Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.239
Πόντοι
5.506
Δεν την έχω διαβάσει αυτή. Θυμάμαι μόνο κάτι δάχτυλα , τον μετατρον και κάτι πρωινά δυο χιλιάδων θερμίδων με πρωινό πήδημα και μετά τέλος
Αν μου πεις πως δεν ξερεις ουτε την ιστορια που ξεμεινε απο φραγκα με τη βιζιτα και πηρε τηλεφωνο τη μανα του να του παει χρημα στο πορνοξενοδοχειο θα σκισω τα πτυχια μου τυπε.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.968
Πόντοι
3.506
Αν μου πεις πως δεν ξερεις ουτε την ιστορια που ξεμεινε απο φραγκα με τη βιζιτα και πηρε τηλεφωνο τη μανα του να του παει χρημα στο πορνοξενοδοχειο θα σκισω τα πτυχια μου τυπε.
Υπερβολή , δεν το πιστεύω αυτό.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.968
Πόντοι
3.506
Οπως σου το γραφω.
Τον είχα απλά για καφρο , αλκοολικό που ρίχνει κατάρες (και εγώ είμαι) και χωριάτη που νομίζει πως είναι αριστοκράτης.

Αλλά τελικά μάλλον είναι εντελώς πάτος

«Έλα μάνα φέρε λεφτά να πληρώσω την πουτανα»

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.239
Πόντοι
5.506
Τον είχα απλά για καφρο , αλκοολικό που ρίχνει κατάρες (και εγώ είμαι) και χωριάτη που νομίζει πως είναι αριστοκράτης.

Αλλά τελικά μάλλον είναι εντελώς πάτος

«Έλα μάνα φέρε λεφτά να πληρώσω την πουτανα»
Και σα να μην έφτανε αυτό, ένιωσε και την πελώρια ανάγκη να το μοιραστεί μαζί μας. :tooth::tooth::tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
@alex7

Χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή, Μεγαλειότατε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.091
Πόντοι
6.515

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.968
Πόντοι
3.506
Και σα να μην έφτανε αυτό, ένιωσε και την πελώρια ανάγκη να το μοιραστεί μαζί μας. :tooth::tooth::tooth:
κρίμα. Τώρα καταλαβαίνω γιατί κάνει παρέα με τον παρθένο της καρδιάς μας σαντμαν

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Ασχημα τα νέα για Κο Μητσοτακη .. λυπαμαι παρα πολυ ....

Μαρινακης ξεκινάει γαμησι Κυριακου , ποιος ξερει τι του εκανε ή μαλλον τι δεν του έκανε .. και θα βαζει Λαζοπουλο να κραζει απο Μεγκα Τσανελε :confused::confused:

Και εκει που δεν παιζεται σε ολη την Ελληνικη επικράτεια ουτε απο ενα καναλι τηλεόρασης κα΄τι αρνητικο για την ΝΔ , τωρα θα αρχισει το γλεντι απο τον μπαρμπαστρουμφ Λαζόπουλο :coffee:

Αμα δεν κανει καμιά χοντρη μαλακία ο Λαζόπουλος .. ποσο μεγάλη πια να κάνει ενω εχει απλοχερα καθημερινά μαλακίες της Κυβερνησης ( κατι Αδωνη , κατι Σκερτσο κτλ ) για να τα καλυψει , θα γίνει μεγάλο γλέντι

Ετοιμαστείτε για Εισαγγελέα , ερευνες , ειδικά αυτη η καμπια η Αδειλίνη να την βαλουν σφηνα τα κυκλωματα της Κυβερνησης για , παιδεραστία , φοροδιαφυγές , τιποτα βίτσια σεξουαλικά κτλ , του Λαζόπουλου :rockon::rockon:
Σιγουρα θα εχει παρακολουθήσει ο Κος Κυριακος καμια 100 ωρες προιόν υποκλοπής τηλεφωνικων συνδιαλέξεων του Λαζόπουλου :rockon::rockon:

Αντε για να εχουμε και κατι να περνάμε τον χειμώνα :rockon::rockon:
Που το είδες τύπε αυτό?

Κάτι είχε πάρει το μάτι μου αλλά ήταν παράσταση οχι εκπομπή όπως παλιά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Που το είδες τύπε αυτό?

Κάτι είχε πάρει το μάτι μου αλλά ήταν παράσταση οχι εκπομπή όπως παλιά.

«Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο – Έρχεται στην Alter Ego Media | MEGA TV

Το Mega πήρε το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και η κυβέρνηση δεν θα νιώθει καλά | ΕΦΣΥΝ (efsyn.gr)

Ηδη σε μια συνεντευξη που εδωσε και ειχε γυριστει παλιά , ειχε πει οτι στην τηλεόραση δεν θελουν να παιξει , γιατι πρεπει ο κοσμος να ακουει συγκεκριμένα πραγματα σε συγκεκριμένες δόσεις ..

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
«Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο – Έρχεται στην Alter Ego Media | MEGA TV

Το Mega πήρε το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και η κυβέρνηση δεν θα νιώθει καλά | ΕΦΣΥΝ (efsyn.gr)

Ηδη σε μια συνεντευξη που εδωσε και ειχε γυριστει παλιά , ειχε πει οτι στην τηλεόραση δεν θελουν να παιξει , γιατι πρεπει ο κοσμος να ακουει συγκεκριμένα πραγματα σε συγκεκριμένες δόσεις ..
Ω ρε γσμησια που έχουν να πέσουν.....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Πορδές και κλανίδια αστεία θα έχουμε με Λάκης μουσάκης κρυφάκης; Την ατζέντα του μια χαρά την προωθεί.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Πορδές και κλανίδια αστεία θα έχουμε με Λάκης μουσάκης κρυφάκης; Την ατζέντα του μια χαρά την προωθεί.
το θεμα ειναι οτι πρεπει να βγει ενας μαλακας σαν και αυτον για να καταλάβουν τα ζώα που τωρα βλεπουν Σκαι και φιλανε την οθονη σαν εικόνισμα οταν εβγαινε ο Αυτιας και ο Πορδοσαλτε

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
το θεμα ειναι οτι πρεπει να βγει ενας μαλακας σαν και αυτον για να καταλάβουν τα ζώα που τωρα βλεπουν Σκαι και φιλανε την οθονη σαν εικόνισμα οταν εβγαινε ο Αυτιας και ο Πορδοσαλτε
Θα εναντιώνεται στον αυτιστικό, χάχα, απαθή και άριστο αυτοκράτορα; Για να δούμε πώς θα πάει.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.343
Πόντοι
3.656
Δεν προλαβαίνει όλα τυπε, θα αφήσει και για τον γιο, τον εγγονό ...
Χρειαζόμαστε νέες πολιτικές δυνάμεις. Άξιους , αυτοδημιούργητους νέους.
Με βαριά βιογραφικά.

Για αυτό διώξαμε τους Γλύξμπουργκ .
Δεν γουστάρουμε ... τζάκια !

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Σε ενόχλησε τύπε ο Λάκης?
Πότε δεν τον συμπάθησα, δεν είναι τωρινό.
Αν μείνει σοβαρός, μακριά από κόμματα (που είναι αδύνατον, γνωστός ο χώρος του) , κλανιες αστεία και ελτζιμπιτι προπαγάνδα, ίσως κάτι να κάνει γιατί ικανότητες έχει.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Πότε δεν τον συμπάθησα, δεν είναι τωρινό.
Αν μείνει σοβαρός, μακριά από κόμματα (που είναι αδύνατον, γνωστός ο χώρος του) , κλανιες αστεία και ελτζιμπιτι προπαγάνδα, ίσως κάτι να κάνει γιατί ικανότητες έχει.
Μια χαρά τους έκανε ρόμπα όμως. Τώρα δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι ο ίδιος με το τότε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom