Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
γιατί????? με βάση τι νούμερα θα έπρεπε να είναι περισσότερα τα κέρδη?

αφού δε ξέρεις πως υπολογίζεται το κέρδος γιατί επιμένεις :confused:
Εδώ επιμένει να αναπνέει...τι σου κάνει εντύπωση?

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Ε οπως και να το κανουμε δεν ειμαι σαν και σενα που ακομα του γλυφεις τα παπαρια.

Εγώ με ΝΔ βγάζω περισσότερα, εσύ είσαι λίγο πεσμένος ... αλλά και γω αλτρουϊστής γαρ, θέλω να ξανάρθει ο Τσίπρας να πέσω λίγο εγώ να ανέβεις λίγο εσύ να είμαστε στο ίδιο επίπεδο :confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Όχι καλά τα λέει :confused: εδώ μέχρι και η εφορία του είπε αντί 1,30 να το πουλάει 3

Η εφορία να σε συμβουλεύει πως να αυξήσεις τα έσοδά σου :rockon:

Φτιάχτα όλα ρε Ηγέτη του αύριο και τρίψτα μέσα στις μουτσουνάρες του :wanker:
Έπρεπε να το πουλήσω 3 για τα δικά τους δεδομένα. Εάν ήταν 2,5 πάλι θα είχα πρόβλημα χαχα χαχα χαχα χαχα. Όποιος Ελ επαγγελματίας δεν βγάζει όσα ο υπάλληλος με βασικό μισθό είναι φοροφυγας. Το ίδιο είπαν κ για μένα χαχα χαχα χαχα χαχα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.246
Πόντοι
5.506
Εγώ με ΝΔ βγάζω περισσότερα, εσύ είσαι λίγο πεσμένος ... αλλά και γω αλτρουϊστής γαρ, θέλω να ξανάρθει ο Τσίπρας να πέσω λίγο εγώ να ανέβεις λίγο εσύ να είμαστε στο ίδιο επίπεδο :confused::confused:
Ανατριχιασαν τα παπαρια μου. Δε φαινεσαι να βγαζεις περισσοτερα, ακομα ψαχνετε τη φτηνοτερη φετα και τα φτηνοτερα πρετζελ. :2funny:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Έπρεπε να το πουλήσω 3 για τα δικά τους δεδομένα. Εάν ήταν 2,5 πάλι θα είχα πρόβλημα χαχα χαχα χαχα χαχα. Όποιος Ελ επαγγελματίας δεν βγάζει όσα ο υπάλληλος με βασικό μισθό είναι φοροφυγας. Το ίδιο είπαν κ για μένα χαχα χαχα χαχα χαχα

Τύπε σου είπαν να το πουλήσεις 3 γιατί την είχαν πατήσει κι αυτοί, έκλεισαν και τώρα αναγκάστηκαν να δουλε΄ψουν εφορία

Φιλική ανθρώπινη συμβουλή σου έδωκαν :confused:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.671
Πόντοι
10.411
:rockon::rockon::rockon:

d8wm9CF.gif

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
η δλη

αυτό ήταν λίγο σκοτεινό σημείο :coffee:

αλλά όχι όσο σκοτεινή είναι η άγνοια του ιθαγενή των λογιστικών :rockon:
Ασε τα νούμερα είναι εντελώς πλασματικά. Η φιλοσοφία είναι η ίδια με το φορολογικό. Δηλώνεις κάτω από το βασικό μισθό..? Εκλεψες ΤΈΛΟΣ. Το πουλήσες κάτω από 3 ευρώ που ορίζω εγώ? Εκλεψες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom