Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.800
Πόντοι
25.186
Μαλάκα ο υπεργαλαξιακός ηγέτης όλα αυτά τα βάζει στα αδιευκρίνιστα ... εσάς τους υπόλοιπους θα σας γαμήσει με τα τεκμήρια

Πάρε κι εσύ καλού κακού ένα πατίνι να κυκλοφορείς γιατί δε σε βλέπω για πολύ ακόμα με αμάξι :confused:
Aφου τα δικαιουται,να μην τα πάρει;Ετσι χτιζονται οι περιουσίες,φασουλι φασουλι

Και μάλιστα αυτο δείχνει ξεκάθαρα πόσο εντιμος ειναι και οτι ουδέποτε η οικογένεια πήρε μιζες.
Γιατι αν ειχε πάρει μιζες,σιγα μην καθότανε να διεκδικεί αποζημιώσεις για ελιές.Να συμπληρωνει αιτήσεις,ονομα πατρός,επάγγελμα,διευθυνση κλπ

(το ειχει πει αλλωστε ξεκαθαρα και ο Κων. Μητσοτάκης,για χρηματισμους που ακουστηκαν στην αποστασία οτι "δεν υπέπεσε στην αντιληψη μου κάτι τέτοιο")

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.422
Πόντοι
8.346
Εμφανίστηκε και η νυφουλα η Τζούλια να συμμαζέψει τα ασυμμαζεφτα. Σε λίγο θα παίρνουμε φωτιά και με βροχή

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
τα δεντρα απο μονα τους δεν παιρνουν φωτια ας κανανε τις αντιπυρικες και μετα ας λεγανε για πουλια που ζαλιστηκαν και πυλωνες που σκασανε αλλα ουτε αυτες δεν εχουν κανει και οχι γτ δεν μπορουν αλλα δεν θελουν κανενας τους
Τα δέντρα παίρνουν φωτιά είτε από εμπρησμό ή από αμέλεια ή πιο σπάνια από φυσικά φαινόμενα. Υπάρχει κάποιος λόγος να ανεχόμαστε ακόμα τα δέντρα-προσαναμματα; Ή τα κουκουνάρια που γίνονται φλεγομενες ρουκέτες σε μια φωτιά;

Το δε μπορούν το καταλαβαίνω, το δε θέλουν μου φαίνεται τραβηγμένο. Φυσικά πάντα και για όλα η πρώτη κρίσιμη ενέργεια είναι η πρόληψη αλλά ποτέ δεν έκαναν τα αυτονόητα. Κανένας τους.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.100
Πόντοι
216
Τα δέντρα παίρνουν φωτιά είτε από εμπρησμό ή από αμέλεια ή πιο σπάνια από φυσικά φαινόμενα. Υπάρχει κάποιος λόγος να ανεχόμαστε ακόμα τα δέντρα-προσαναμματα; Ή τα κουκουνάρια που γίνονται φλεγομενες ρουκέτες σε μια φωτιά;

Το δε μπορούν το καταλαβαίνω, το δε θέλουν μου φαίνεται τραβηγμένο. Φυσικά πάντα και για όλα η πρώτη κρίσιμη ενέργεια είναι η πρόληψη αλλά ποτέ δεν έκαναν τα αυτονόητα. Κανένας τους.
το δεν μπορουν που το καταλαβαινεις ειναι επειδη τους σταματανε οι οικολογοι; να ειμαστε σοβαροι σε οτι λεμε τουλαχιστον σε τετοια θεματα στα αλλα ας μαλακιζομαστε. δεν τους νοιαζουν τα θεματα που εχουνε να κανουνε με τον πολιτη ολοι αυτο βλεπουν (περα απο αυτους που φορανε παρωπιδες οποιαδηποτε πλευρας) και δεν μιλαω για του τωρινους μονο αλλα για ολους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

@Νίπλης Ωρες ωρες με θαυμαζω για το κουραγιο μου να ξερεις...:confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.753
Πόντοι
6.256
Μια ειναι η λυση....ολη η χλωριδα στη ΚΩΛΑΘΡΑ της Κλαουντιας της πουτανοικετρας!!!Ουτε φωτιες ουτε τιποτα...θα ξεσηκωθουν βεβαια Πακιστανοι και Μαναβηδες αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
το δεν μπορουν που το καταλαβαινεις ειναι επειδη τους σταματανε οι οικολογοι; να ειμαστε σοβαροι σε οτι λεμε τουλαχιστον σε τετοια θεματα στα αλλα ας μαλακιζομαστε. δεν τους νοιαζουν τα θεματα που εχουνε να κανουνε με τον πολιτη ολοι αυτο βλεπουν (περα απο αυτους που φορανε παρωπιδες οποιαδηποτε πλευρας) και δεν μιλαω για του τωρινους μονο αλλα για ολους.
Το δε μπορούν μπορώ να το κατανοήσω γιατί είναι είτε ανίκανοι, έχουν λίγα μέσα, λίγο εργατικό δυναμικό, υπάρχουν πολύ μεγάλες εκτάσεις που θέλουν συμμάζεμα από την αρχή και κάθε χρόνο τον απαραίτητο έλεγχο και καθαρισμό. Οι οικολόγοι είναι ένα κακό σπυρί που αν θέλουν τους συμμαζεύουν. Το δε θέλουν μου φαίνεται τραβηγμένο γιατί στο τέλος αυτοί τρώνε τη γιούχα και χάνουν τα ψηφαλακια.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.753
Πόντοι
6.256
Παρακαλειται τυπαρας @enduro να φτιαξει εικονα με Λιλα με κουτσουρο στο κωλο και στη φατσα του να βαλει τον Μπαροκ για ξεκινησουμε καμπανια ευαισθητοποιησης!!!

