unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 446
Τοσες μεταθεσεις υπεγραψεHρθε η ωρα της ανταμοιβης
Τοσες μεταθεσεις υπεγραψεHρθε η ωρα της ανταμοιβης
πως ηταν η πινιατα; ε το ψαρακι εννοωΕγώ ξέρω ότι έχω φέρει στο σάιτ την αρχοντιά, την αριστοκρατία, το way of living που του έλειπε
άψογαπως ηταν η πινιατα; ε το ψαρακι εννοω
ειναι γνωστο αυτο...άψογα
τελικά έπαιξαν παρείστικα τηγανητά και ούζο βέβαια
καλύτερα όμως γιατί το ψάρι έχει και πολλά κόκαλα και εγώ έχω και κάτι καβούρια στην τσέπη
γυφτια,υποκουλτουρα,νιπλοφιλος,αυτα εχεις φερειΕγώ ξέρω ότι έχω φέρει στο σάιτ την αρχοντιά, την αριστοκρατία, το way of living που του έλειπε
καλά...αν πάρεις καλό ψάρι με τα ίδια λεφτά κλείνεις και μια καλή βίζιταειναι γνωστο αυτο...
ή αμα εισαι νορμαλ ανθρωπος παιρνεις και τα δυο...καλά...αν πάρεις καλό ψάρι με τα ίδια λεφτά κλείνεις και μια καλή βίζιτα
έχω εισάγει το λεπτεπίλεπτο χιούμορ, τις εκλεπτισμένες επιλογές στις αγορές και την διασκέδαση, την φινέτσαγυφτια,υποκουλτουρα,νιπλοφιλος,αυτα εχεις φερει
αυτες θα σε παρουν;καλύτερα να πάρω 2 βίζιτες
γιατί όχιαυτες θα σε παρουν;
βαλτου και ιδια νουμερα πινακιδα , και ας μην χρειαζεται πινακιδα , για να ψαρωνεις το κοσμογιατί όχι
μόλις τους δείξω τα κλειδιά από το πατίνι θα τρελαθούν
να το εχεις φορτισει μην γινεις τσιμπουκιγιατί όχι
μόλις τους δείξω τα κλειδιά από το πατίνι θα τρελαθούν
όλα τα οχήματα μου έχουν πινακίδα ΓΤΠ-0000βαλτου και ιδια νουμερα πινακιδα , και ας μην χρειαζεται πινακιδα , για να ψαρωνεις το κοσμο
μηπως εχουν αρχικα ΚΟΡ;όλα τα οχήματα μου έχουν πινακίδα ΓΤΠ-0000
και όχι το γτπ δε σημαίνει "για τον πούτσο''
που να δεις πως κάνουν οι γκόμενες όταν ακουνε ότι ότι έχω δική μου θέση φόρτισης στο γκαράζ μουνα το εχεις φορτισει μην γινεις τσιμπουκι
κοπ τι είναι? κωδικός για τίποτα λύτικα?μηπως εχουν αρχικα ΚΟΡ;
α το χοντρενεις εσυ και εμπλεξες και γκαραζ μεσα...που να δεις πως κάνουν οι γκόμενες όταν ακουνε ότι ότι έχω δική μου θέση φόρτισης στο γκαράζ μου