Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (4 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.867
Πόντοι
3.656
Οχι...εχω ενα παλιο και τα στελνω Μαλτα
έτσι και σε πάρει χαμπάρι ο ντάιμα θα έχεις πρόβλημα είναι κάτι σαν βιτζιλάντι για τους επαγγελματίες που δεν τα ακουμπάνε στον κυριο κυριακο :confused:

εγω εχω βαλει ταμπελα cash only και οταν σκαει εφοριακός την γυρνάω ανάποδα και λεει ''ο πελατης δεν εχει υποχρεωση να πληρώσει χωρις να λαβει το νομιμο παραστικό'' :coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.258
Πόντοι
3.656
έτσι και σε πάρει χαμπάρι ο ντάιμα θα έχεις πρόβλημα είναι κάτι σαν βιτζιλάντι για τους επαγγελματίες που δεν τα ακουμπάνε στον κυριο κυριακο :confused:

εγω εχω βαλει ταμπελα cash only και οταν σκαει εφοριακός την γυρνάω ανάποδα και λεει ''ο πελατης δεν εχει υποχρεωση να πληρώσει χωρις να λαβει το νομιμο παραστικό'' :coffee:
Ειναι διακοπες τωρα και δεν μας διαβαζει(εχει βγει μπαλκονι και ραντιζει καραφλα με λαστιχο)...

Ειχα κι εγω κατι τετοιες ταμπελιτσες αλλα τις εβγαλα γιατι ειμαι τιμιος και δε θελω να κοροιδευω τον κοσμακη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.867
Πόντοι
3.656
Ειναι διακοπες τωρα και δεν μας διαβαζει(εχει βγει μπαλκονι και ραντιζει καραφλα με λαστιχο)...

Ειχα κι εγω κατι τετοιες ταμπελιτσες αλλα τις εβγαλα γιατι ειμαι τιμιος και δε θελω να κοροιδευω τον κοσμακη
έχει μεταφερθεί στο εξοχικό στον πίσω φωταγωγό που δεν έχει θόρυβο από την αχαρνών :coffee:

ούτε εγώ κοροιδεύω τον κοσμάκη λαμβάνει κανονικά παραστατικό τι σημασία έχει ποιος το έχει κόψει και πότε?

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.356
Πόντοι
786
έχει μεταφερθεί στο εξοχικό στον πίσω φωταγωγό που δεν έχει θόρυβο από την αχαρνών :coffee:

ούτε εγώ κοροιδεύω τον κοσμάκη λαμβάνει κανονικά παραστατικό τι σημασία έχει ποιος το έχει κόψει και πότε?
Κοροϊδεύετε.
όταν ο ντάιμα το 1990 έβαλε το ερκντισιο,
που κοσμεί το σαλόνι του και ανεμίζει τους φακέλους με τα λογιστικά του,
πόσοι έλληνες είχαν χρήματα για κλιματισμό;

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.867
Πόντοι
3.656
Κοροϊδεύετε.
όταν ο ντάιμα το 1990 έβαλε το ερκντισιο,
που κοσμεί το σαλόνι του και ανεμίζει τους φακέλους με τα λογιστικά του,
πόσοι έλληνες είχαν χρήματα για κλιματισμό;
υπήρχαν κάποια επιφανή γαλαζοαίματα μέλη που είχαν κλιματιστικά (ναι με πληθυντικό) που είχαν και τηλεκοντρόλ...τόσο καλά μηχανήματα που τα έχουν ακόμα και σήμερα :coffee:

ντάιμα είναι το καλύτερο δείγμα του δημοσίου της πασοκάρας φυσικά και είχε κλιματιστικό...του το πληρώνω εγώ ακόμα σήμερα με τους φόρους μου :confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.684
Πόντοι
2.356
Μαρμαραδικο??
Φτιαχνεις καμινια?
Ναυπηγεια?
Εισαι ο Βενετης με τους φουρνους?
Μαλλον για 'δω τον κοβω.
Βαρέα και ανθυγιεινά.

1723815545884.png

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.823
Πόντοι
6.265

Σέρρες: Δορυφορικό βίντεο δείχνει πώς εξελίχθηκε η φωτιά στο όρος Όρβηλος που έκαιγε για 27 ημέρες​

27 Μέρες έκαιγε φωτιά σε Δάσος στην Βόρεια Ελλάδα

Βέβαια τα πληρωμένα κούλουΜΜΕ δεν έκαναν καμία αναφορά σε δελτία κλπ

Σου λέει αφού δεν είναι κοντά στην Αθήνα που την βλέπει όλος ο κόσμος κρυψτο μην χαλάμε και το ιματζ του λοατκουλη

27 μέρες φωτιά
Ακόμα ένα Ρεκόρ του Κουλή

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.508
Πόντοι
506

Σέρρες: Δορυφορικό βίντεο δείχνει πώς εξελίχθηκε η φωτιά στο όρος Όρβηλος που έκαιγε για 27 ημέρες​

Σου λέει αφού δεν είναι κοντά στην Αθήνα που την βλέπει όλος ο κόσμος κρυψτο μην χαλάμε και το ιματζ του λοατκουλη

27 μέρες φωτιά
Θα φυτεψουν μπαμιες

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.258
Πόντοι
3.656

27 μέρες φωτιά
Γιαλαντζι φωτια...9 χιλιαδες στρεμματα λεει...σε 27 μερες...αρχιδια..Στην Αθηνα εκαψε σε 2 μερες 100 χιλιαδες...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.924
Πόντοι
2.606

και ο φίλος @athinaios44 ...:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.867
Πόντοι
3.656
και μια κρεμαγιέρα θα βοηθούσε
σα να ρίχνεις αλάτι στην πληγή θα είναι θα φτιάξει κρεμαγιέρα θα του μείνει από κάτι άλλο την ώρα που βγαίνει από το συνεργείο

μια ολική με την ασφάλεια θα είναι πιο κερδοφόρα εικάζω προσφέρομαι να του το περάσω από πάνω με το επαγγελματικό εγώ έχω μεικτή θα του κάνω δήλωση και θα μου πληρώσει το ντιντακταμπλ :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom