pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
και το 89 συνεργαστηκαν τα δυο αποκομματα με τον μητσοτακη να βαλουν φυλακη τον ηγετη ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΝΔΡΕΟΥ
θρασιμια
Και κόλωσαν επειδή οι πραιτωριανοί του Ανδρέα
Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ
σκότωσε 3 δικαστές.
Σκατά στον τάφο όλων.
σας χαλασε την φιεστα η ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ
Tυπε αυτο μπορουμε να το πουμε με σιγουρια μονο για ΜΜΕ. Τα υπολοιπα σε αναμονη μεχρι να μπουν στο ταμειο.από τότε που έγινε Πρωθυπουργός ο Αλέξης, όχι μόνο ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ το κλέψιμο, αλλά και αυτοί που έκλεβαν παλιά και από τις πολλές και μεγάλες κλεψιές τους έφθασε η χώρα στο σημερινό κατάντημα, τώρα καλούνται ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!..
Tυπε αυτο μπορουμε να το πουμε με σιγουρια μονο για ΜΜΕ. Τα υπολοιπα σε αναμονη μεχρι να μπουν στο ταμειο.
Mαζι με ολα αυτα αυξηθηκαν κ οι φοροι τυπε μου κ κοπηκαν συνταξεις. Δεν μιλαω για το 26 που εγινε 29 η το 23 εγινε 24 so what? Μιλαω για τα αλλα οπως η προκαταβολη φορου 100% τα βαρια νουμερα.Το ότι σε 20 μήνες έκανε πρωτογενές πλεονασμα 9δις, κανονικό πλεόνασμα και μείωση του χρέους 2,7 δις ενώ τα άλλα 5 χρόνια του μνημονίου το χρέος ανέβαινε κατακόρυφα σου λέει τίποτα ;
Ότι τώρα σκάνε στον αέρα μεγαλοαπατεωνες όπως Μαρινοπουλοι, Μεγα, Ηλεκτρονική, Ληδρα κλπ σου λέει τίποτα ;
Ότι το ELA μειώθηκε κατά 45δις σου λέει τίποτα ;
Έχουμε λαμπρή πορεία, σε 3-4 μήνες βγαίνουμε στις αγορές και η Ελλάδα απογειώνεται .
Ο γιος του πατέρα του και παιδί της Ζήμενς ξέρει καλά ότι είναι θέμα ημερών να μπει και αυτός στο χρονοντούλαπο και παίζει το τελευταίο χαρτί των εκλογών .
Κάνε κομμουνισμό τότε, το παιχνίδι παίζεται με νούμερα δημοσιονομικαMαζι με ολα αυτα αυξηθηκαν κ οι φοροι τυπε μου κ κοπηκαν συνταξεις. Δεν μιλαω για το 26 που εγινε 29 η το 23 εγινε 24 so what? Μιλαω για τα αλλα οπως η προκαταβολη φορου 100% τα βαρια νουμερα.
Εγω ειπα για το πλεονασμα.Προηλθε παλι απο τους μικρους. Οταν τα εισπραξει κ απο τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ τοτε το συζηταμε. Εξαιρουνται τα ΜΜΕ που αξιζει ενα ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ.Κάνε κομμουνισμό τότε, το παιχνίδι παίζεται με νούμερα δημοσιονομικα
Δεν είναι μόνο αυτοί....
Ότι τώρα σκάνε στον αέρα μεγαλοαπατεωνες όπως Μαρινοπουλοι, Μεγα, Ηλεκτρονική, Ληδρα κλπ σου λέει τίποτα ;
...