νίκες θα τους μαζέψει ο Σαμαράς. Ας δούμε τι θα κάνει και ο βούδας της Ραφήνας. Θα στηρίξει Αντώνη;
Αν γίνει κάτι τέτοιο θα γελάει ο Πολάκης με τη ΝΔ
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.188
- Πόντοι
- 2.356
Ποιοι να ψοφήσουν, ρε τύπε. Τα άτομα δεν έχουν βγει ακόμα στην σύνταξη.Δεν ψοφησαν ακομα αρκετοι απο αυτους που διοριστικαν στα 80s?
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 506
οταν ο δικηγορος ειχε γραψει οτι βρηκε κολομβιανη γκομενα και το σκεφτεται για Κολομβια, εγραψα οτι θα την κανει απο το μπου.
Σιγα μη βρηκε γκομενα ο μπιμποδικηγορος και ακομα περισσοτερο να μεταναστευσει Κολομβια.
Απλα, εσφυξαν τα πραγματα και την ξεφτιλα δεν την αντεχει ο καθενας, δεν ειναι σαν την νυφουλα.
Σιγα μη βρηκε γκομενα ο μπιμποδικηγορος και ακομα περισσοτερο να μεταναστευσει Κολομβια.
Απλα, εσφυξαν τα πραγματα και την ξεφτιλα δεν την αντεχει ο καθενας, δεν ειναι σαν την νυφουλα.
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 1.929
- Πόντοι
- 206
Απο το 84 εχουν περασει 40 χρονια. Καποιους τους διορισε στο δημοσιο μετα τα 40Ποιοι να ψοφήσουν, ρε τύπε. Τα άτομα δεν έχουν βγει ακόμα στην σύνταξη.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.942
- Πόντοι
- 5.506
Μην το πάρεις στραβά αλλά η γνώμη σου έχει αξία ίση με την κουράδα του εικονιζόμενου στη φωτό προφίλ σου.οταν ο δικηγορος ειχε γραψει οτι βρηκε κολομβιανη γκομενα και το σκεφτεται για Κολομβια, εγραψα οτι θα την κανει απο το μπου.
Geroxekoutis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 21
- Like
- 10.737
- Πόντοι
- 2.036
Oι αποσχίσεις/διαγραφές/αποχωρήσεις είναι πάντα υπέρ του λύκου, όχι υπέρ του εξοδούχου από το μαντρί. Απειρα τα παραδείγματα.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.235
- Πόντοι
- 12.756
Tι μαραζι σε βασανιζει ομως!!!
για σας το κανω , να αποκτησει νοημα η ζωη σας ..
εγω αμα μαθω οτι πεθανε απο διαμελισμό με ματσετα θα ειναι απο τις καλυτερες ημερες μου εδω στο μπου
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.656
Αισχρο σχολιο.για σας το κανω , να αποκτησει νοημα η ζωη σας ..
εγω αμα μαθω οτι πεθανε απο διαμελισμό με ματσετα θα ειναι απο τις καλυτερες ημερες μου εδω στο μπου
Βαλε αγαπη στην μαυρη και ταλαιπωρημενη ψυχη σου.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.016
- Πόντοι
- 2.606
την έκανε την παπαριά του ξανά ο Κούλης, αντί να κλείσει το θέμα το βάζει κάτω από το χαλί, αν φτιάξει κάποιος τώρα κόμμα τύπου Τραμπ θα μαζέψει όλο το χαρτί με τον θυμό που υπάρχει
σε περιόδους που χρειαζόμαστε σταθερότητα ξανά διχασμός
απορώ τι έχει υποσχεθεί (και σε ποιον...) για το Αιγαίο και δε μπορεί να το μαζέψει, από παντού μπάζει πλέον η ιστορία των υποτιθέμενων διαπραγματεύσεων
χθες και με αφορμή το τελευταίο, παρ' όλίγον, μπάσιμο των Τούρκων στο στενό μεταξύ Κάσου και Καρπάθου, έλεγε στο Όπεν ότι τα δικά μας καράβια έσπευσαν να υπερασπιστούν τα 6 ναυτικά μίλια...
μέχρι και από την ΕΕ έφαγε τάπα σήμερα, με τους χάρτες που δημοσιεύτηκαν.
σε περιόδους που χρειαζόμαστε σταθερότητα ξανά διχασμός
απορώ τι έχει υποσχεθεί (και σε ποιον...) για το Αιγαίο και δε μπορεί να το μαζέψει, από παντού μπάζει πλέον η ιστορία των υποτιθέμενων διαπραγματεύσεων
χθες και με αφορμή το τελευταίο, παρ' όλίγον, μπάσιμο των Τούρκων στο στενό μεταξύ Κάσου και Καρπάθου, έλεγε στο Όπεν ότι τα δικά μας καράβια έσπευσαν να υπερασπιστούν τα 6 ναυτικά μίλια...
μέχρι και από την ΕΕ έφαγε τάπα σήμερα, με τους χάρτες που δημοσιεύτηκαν.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.450
- Πόντοι
- 2.606
Νομίζω ότι και ο Σταϊκούρας θα νιώσει μια ανακούφιση για τα σουτια που είχε αρπάξει μικρός από τον 71....για σας το κανω , να αποκτησει νοημα η ζωη σας ..
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.235
- Πόντοι
- 12.756
Αισχρο σχολιο.
Βαλε αγαπη στην μαυρη και ταλαιπωρημενη ψυχη σου.
γεμάτος ειμαι
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.450
- Πόντοι
- 2.606
Αγάπη γράφει ρε συ ,όχι αγαυη...γεμάτος ειμαι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις