Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.867
- Πόντοι
- 3.656
όχιορυχεια εχεις?
όχιορυχεια εχεις?
Μαρμαραδικο??
είμαι σαλεπατζής σαν τον εντούροΜαρμαραδικο??
Φτιαχνεις καμινια?
Ναυπηγεια?
Εισαι ο Βενετης με τους φουρνους?
Συναδελφος...Εγω καλαμποκια ψηνωείμαι σαλεπατζής σαν τον εντούρο
έκανες διασύνδεση με το pos?Συναδελφος...Εγω καλαμποκια ψηνω
Οχι...εχω ενα παλιο και τα στελνω Μαλταέκανες διασύνδεση με το pos?
έτσι και σε πάρει χαμπάρι ο ντάιμα θα έχεις πρόβλημα είναι κάτι σαν βιτζιλάντι για τους επαγγελματίες που δεν τα ακουμπάνε στον κυριο κυριακοΟχι...εχω ενα παλιο και τα στελνω Μαλτα
Ειναι διακοπες τωρα και δεν μας διαβαζει(εχει βγει μπαλκονι και ραντιζει καραφλα με λαστιχο)...έτσι και σε πάρει χαμπάρι ο ντάιμα θα έχεις πρόβλημα είναι κάτι σαν βιτζιλάντι για τους επαγγελματίες που δεν τα ακουμπάνε στον κυριο κυριακο
εγω εχω βαλει ταμπελα cash only και οταν σκαει εφοριακός την γυρνάω ανάποδα και λεει ''ο πελατης δεν εχει υποχρεωση να πληρώσει χωρις να λαβει το νομιμο παραστικό''
έχει μεταφερθεί στο εξοχικό στον πίσω φωταγωγό που δεν έχει θόρυβο από την αχαρνώνΕιναι διακοπες τωρα και δεν μας διαβαζει(εχει βγει μπαλκονι και ραντιζει καραφλα με λαστιχο)...
Ειχα κι εγω κατι τετοιες ταμπελιτσες αλλα τις εβγαλα γιατι ειμαι τιμιος και δε θελω να κοροιδευω τον κοσμακη
Κοροϊδεύετε.έχει μεταφερθεί στο εξοχικό στον πίσω φωταγωγό που δεν έχει θόρυβο από την αχαρνών
ούτε εγώ κοροιδεύω τον κοσμάκη λαμβάνει κανονικά παραστατικό τι σημασία έχει ποιος το έχει κόψει και πότε?
υπήρχαν κάποια επιφανή γαλαζοαίματα μέλη που είχαν κλιματιστικά (ναι με πληθυντικό) που είχαν και τηλεκοντρόλ...τόσο καλά μηχανήματα που τα έχουν ακόμα και σήμεραΚοροϊδεύετε.
όταν ο ντάιμα το 1990 έβαλε το ερκντισιο,
που κοσμεί το σαλόνι του και ανεμίζει τους φακέλους με τα λογιστικά του,
πόσοι έλληνες είχαν χρήματα για κλιματισμό;
Μαλλον για 'δω τον κοβω.Μαρμαραδικο??
Φτιαχνεις καμινια?
Ναυπηγεια?
Εισαι ο Βενετης με τους φουρνους?
δουλίτσα να γίνεταιΜαλλον για 'δω τον κοβω.
Βαρέα και ανθυγιεινά.
Θα φυτεψουν μπαμιεςΣέρρες: Δορυφορικό βίντεο δείχνει πώς εξελίχθηκε η φωτιά στο όρος Όρβηλος που έκαιγε για 27 ημέρες
Σέρρες: Δορυφορικό βίντεο δείχνει πώς εξελίχθηκε η φωτιά στο όρος Όρβηλος που έκαιγε για 27 ημέρες
Εντυπωσιακές είναι οι δορυφορικές απεικονίσεις από την εξέλιξη των καμένων εκτάσεων όπως καταγράφηκαν από την Υπηρεσία Ταχείας Χαρτογράφησης Copernicus της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για τη δασική πυρκαγιά στο όρος Όρβηλος στις Σέρρες στα σύνορα με τη Βουλγαρία. Η πυρκαγιά ξεκίνησε στις 18 Ιουλίου τουwww.thestival.gr
27 Μέρες έκαιγε φωτιά σε Δάσος στην Βόρεια Ελλάδα
Βέβαια τα πληρωμένα κούλουΜΜΕ δεν έκαναν καμία αναφορά σε δελτία κλπ
Σου λέει αφού δεν είναι κοντά στην Αθήνα που την βλέπει όλος ο κόσμος κρυψτο μην χαλάμε και το ιματζ του λοατκουλη
27 μέρες φωτιά
Ακόμα ένα Ρεκόρ του Κουλή
Γιαλαντζι φωτια...9 χιλιαδες στρεμματα λεει...σε 27 μερες...αρχιδια..Στην Αθηνα εκαψε σε 2 μερες 100 χιλιαδες...Σέρρες: Δορυφορικό βίντεο δείχνει πώς εξελίχθηκε η φωτιά στο όρος Όρβηλος που έκαιγε για 27 ημέρες
Σέρρες: Δορυφορικό βίντεο δείχνει πώς εξελίχθηκε η φωτιά στο όρος Όρβηλος που έκαιγε για 27 ημέρες
Εντυπωσιακές είναι οι δορυφορικές απεικονίσεις από την εξέλιξη των καμένων εκτάσεων όπως καταγράφηκαν από την Υπηρεσία Ταχείας Χαρτογράφησης Copernicus της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για τη δασική πυρκαγιά στο όρος Όρβηλος στις Σέρρες στα σύνορα με τη Βουλγαρία. Η πυρκαγιά ξεκίνησε στις 18 Ιουλίου τουwww.thestival.gr
27 Μέρες έκαιγε φωτιά σε Δάσος στην Βόρεια Ελλάδα
Βέβαια τα πληρωμένα κούλουΜΜΕ δεν έκαναν καμία αναφορά σε δελτία κλπ
Σου λέει αφού δεν είναι κοντά στην Αθήνα που την βλέπει όλος ο κόσμος κρυψτο μην χαλάμε και το ιματζ του λοατκουλη
27 μέρες φωτιά
Ακόμα ένα Ρεκόρ του Κουλή
και ο φίλος @athinaios44 ...έτσι και σε πάρει χαμπάρι ο ντάιμα θα έχεις πρόβλημα είναι κάτι σαν βιτζιλάντι για τους επαγγελματίες που δεν τα ακουμπάνε στον κυριο κυριακο
εγω εχω βαλει ταμπελα cash only και οταν σκαει εφοριακός την γυρνάω ανάποδα και λεει ''ο πελατης δεν εχει υποχρεωση να πληρώσει χωρις να λαβει το νομιμο παραστικό''
Θα του στείλω έμβασμα και θα με συγχωρέσεικαι ο φίλος @athinaios44 ...
και μια κρεμαγιέρα θα βοηθούσεΘα του στείλω έμβασμα και θα με συγχωρέσει
σα να ρίχνεις αλάτι στην πληγή θα είναι θα φτιάξει κρεμαγιέρα θα του μείνει από κάτι άλλο την ώρα που βγαίνει από το συνεργείοκαι μια κρεμαγιέρα θα βοηθούσε