Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.897
- Πόντοι
- 3.656
εμ δε φταίω εγώ που έμπλεξες με τους κυβερνητικούς και σε παρέσυραν στον φαύλο κύκλο τουςΕμείς εδώ τα μέλη του μπου. Είδες που βιάζεσαι και γράφεις μαλακιες;
εμ δε φταίω εγώ που έμπλεξες με τους κυβερνητικούς και σε παρέσυραν στον φαύλο κύκλο τουςΕμείς εδώ τα μέλη του μπου. Είδες που βιάζεσαι και γράφεις μαλακιες;
εμ δε φταίω εγώ που έμπλεξες με τους κυβερνητικούς και σε παρέσυραν στον φαύλο κύκλο τους
ναι ναι ξέρω όλα καλά
Έχει το μουνόπανο στην πραγματική ζωή. Δεν ξέρει ποιός είμαι αλλά εάν διαβάζει θα καταλάβει ποιός είμαιΚαλα που εκανε παραθεση ο Σαουλ,θα χανοταν το ποστ μεσα στην διαμαχη.Δηλαδη τυπε ξερεις καποιον συγγενη σου που ειναι μελος στο μπου και αυτος ξερει για σενα?Πρωτον εχει τιποτα αξιας ή ειναι μεγαλοεφοπλιστης του σαη?
Τι εννοείς δεν έχει?δεν έχει η υπογραφή από μόνη της καμία νομική ισχύ νομίζω
Όλα πλέον θέλουν ηλεκτρονική υπογραφή από taxis δεν υπάρχει ότι σε έβαλε να υπογράψεις κάτι που δεν ήξερες τι είναι η πλαστογράφησε την υπογραφή σου.Έχει το μουνόπανο στην πραγματική ζωή. Δεν ξέρει ποιός είμαι αλλά εάν διαβάζει θα καταλάβει ποιός είμαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι εννοείς δεν έχει?
Έχεις δίκιο. Δεν θέλω να επεκταθω σε λεπτομέρειες γιατί μπλέκονται διάφοροι ας υποθέσουμε ότι δεν υπάρχουν τα gov κλτπ και υπόγραψε με κάποιο τρόπο για λογαριασμό σου.Όλα πλέον θέλουν ηλεκτρονική υπογραφή από taxis δεν υπάρχει ότι σε έβαλε να υπογράψεις κάτι που δεν ήξερες τι είναι η πλαστογράφησε την υπογραφή σου.
Τι να πω αν είναι ειδική περίπτωση δε ξέρωΈχεις δίκιο. Δεν θέλω να επεκταθω σε λεπτομέρειες γιατί μπλέκονται διάφοροι ας υποθέσουμε ότι δεν υπάρχουν τα gov κλτπ και υπόγραψε με κάποιο τρόπο για λογαριασμό σου.
Εχεις κολλήσει την κασέτα ρε λακηΟι σκατάδες που λουκετιάζουν τώρα .... λέτε απλά να μην πάνε να ψηφίσουν σε επόμενη κάλπη ;
Εστίαση περιμένω μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να κλείσουν οι μισοί .
Tι να μου βγει, ότι ξέρω κάτι ή έχω δίκιο; Αποκλείεται, εσύ τα ξέρεις ΟΛΑ.ναι ναι ξέρω όλα καλά
μέχρι την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις μπορεί και να σου βγει ποτέ δε ξέρεις
Σκάσε επιτέλους ρε άχρηστο μουνοπανο, επειδή τα μπουμπουνηξες όλα εσύ δε θα γίνει το ίδιο με τους άλλους, εσύ είσαι Ο ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ της υπόθεσης.Οι σκατάδες που λουκετιάζουν τώρα .... λέτε απλά να μην πάνε να ψηφίσουν σε επόμενη κάλπη ;
Εστίαση περιμένω μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να κλείσουν οι μισοί .
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταίαTι να μου βγει, ότι ξέρω κάτι ή έχω δίκιο; Αποκλείεται, εσύ τα ξέρεις ΟΛΑ.
Έχεις pm. Περιμένω την άποψη σουΤι να πω αν είναι ειδική περίπτωση δε ξέρω
Σου έστειλαΈχεις pm. Περιμένω την άποψη σου
Στείλε και εμέναΣου έστειλα
Εσένα θα σε χρειαστώ αργότερα...Στείλε και εμένα
Πως μπορω να βοηθήσωΣτείλε και εμένα
Εσύ που σίγουρα ξέρεις πόσο χρεώνει ο Κούγιας?Στείλε και εμένα
γιατι ποινικολόγο θες ;; θα κανεις κανα φονικό ?Εσύ που σίγουρα ξέρεις πόσο χρεώνει ο Κούγιας?