pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.556
ο καλύτερος λογιστής είναι το τευτέρι
Τύπος Μπακαλόγατος μετά Ντολμάς μετά Βλαροκ ... έτσι πάει το τοπ 3 στα λογιστικά
ο καλύτερος λογιστής είναι το τευτέρι
αφου σου ειπε βρε μαλακα και εσυ , οτι ξερει λογιστικα , συνταξη δεν καταλαβαινειευτυχώς που δε τα έχεις αναλάβει εσύ τα δικά σου γιατί θα σε βλέπαμε στις ειδήσεις
μια χαρά ζωάρα κάνουν και άδωνης και γαπΠροσεχε με ποιους θες να καταταξεις τον ευατο σου.ΠΡΟΣΕΧΕ
Τύπος Μπακαλόγατος μετά Ντολμάς μετά Βλαροκ ... έτσι πάει το τοπ 3 στα λογιστικά
αφου σου ειπε βρε μαλακα και εσυ , οτι ξερει λογιστικα , συνταξη δεν καταλαβαινει
έχω μια αμυδρή υποψία ότι στο μυαλό του λογιστικά=logisticsαφου σου ειπε βρε μαλακα και εσυ , οτι ξερει λογιστικα , συνταξη δεν καταλαβαινει
Τι συνταξη?Αττικη ή την αλλην που δεν προκειται να δουμε ποτε?αφου σου ειπε βρε μαλακα και εσυ , οτι ξερει λογιστικα , συνταξη δεν καταλαβαινει
Ο καλυτερος λογιστης ειναι ο φιλος μου ο Λευτερης.ευτυχώς που δε τα έχεις αναλάβει εσύ τα δικά σου γιατί θα σε βλέπαμε στις ειδήσεις
τυπε νομιζω οτι πάει αναποδα η σειρα , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
ναι εννοείταιΣύνταξη, ασφαλιστικά και προσωπική διαφορά - Ντολμάς
Κέρδη, ισολογισμοί, λογιστικά - Βλαρόκ
Νομική υποστήριξη - Χασοδίκης εκ Κολομβίας
Δεν το ανοίγεις καν το μαγαζί με αυτή την ομάδα και σου μένει και το αρχικό κεφάλαιο να το φας πουτάνες
έχω μια αμυδρή υποψία ότι στο μυαλό του λογιστικά=logistics
και να εχεις δωσει κωδικους ΑΑΔΕ στον Μπαροκναι εννοείται
θα βρεθείς να μένεις στο παλάτι του ντολμά με 4.5κγ σκόνη ανά τετραγωνικό
με ισολογισμούς που θα σε στείλουν στον κορυδαλλό
και με τον άλεξ να σου ζητάει εξόφληση οπωσδήποτε πριν το δικαστήριο
κρίνοντας από αυτά που γράφεις μήπως μιλάς για τον Λευτέρη Πανταζή?Ο καλυτερος λογιστης ειναι ο φιλος μου ο Λευτερης
Εχω μια βεβαιοτητα οτι τεινεις να γινεις ενα και το αυτο με το μουνοπανο.έχω μια αμυδρή υποψία ότι στο μυαλό του λογιστικά=logistics
και το R&D ειναι μουσικηκαι το Μ&Α είναι μπογιές & ακουαρέλες ?
Οχι, αλλιως λεγεται ο λογιστης μου και τα εχει ολα στην πενα, πεντακαθαριδης.κρίνοντας από αυτά που γράφεις μήπως μιλάς για τον Λευτέρη Πανταζή?
εγώ ξέρω τα m&m's αυτά που τρώγονταικαι το Μ&Α είναι μπογιές & ακουαρέλες ?
Εδω το μουνοπανο για τους μη γνωριζοντες.και το R&D ειναι μουσικη
ναι εννοείται
θα βρεθείς να μένεις στο παλάτι του ντολμά με 4.5κγ σκόνη ανά τετραγωνικό
με ισολογισμούς που θα σε στείλουν στον κορυδαλλό
και με τον άλεξ να σου ζητάει εξόφληση οπωσδήποτε πριν το δικαστήριο
δεν υπάρχει θέμα θα τους βάλει λάθος 3 φορές και θα το κλειδώσει....και να εχεις δωσει κωδικους ΑΑΔΕ στον Μπαροκ