Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.129
Πόντοι
6.256
Ο κουλης ειπε για κατρουγκαλο και μητροπουλο που εγιναν γνωστοι απο τηλεοπτικες  εκπομπες, ξεχασε τον εαυτο του που σερνοταν ως τις τρεις τα ξημερωματα στις εκπομπες του τριανταφυλλοπουλου ζουγκλα και κιτρινο τυπο, βαλτε youtube να τον καμαρωσετε.
Κυριε κουλη
Ο αλεξης με το κουτελο καθαρο σερβιρε τα παραμυθια του ως αντιπολιτευση και εκλεχτηκε,
Ο κουλης με το κομμα που κατεστρεψε την ελλαδα και το λαδι της ζιμενς δεν μπορει να παραμυθιασει κανεναν ,
Και απλα, δεν ψηφιζουμε εγγονους πρωθυπουργων ,
Χιλιες φορες τον  αδωνι να ειχαμε τωρα,

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Καλομαθατε σε ικανους και τιμιους  πρωθυπουργους και σας ειναι αχρηστος ο τσιπρας.
Περιμενετε καμια 30 χρονια να δουμε τι θακανει ο συριζα.
Σαραντα χρονια σας πηρε να καταλαβετε τι εστι πασοκ νδ.

Τυπε μου ο συριζα πασοκ ειναι

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Καλα ρε παιδι μου αφου καταλαβες για ποια εφημεριδα μιλαω για πες μας λοιπον.....!Τι ειπε ο κουλης σχετικα με αυτο?
μη ξεχνας μια βασικη λεπτομερια

ο φιλος σου ο αλεξης δεν ειναι στην αντιπολιτευση απλως να καταγγελει, ειναι στην κυβερνηση και εχει ολο τον μηχανισμο του κρατους στα χερια του

αρα μπορει αν θελει και αν βρει κατι παρανομο να τον ξεφτιλησει τον κυριακο

εγω ομως βαζω στοιχημα οτι δεν θα γινει τιποτα περα απο καταγγελιες-κουτοχορτο για να ικανοποιουνται τα ζωα που τον ακολουθουν

εδω θα ειμαστε και θα δεις οτι δεν προκειτε να γινει τιποτα διοτ δεν υπαρχει τιποτα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
μη ξεχνας μια βασικη λεπτομερια

ο φιλος σου ο αλεξης δεν ειναι στην αντιπολιτευση απλως να καταγγελει, ειναι στην κυβερνηση και εχει ολο τον μηχανισμο του κρατους στα χερια του

αρα μπορει αν θελει και αν βρει κατι παρανομο να τον ξεφτιλησει τον κυριακο

εγω ομως βαζω στοιχημα οτι δεν θα γινει τιποτα περα απο καταγγελιες-κουτοχορτο για να ικανοποιουνται τα ζωα που τον ακολουθουν

εδω θα ειμαστε και θα δεις οτι δεν προκειτε να γινει τιποτα διοτ δεν υπαρχει τιποτα
Ρε τυπε το ερωτημα ειναι απλο. Απαντησε η οχι ο κουλης για τα 300.000 απληρωτα προσωπικο του δανειο που αφορουσε την εφημεριδα? ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ρε τυπε το ερωτημα ειναι απλο. Απαντησε η οχι ο κουλης για τα 300.000 απληρωτα προσωπικο του δανειο που αφορουσε την εφημεριδα? ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
εχει κανει πριν απο καιρο ο κων.μητσοτακης αναλυτικη δηλωση για το θεμα

ξεστραβωσου

www.protothema.gr/politics/article/594737/konstadinos-mitsotakis-kata-suriza-gia-to-daneio-tou-kiruka-hanion/]http://www.protothema.gr/politics/article/594737/konstadinos-mitsotakis-kata-suriza-gia-to-daneio-tou-kiruka-hanion/[/url]

απο εκει και περα αν υπαρχουν αμφιβολιες υπαρχουν και οικονομικοι εισαγγελεις

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εχει κανει πριν απο καιρο ο κων.μητσοτακης αναλυτικη δηλωση για το θεμα

ξεστραβωσου

www.protothema.gr/politics/article/594737/konstadinos-mitsotakis-kata-suriza-gia-to-daneio-tou-kiruka-hanion/]http://www.protothema.gr/politics/article/594737/konstadinos-mitsotakis-kata-suriza-gia-to-daneio-tou-kiruka-hanion/[/url]

απο εκει και περα αν υπαρχουν αμφιβολιες υπαρχουν και οικονομικοι εισαγγελεις
Μαλιστα. Ο Κουλης απαντησε ναι η οχι?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ο δικός σας που ξέχασε τα 42 ακίνητα στη δήλωση και το 1.800.000 τι είπε ;
Δεν παρακολουθησα ρε τυπε...!Για πες μου απαντησε? Με την ευκαιρια τι για πες κ για τον κουλη απαντησε ναι η οχι?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ο δικός σας που ξέχασε τα 42 ακίνητα στη δήλωση και το 1.800.000 τι είπε ;
Σου ειπα δεν παρακολουθησα οποτε δεν ξερω.Για πες μου εσυ τι ειπε για να μαθω εαν με ρωτησουν....

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
photo.jpg

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
αδωνις σημερα

photo.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.129
Πόντοι
6.256
Ειδατε χθες κουλη?
Ωραιο κοστουμι, κεφαλι ψηλα, κουτελο καθαρο,
Γιατι οχι?
Ειναι φτιαγμενη η νομοθεσια με τετοιο τροπο που να μη δινει σημασια σε κατηγοριες, στο απυροβλητο, το κομμα του πατερα του και του καμανλη τακτοποιησε τα πραγματα, λαδωνεσαι? σε κατηγορουν? δεν εχει σημασια.
Οχι κουλη μου, δεν θα παρουμε.

´

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom