Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.069
- Πόντοι
- 6.256
Σκασε Κινεζικο λεγκο!!!Καλημερα ΚΥΡΙΕ Αθηναιε!!!
Σκασε Κινεζικο λεγκο!!!Καλημερα ΚΥΡΙΕ Αθηναιε!!!
Μη μιλάς έτσι στον τίμιο ξεκάθαρο με κρυστάλλινες απόψεις, αλλά βαζελο,φίλο μας... έχει αναγνωρίσει το λάθος του και αναζητά διέξοδο.... κατανόηση μόνο!Κλασικός λοβοτομημένος νεοδημοκράτης που περιμένει από το σάπιο κόμμα να βγει κάτι καλό. Ο καραφλός, αποτυχημένος υπουργός υπήρξε. Τελευταίος και καταιδρωμένος πάντα!
Κάπως τα λένε αυτά,νομίζω σλογγι,σλομπαν,σλουμπεν,σλουμπαν,κάπως έτσι τέλος πάντων...Σκασε Κινεζικο λεγκο!!!
ΑΝ θυμασαι ΕΓΩ πρωτος αρχιζα να κραζω τα κακως κειμενα απο πολυ νωριςΜη μιλάς έτσι στον τίμιο ξεκάθαρο με κρυστάλλινες απόψεις, αλλά βαζελο,φίλο μας... έχει αναγνωρίσει το λάθος του και αναζητά διέξοδο.... κατανόηση μόνο!
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ θα ανοιξει μηχανουργειο αποκλειστικα για επισκευη σαξο!!!!ε μα για αυτο ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ που εχει κανει ΤΟΣΕΣ μαλακιες το κομμα μου
το ιδιο λετεειμεθα ΔΕΞΙΟΙ και ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ
Αθήναιε σε καλοπιάνει για κάνα βίντεο να ξες....μη μασήσεις,δείξε χαρακτήρα...Καλημερα ΚΥΡΙΕ Αθηναιε!!!
με ποιοντο ιδιο λετε
με το λοβοτομημενος νεοδημοκρατηςμε ποιον
Εχω τα παντα ρε μουνη!!!Αθήναιε σε καλοπιάνει για κάνα βίντεο να ξες....μη μασήσεις,δείξε χαρακτήρα...
Καβλα μόνο!ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΑΚΑ!!!41%!!!!
![]()
Δε βγάζω τα μάτια μου με κουτάλι καλύτερα...Εχω τα παντα ρε μουνη!!!
θες να σου στειλω ενα με εσενα και την δαναη που την παρτουζαρετε με τσελεμπρε?
ρε μουνηδες ηρθα να κανω ποιοτικη πολιτικη κουβεντα ΑΧΡΕΙΟΙ και ειστε μονο υβρειςΜε αυτον 1-0!!!
![]()
Η Κλαουντια κανει quality control με μελιντζανες στο κωλοτρυπηδι της δεν μπορει τωρα....Καβλα μόνο!
Θα μπει η νυφουλα και θα σε ταπωσει τώρα... ετοιμάσου!
ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ,ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΣ,ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΣ......
ΜΕ ΕΧΑΣΕΣ....ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΔΕΝΔΙΑ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
βρε Χασκυ αυτο ειναι μονο στο φτωχο μυαλο σου..με το λοβοτομημενος νεοδημοκρατης
Πολιτική κουβέντα με ήθος και ποιότητα μόνο με κύριο δαλαιρε μουνηδες ηρθα να κανω ποιοτικη πολιτικη κουβεντα ΑΧΡΕΙΟΙ και ειστε μονο υβρεις
ΜΟΝΟ ντροπη![]()
θα γυρισουμε στην πατροπαραδοτη ΔΕΞΙΑΤελικα μυαλο εσυ δεν θα βαλεις ποτέ .. Αντε να ερθει ο Δενδιας σου να σου γαμησει οτι γλυτωσει απο τον Κο Κυριακο![]()
E να ερθει η βουλτεψη!!!!Τελικα μυαλο εσυ δεν θα βαλεις ποτέ .. Αντε να ερθει ο Δενδιας σου να σου γαμησει οτι γλυτωσει απο τον Κο Κυριακο![]()