Ρε τυπε έχεις πλάκα εσύ τελικα- μένεις σε μια απαρχαιωμένη τρύπα με ότι συνεπάγεται αυτό, σου χουν πέσει τα δόντια λόγω οικονομικής στενότητας, κοιτάς τις τιμές των λιντλ σαν τον σκουπιδόγατο και κατα τ' άλλα ζεις σε μια ψευδαίσθηση οτι έχεις τα ίδια συμφέροντα με αυτά του Τζιγκερ και ψηφίζεις το ίδιο κόμμα με αυτόν. Πόσο λοβοτομημενος πχια..
Πες ότι είσαι σε μία χεί δουλειά δεν έχει σημασία δημόσιο η ιδιωτικό τομέα
Και παίρνεις σημερινά λεφτά 1.200 το μήνα καθαρά
Και σου λέει ο τζίγκερ ή οποιοσδήποτε τζιγκερ
Θα ανοίξω μία επιχείρηση καινούργια
Κι αν έρθεις να δουλέψεις σε μένα θα σου δίνω 1600 και στους άλλους που θα προσλάβω για να έρθετε σε μένα
Και να μη μείνετε εκεί που δουλεύετε
Και εγώ αν πετύχει αυτή η δουλειά σε δύο χρόνια θα βγάζω 100.000 το μήνα
εγώ πάντως σκέφτομαι ότι ο κυριάκος μητσοτάκης είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που είχε η ελλάδα,
βέβαια δεν θυμάμαι τον κωνσταντίνο καραμανλή αλλά αρκεί το ότι μόνος (ενάντια στον λαό, στα κόμματα και την Επιτροπή) έβαλε την ελλάδα στην ΕΟΚ, οπότε μπορεί να προηγείται,
μετά ακολουθεί ο σημίτης, που του ξέφυγαν τα σκάνδαλα παρά τη σωστή πορεία της χώρας
μετά όλοι οι άλλοι χάος: ή χαλούσαν ή απλώς αδρανούσαν
εγώ πάντως σκέφτομαι ότι ο κυριάκος μητσοτάκης είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που είχε η ελλάδα,
βέβαια δεν θυμάμαι τον κωνσταντίνο καραμανλή αλλά αρκεί το ότι μόνος (ενάντια στον λαό, στα κόμματα και την Επιτροπή) έβαλε την ελλάδα στην ΕΟΚ, οπότε μπορεί να προηγείται,
μετά ακολουθεί ο σημίτης, που του ξέφυγαν τα σκάνδαλα παρά τη σωστή πορεία της χώρας
Θεωρώ τον εαυτό μου κεντρώο
Δεξιοι είναι αυτοι που ψηφίζουν πιο δεξια κόμματα όχι φασιστικά από την νέα δημοκρατία
Γι αυτό πιστεύω ότι πρέπει να δίδονται και επιδόματα που μικραίνουν τις διαφορές στους πιο φτωχούς
Δυστυχώς και όχι για οικονομικούς λόγους
Δεν πήγα διακοπές
Πες ότι είσαι σε μία χεί δουλειά δεν έχει σημασία δημόσιο η ιδιωτικό τομέα
Και παίρνεις σημερινά λεφτά 1.200 το μήνα καθαρά
Και σου λέει ο τζίγκερ ή οποιοσδήποτε τζιγκερ
Θα ανοίξω μία επιχείρηση καινούργια
Κι αν έρθεις να δουλέψεις σε μένα θα σου δίνω 1600 και στους άλλους που θα προσλάβω για να έρθετε σε μένα
Και να μη μείνετε εκεί που δουλεύετε
Και εγώ αν πετύχει αυτή η δουλειά σε δύο χρόνια θα βγάζω 100.000 το μήνα