barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.246
- Πόντοι
- 5.506
Πσσσσσσς, Γιαγκος Δρακος Νο 363671727336Ανάλωση κεφαλαίου προηγούμενης χρήσης?
Πσσσσσσς, Γιαγκος Δρακος Νο 363671727336Ανάλωση κεφαλαίου προηγούμενης χρήσης?
Εδώ επιμένει να αναπνέει...τι σου κάνει εντύπωση?γιατί????? με βάση τι νούμερα θα έπρεπε να είναι περισσότερα τα κέρδη?
αφού δε ξέρεις πως υπολογίζεται το κέρδος γιατί επιμένεις
αυτά είναι πολύ προηγμένη επιστήμη δε χωράει στο τεφτέρι με τις παραγγελίες μια καλαμαράκια 1 φέτα λαδορίγανηΑνάλωση κεφαλαίου προηγούμενης χρήσης?
Ναι ρε βλάκα να στο δώσω να καταλάβεις καλύτερα. Το ξέρω ότι είναι ίδια η έννοια.Αυτο εγραψες συριζοπουστα.
Αιντε τωρα αρχισε τις κωλοτουμπες κουραδα.
Ε οπως και να το κανουμε δεν ειμαι σαν και σενα που ακομα του γλυφεις τα παπαρια.
δεν είναι Ηγέτης απλάΚαι Ηγέτη να μη μασάει τ αρχίδια του επειδή είναι μυρωδιάς
αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς
Σε μπιτσομπαρο ειμαι σερβιτορος, μη γαμιεσαι.αυτά είναι πολύ προηγμένη επιστήμη δε χωράει στο τεφτέρι με τις παραγγελίες μια καλαμαράκια 1 φέτα λαδορίγανη
Έπρεπε να το πουλήσω 3 για τα δικά τους δεδομένα. Εάν ήταν 2,5 πάλι θα είχα πρόβλημα χαχα χαχα χαχα χαχα. Όποιος Ελ επαγγελματίας δεν βγάζει όσα ο υπάλληλος με βασικό μισθό είναι φοροφυγας. Το ίδιο είπαν κ για μένα χαχα χαχα χαχα χαχαΌχι καλά τα λέει εδώ μέχρι και η εφορία του είπε αντί 1,30 να το πουλάει 3
Η εφορία να σε συμβουλεύει πως να αυξήσεις τα έσοδά σου
Φτιάχτα όλα ρε Ηγέτη του αύριο και τρίψτα μέσα στις μουτσουνάρες του
δεν είναι Ηγέτης απλά
είναι ο ΠΑΚΓΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ
Saulουκιος αποφθεγματα μερος 2ο
το πρωίΣε μπιτσομπαρο ειμαι σερβιτορος, μη γαμιεσαι.
Ανατριχιασαν τα παπαρια μου. Δε φαινεσαι να βγαζεις περισσοτερα, ακομα ψαχνετε τη φτηνοτερη φετα και τα φτηνοτερα πρετζελ.Εγώ με ΝΔ βγάζω περισσότερα, εσύ είσαι λίγο πεσμένος ... αλλά και γω αλτρουϊστής γαρ, θέλω να ξανάρθει ο Τσίπρας να πέσω λίγο εγώ να ανέβεις λίγο εσύ να είμαστε στο ίδιο επίπεδο
Ποιον απ' ολους φωναζεις?Μην γυρναμε τσαμπαΡε μουλε...
Έπρεπε να το πουλήσω 3 για τα δικά τους δεδομένα. Εάν ήταν 2,5 πάλι θα είχα πρόβλημα χαχα χαχα χαχα χαχα. Όποιος Ελ επαγγελματίας δεν βγάζει όσα ο υπάλληλος με βασικό μισθό είναι φοροφυγας. Το ίδιο είπαν κ για μένα χαχα χαχα χαχα χαχα
Ασε τα νούμερα είναι εντελώς πλασματικά. Η φιλοσοφία είναι η ίδια με το φορολογικό. Δηλώνεις κάτω από το βασικό μισθό..? Εκλεψες ΤΈΛΟΣ. Το πουλήσες κάτω από 3 ευρώ που ορίζω εγώ? Εκλεψεςη δλη
αυτό ήταν λίγο σκοτεινό σημείο
αλλά όχι όσο σκοτεινή είναι η άγνοια του ιθαγενή των λογιστικών
Σιγα μη δουλευω πανω απο 6 ωρες, τι ειμαι πακι;το πρωί
το απόγευμα δε πας στην ταβέρνα του ξενοδοχείου?