Ευχαριστω....

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.100
Πόντοι
216
Το δε μπορούν μπορώ να το κατανοήσω γιατί είναι είτε ανίκανοι, έχουν λίγα μέσα, λίγο εργατικό δυναμικό, υπάρχουν πολύ μεγάλες εκτάσεις που θέλουν συμμάζεμα από την αρχή και κάθε χρόνο τον απαραίτητο έλεγχο και καθαρισμό. Οι οικολόγοι είναι ένα κακό σπυρί που αν θέλουν τους συμμαζεύουν. Το δε θέλουν μου φαίνεται τραβηγμένο γιατί στο τέλος αυτοί τρώνε τη γιούχα και χάνουν τα ψηφαλακια.
τους βλεπεις να τους νοιαζει η γιουχα; δεν ιδρωνει καν το αυτι τους τοσες μλκιες εχουν γινει και ειναι πουτσα τους. κανενας δεν εκανε πραγματικα τπτ για σοβαρα θεματα θες τεμπη θες ματι θες τοσες φωτιες τπτ απολυτως. δεν ξερουν οτι θα γινει η στραβη; το ξερουν αλλα παλι πουτσα τους κανενας ποτε δεν ειπε εγω θα κανω κατι σοβαρο να βελτιωσω την κατασταση και ας μην ξαναβγω τουλαχιστον θα εχουν να λενε οτι εκανα κατι ολοι κοιτανε μονο την μαμαλικα αυτωνων και των φιλων τους ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
835
Πόντοι
81

Τα δέντρα είναι εκεί που είναι και είναι αυτά που είναι λόγω φυσικής επιλογής.
Προφανώς και δεν είναι λύση να φυτέψουμε δυόσμο σε αντικατάσταση των πεύκων ή των ελάτων.
Με το να δίνουμε άλλοθι ή τράτο στον εκάστοτε άχρηστο κυβερνήτη ,απλά υπονομεύουμε το φυσικό περιβάλλον των επόμενων γενιών.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.633
Πόντοι
2.356
Να σου πω κατι; Για μενα ολο το εγκλημα με τις φωτιες ξεκιναει απο τα κωλοπευκα και τα κωλοπουρναρια που εχουμε σε ολη τη χωρα που ειναι τα πιο ευλεκτα απο τα δεντρα
Αει νυφουλα μου ν' ασχοληθείς με κάτι που ξέρεις.
Μην ασχολείσαι μ' αυτά και ρεζιλεύεσαι.
Χαζοβιόλα, που είναι τα πουρνάρια τα πιο εύφλεκτα δεντρα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
μου αρεσει που οι γλυφοκωλαριοι δηλωνουν....
δεν εχει αντιπυρικες οδους μεσα στα δαση....
της φωτιες της βαζουν ανθρωπινα χερια....

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
ΠΙΑΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ? για να κανεις διαπιστωσεις????

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.855
Πόντοι
6.056

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
ΠΙΑΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
Πρακτικη κανει για να ειναι ετοιμος την επομενη 4ετια:rockon::rockon::confused::confused::confused::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
έχω τη λύση

αν μπαζώσουμε και το τελευταίο βουνό και ξεριζώσουμε και το τελευταίο δέντρο....δε θα έχουμε φωτιές γιατί δε θα υπάρχει τίποτα να αρπάξει :confused:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.612
Πόντοι
5.946

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
ΠΙΑΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
Για μαλακες τους εχεις τα δαση ειναι μπιζνες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που δεν γίνονται για τον οποιονδήποτε λόγο δεν έχει σημασία

αν υπάρχουν αρκετές αντιπυρικές ζώνες τα πυροσβεστικά οχήματα μπορούν να φτάσουν άμεσα και εύκολα στην εστία της φωτιάς και να γίνει κατάσβεση από την αρχή της και κυρίως να περιοριστεί

αν υπάρχουν αρκετά πυροσβεστικά μέσα αυτή η δουλειά γίνεται αποτελεσματικότερα σε περισσότερες περιοχές

αν δεν υπήρχε το στάτους των δήμων που δεν ασχολείται κανένας με τίποτα και πετάνε το μπαλάκι από την κυβέρνηση στους δήμους και από εκεί στις περιφέρειες θα μπορούσαν να γίνονται και έργα πρόληψης....αλλά για τα βύσματα των δήμων αυτά είναι ψιλά γράμματα αυτοί τα λεφτά τα τρώνε σε ψεύτικες υπερωρίες.

όσα 112 και να ρίξεις αυτά δεν αλλάζουν....απλά οι γαλάζιοι μούλοι το μόνο που ξέρουν είναι η καταστολή....112 και όλοι έξω...εγκληματικότητα όλοι μέσα...κόβιντ όλοι σπίτια...μόνο για τους εαυτούς τους είναι όλοι αθώοι και έξω...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
τους βλεπεις να τους νοιαζει η γιουχα; δεν ιδρωνει καν το αυτι τους τοσες μλκιες εχουν γινει και ειναι πουτσα τους. κανενας δεν εκανε πραγματικα τπτ για σοβαρα θεματα θες τεμπη θες ματι θες τοσες φωτιες τπτ απολυτως. δεν ξερουν οτι θα γινει η στραβη; το ξερουν αλλα παλι πουτσα τους κανενας ποτε δεν ειπε εγω θα κανω κατι σοβαρο να βελτιωσω την κατασταση και ας μην ξαναβγω τουλαχιστον θα εχουν να λενε οτι εκανα κατι ολοι κοιτανε μονο την μαμαλικα αυτωνων και των φιλων τους ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν
Τότε πάμε στον επόμενο. Τι, δεν υπάρχει επόμενος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom