troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
εγκυρο τοτε ....ΕΓΚΥΡΟ!Κι εγω σημερα το εμαθα...ο νιπλης με ενημερωσε.
εμενα μου πουλαγε παραμυθι οτι ειναι κριτικος κινεζικων ταινιων
εγκυρο τοτε ....ΕΓΚΥΡΟ!Κι εγω σημερα το εμαθα...ο νιπλης με ενημερωσε.
Εγω τον ειχα για παπαρατζι,stalker,καμεραμαν...εγκυρο τοτε ....ΕΓΚΥΡΟ!
εμενα μου πουλαγε παραμυθι οτι ειναι κριτικος κινεζικων ταινιων
αεριτζης ειναι....Εγω τον ειχα για παπαρατζι,stalker,καμεραμαν...
Τωρα ομως που θυμαμαι την συμμετοχη του στο νημα με τα αστεια,το βρισκω λογικο να ειναι ταριφας....
ειδες που τωρα όλα "δένουν" ;Εγω τον ειχα για παπαρατζι,stalker,καμεραμαν...
Τωρα ομως που θυμαμαι την συμμετοχη του στο νημα με τα αστεια,το βρισκω λογικο να ειναι ταριφας....
Συνδεεται με ανεμογεννητρια στα καμμενα για δωρεαν ρευμα....η πρίζα τι είναι για να ανάβει τα φωτάκια τα χριστούγεννα?
υπουλος ο σελεπρες...ΥΠΟΥΛΟΣ
Nαι αλλα ενημερωμενη επι παντος!!!ατιμη φάρα οι ταριφες ... ΑΤΙΜΗ
Συνδεεται με ανεμογεννητρια στα καμμενα για δωρεαν ρευμα....
Ρεμπεσκες ρε ειναι αυτος εδω....ατιμη φάρα οι ταριφες ... ΑΤΙΜΗ
Ποιο Τεσλα ρε Αλμπανε εσυ με πατινι δεν εισαι;μπορώ να συνδέσω και τέσλα?
πατίνι αλλά έχω ξηλώσει το σήμα από ένα τέσλα και το έχω κοτσάρει πάνω στο πατίνιΠοιο Τεσλα ρε Αλμπανε εσυ με πατινι δεν εισαι;
Oχι ακομα,αλλα το παλευωαεριτζης ειναι....
Ε να πουμε την αληθεια μια αυξηση την χρειαζομαστε.Επεσε λιγο και τωρα που πλησιαζει χειμωνας πρεπει να παρει τα πανω του
Πετρέλαιο: Ράλι στις τιμές φέρνει η κλιμάκωση της κρίσης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν
Άλμα της τάξεως του 5% στις τιμές μετά την έναρξη της επίθεσης του Ιράν κατά του Ισραήλ με τη χρήση βαλλιστικών πυραύλων
Απο σημερα το βραδυ θα αλλαζουν τιμες οι πρατηριουχοι στην Ελλαδα
Και εννοειται οτι απο σημερα το βραδυ οτι αυξηση και να γίνει σε οτιδηποτε αλλο θα λενε οτι απο την αυξηση του πετρελαιου
ειχε καταντησει αηδια η τοση φτηνια....ουτε κοντα στο διευρο ειμαστε σχεδον 2 μηνες....νισαφι πια.Ε να πουμε την αληθεια μια αυξηση την χρειαζομαστε.Επεσε λιγο και τωρα που πλησιαζει χειμωνας πρεπει να παρει τα πανω του
E μα,ευκαιρια να κυκλοφορησουν και λιγα πατινια τωρα.Να κανουν αποσβεση και τα μελη που τα πηρανειχε καταντησει αηδια η τοση φτηνια....ουτε κοντα στο διευρο ειμαστε σχεδον 2 μηνες....νισαφι πια.
εχει παρει ο καθε τελευταιος το αυτοκινητο και δεν μπορουμε να παμε μια βολτρα ανετα