πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.528
- Πόντοι
- 12.056
το δεντρο που εβαλες πριν το εχεις κοστολογησει ??Η barockοπουστα τις βαζει ολες στη κωλαρα της και εχει δημιουργησει τεχνητη ελλειψη στην αγορα.....
το δεντρο που εβαλες πριν το εχεις κοστολογησει ??Η barockοπουστα τις βαζει ολες στη κωλαρα της και εχει δημιουργησει τεχνητη ελλειψη στην αγορα.....
5 μελιντζανες τσακωνικες....το δεντρο που εβαλες πριν το εχεις κοστολογησει ??
Πας καρφι για λουκετο κλεφτοκοτα μικρονιπληωχ ωχ ωχ
Έτσι είναι τα αφεντικά, οι καπιταλιστές, οι βασιλιάδες.κάθε μέρα νωρίς ανοίγει εγώ πάω όποτε θέλω
γιατί τέτοια νεύραΠας καρφι για λουκετο κλεφτοκοτα μικρονιπλη
και οι αποθηκάριοιΈτσι είναι τα αφεντικά, οι καπιταλιστές, οι βασιλιάδες.
Aναλογα,απο 20% επρεπε να γραψω και ανεβαινει.τι 20% ;;;; μακαρι
Γιατι θα κλεισουν μισο μυριο ελ.επ. και θα καταστραφει η χωρα...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ????γιατί τέτοια νεύρα
Τα βλέπω αλλά δείχνω κατανόηση επειδή του ήρθε κεραμίδα 3.500 φόρος και ταυτόχρονα έβγαλε και ζημιά το λεόνΓιατι θα κλεισουν μισο μυριο ελ.επ. και θα καταστραφει η χωρα...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ????
Δειξε μεγαλοψυχια και δωσ'του το πατινι να κανει τη δουλεια τουΤα βλέπω αλλά δείχνω κατανόηση επειδή του ήρθε κεραμίδα 3.500 φόρος και ταυτόχρονα έβγαλε και ζημιά το λεόν
το εχωσε ο ελ καμπι....κανε ενα κονε με τον θειο να σπρωξει μια 200ρα εστω να βγω εξω σημερα για τα επινικιαΔειξε μεγαλοψυχια και δωσ'του το πατινι να κανει τη δουλεια του
Έχει ανεβάσει και τη .... χρυσή σαμπάνια ο σώγαμπρος .... πίνει πολύ ....Η barockοπουστα τις βαζει ολες στη κωλαρα της και εχει δημιουργησει τεχνητη ελλειψη στην αγορα.....
Στη γαλάζια ομάδα, όλα είναι κοστολογημένα.το δεντρο που εβαλες πριν το εχεις κοστολογησει ??
Δωσε μου ιβαν να στα περασω εγω...δεν θελω να τον απασχολω με μικροποσατο εχωσε ο ελ καμπι....κανε ενα κονε με τον θειο να σπρωξει μια 200ρα εστω να βγω εξω σημερα για τα επινικια
ενταξει...βαλε κατι παραπανω...Δωσε μου ιβαν να στα περασω εγω...δεν θελω να τον απασχολω με μικροποσα
Μην το συζητας...ενταξει...βαλε κατι παραπανω...
ευχαριστω καλε φιλε βιρλα
Μην το συζητας...
χαρα μου
μπήκε κάποιος από το κολομβιανό καρτέλ και γράφει και καλά για ξεκάρφωμα για να μην τον ψάξουμεIn case I don't see ya, good afternoon, good evening, and good night!
είσαι σίγουρος?Δειξε μεγαλοψυχια και δωσ'του το πατινι να κανει τη δουλεια του