Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.650
- Πόντοι
- 6.946
Πόσα Κουλοεπιδόματα θα μοιραστούν πάλι; Ζούμε στην καλυτερότερη κομμουνιστοκρατία της Ευρώπης, όλοι θα πάρουμε, χάρη στον μεγάλο μας Ηγέτη.
Νυχτα μέρα θα σας γαμαει μεχρι να γινεται ανθρωποι1000 και μία Νύχτες, είναι ο Αλαντίν της Ελλάδας.
Πόσα Κουλοεπιδόματα θα μοιραστούν πάλι; Ζούμε στην καλυτερότερη κομμουνιστοκρατία της Ευρώπης, όλοι θα πάρουμε, χάρη στον μεγάλο μας Ηγέτη.
Πέντε ώρες θα χρειαζόταν για να γίνει όπως το λες...Δημοσιογραφοι στην Ελλαδα ,
διάρκεια ερωτησης 3 λεπτά ,
με τοποθετηση ,
μετα άποψη ,
μετα γλειψιμο
και μετά μια ερωτηση που εχει σχεδον απαντηθει απο τον δημοσιογραφο ,
απαντηση Κυριακου 30 δευτερολεπτα .. δεν ειχε κατι αλλο να πει , τα ειπε ολα ο δημοσιογραφος
Πέντε ώρες θα χρειαζόταν για να γίνει όπως το λες...
Ας είναι μακρυά οι κοκκινοροζουλι κατσαπλιαδες ...η πρώτη προτεραιότητα είναι αυτή...φυσικά ο Κυριάκος σε πολλές περιπτώσεις ακολουθεί την πολιτική τους.Για αυτό και η Β.Ελλαδα τον αποδοκιμάζει όλο και συχνότερα.Αντι να αντιστεκεσαι δέξου την κυριαρχία του Κου Κυριάκου , μπας και σωθεις
Mερικοι εχουν πολυ θράσοςΔημοσιογραφοι στην Ελλαδα ,
διάρκεια ερωτησης 3 λεπτά ,
με τοποθετηση ,
μετα άποψη ,
μετα γλειψιμο
και μετά μια ερωτηση που εχει σχεδον απαντηθει απο τον δημοσιογραφο ,
απαντηση Κυριακου 30 δευτερολεπτα .. δεν ειχε κατι αλλο να πει , τα ειπε ολα ο δημοσιογραφος
Ας είναι μακρυά οι κοκκινοροζουλι κατσαπλιαδες ...η πρώτη προτεραιότητα είναι αυτή...φυσικά ο Κυριάκος σε πολλές περιπτώσεις ακολουθεί την πολιτική τους.Για αυτό και η Β.Ελλαδα τον αποδοκιμάζει όλο και συχνότερα.
Νυχτα μέρα θα σας γαμαει μεχρι να γινεται ανθρωποι
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ , ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ
Το ξέρω πολύ καλά ότι είναι συριζαιοι με γραβάτες.Δεν συγκρινεται το γαμησι που τρως απο τους γραβατακηδες , το απολαμβάνεις , συριζαιοι με γραβατα ειναι αυτοι
δε θα τα καταφέρουν ότι ψηφίσουν θα το βγάλει εκτός ο άριος πάγοςΟι μεγάλης ηλικίας όμως δεν έχουν διάθεση να ψάξουν κάτι άλλο...αυτοί αν αλλάξουν προτιμήσεις ο Μητσοτάκης θα φύγει με το πρώτο αεροπλάνο.
Εγώ είμαι υπέρ της υποθαλάσσιας διότι πλέον για να γυρίσεις από τα μπουρδέλα στο μύλο για κέντρο ή προς Καλαμαριά για καφέ θέλεις μια ώρα κ πλέον επιτάσσεται τέτοιο έργο ..Θελουμε δε θελουμε ετσι ειναι μαθημενος ο Σαλονικιος. Αλλα….. υπαρχουν περισσοτερες εναλλακτικες πολυ λιγοτερο κοστοβορες για το μεγεθος και τη δομη της πολης, τραμ, εξωτερικη περιφερειακη, διαπλατυνση του παραλιακου μετωπου και θαλασσια συγκοινωνια.
Αλλα ο Σαλονικιος θελει «οτι εχει και η Αθηνα» και επισης θελει οτι του ταξεις. Φωναζαν τα βοδια γιατι δεν εγινε η υποθαλασσια χωρις να γνωριζουν ουτε να εξετασουν το κοστος κατασκευης ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ σε συναρτηση με τα οφελη και τις εναλλακτικες. Βεβαια μιλαμε για την πολη που εβγαζε 15 χρονια δημαρχο το φτερωτο γιατρο και νταβατζηδες της νομαρχιας τα αδερφια.
ΥΓ Θεσσαλονικιος ειμαι.
"αυτά που εγκρίνει η Singular Logic", όχι που θα κάθονται κάθε φορά να φτιάχνουν νέες λίστες ή να προσαρμόζουν παλιές.....δε θα τα καταφέρουν ότι ψηφίσουν θα το βγάλει εκτός ο άριος πάγος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τα μόνα κόμματα που επιτρέπονται στις εκλογές είναι αυτά που εγκρίνει ο κύριος κυριάκος που θέλει και εκλογές ο κάθε ψωμόλυσας
όχι η αγαπημένη μας εταιρεία ασχολείται με τα των κομμάτων που θα κατέβουν στις εκλογές"αυτά που εγκρίνει η Singular Logic", όχι που θα κάθονται κάθε φορά να φτιάχνουν νέες λίστες ή να προσαρμόζουν παλιές.....
Fixed
Εγω παλι λεω να κανουν τη Λ Νικης πεζοδρομο, να μπαζωσουν αλλα 50 μετρα κατα μηκος και να κανουν μια λεωφορο με 5-6 λωριδες οπως η νεα παραλια και καπακι αν στησουν και μια μαρινα να προσελκυσουν θαλασσιο τουρισμο ακομα καλυτερα. Απο το να μενουν μποτιλιαρισμενοι στην υποθαλασσια αντι στη Νικης και να πλερουα και διοδια.Εγώ είμαι υπέρ της υποθαλάσσιας διότι πλέον για να γυρίσεις από τα μπουρδέλα στο μύλο για κέντρο ή προς Καλαμαριά για καφέ θέλεις μια ώρα κ πλέον επιτάσσεται τέτοιο έργο ..
Όλο το Άμστερνταμ είναι υποθαλάσσια τούνελ καθώς κ το Μονακό έχει τούνελ παντού κ μάλιστα διασταυρώσεις με τούνελ
Οι Βρυξέλλες τραμ τύπου μέτρο ώστε να είναι ποιο ευέλικτο κ όλο για αποβιβάσεις πολιτών κ όπου χρειάζεται γίνεται υπόγειο.
Δε γαμιεται ας οδηγώ την κάμπριο BMW μου κ ας περιμένω κ τρεις ώρες να διασχίσω την Τσιμισκή
Για να πάω αpallou k butter
Που είμαι γαμω το μπελά μου ο Ανδρέας που όταν έβγαινε να μιλήσει στη ΔΕΘ την ίδια στιγμή αναστεναζαν τα στριπτιτζαδικα κ τα κωλομπαρο ...