magicgim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 1.549
- Πόντοι
- 201
Αγαπητέ, να σου κανω μια ερωτηση. Είσαι μαλακας κάθε μέρα ή παίρνεις και ρεπό;Τον κοσμακη.
Αγαπητέ, να σου κανω μια ερωτηση. Είσαι μαλακας κάθε μέρα ή παίρνεις και ρεπό;Τον κοσμακη.
Μαλιστα....Ωραια δεν περναμε???Εν τω μεταξυ οι μισοι που τον βριζουν εδω μεσα,τον ψηφιζουν!!!Θα ξαναβγει λογικα
Κάθε μέρα. Το μεροκάματο να βγαίνειΑγαπητέ, να σου κανω μια ερωτηση. Είσαι μαλακας κάθε μέρα ή παίρνεις και ρεπό;
Δεν κάνω προσυλητισμό τύπε μου, κανείς δεν έχει ούτε το αλάθητο ούτε και είμαστε μάντεις του μέλλοντος.Μαζι σου...
Ποιον??
Θα το φτιάξει ο ΜητσοτάκηςΚάθε μέρα. Το μεροκάματο να βγαίνει
Βελοπουλο. Την πρεσβεια δεν καταλαβα που την εχωσε στο παραληρημα αλλα δε γαμιεται.Μαζι σου...
Ποιον??
Αυτό έχει να κάνει με το τι λαός είμαστε.. ντρέπονται να το πουν για να μην τους κράξουν. Ξέρουν δλδ οτι ψηφίζουν εναν μαλακα. Αυτο ειναι η μεγαλύτερη ξεφτίλαΜαλιστα....Ωραια δεν περναμε???Εν τω μεταξυ οι μισοι που τον βριζουν εδω μεσα,τον ψηφιζουν!!!
Το παρακατω αναζηταμε...Αυτο το παρακατω...Εχεις καμια ιδεα ποιο ειναι??Βλεπεις καποιον ικανο να παμε παρακατω??Δεν κάνω προσυλητισμό τύπε μου, κανείς δεν έχει ούτε το αλάθητο ούτε και είμαστε μάντεις του μέλλοντος.
Δοκιμάζεις, σου κάνει, έκανε αυτά που υποσχέθηκε; Ναι; Στήριξέ τον. Όχι; Ποινική ευθύνη αν σε ξεγέλασε ο λωποδύτης, και προχωράμε παρακάτω.
Αστο, που να στα λεω για τον μεγαλυτερο πολιτικο απατεωνα, Αγιο ειχαμε να λες. Στο τσαφ γλιτωσαμε, ευτυχως ειστε χρυσοψαρα.Μιλησε μας τύπε για το σκουπίδι που κατάφερε κ μας βουλιαξε με μολις μια τετραετία. Πάλι καλά που ηρθε αυτός ο Άγιος άνθρωπος, ενας σύγχρονος Μωυσής και μας εσωσε και απο τοτε
Δεν πας να γαμηθεις μια βολτα ρε κλωνε;Αγαπητέ, να σου κανω μια ερωτηση. Είσαι μαλακας κάθε μέρα ή παίρνεις και ρεπό;
Εε μιλησε μας ντε..εγω μετα την 5ετια ξεχναω. Βοηθησε ρε πουστη άνθρωπεΑστο, που να στα λεω για τον μεγαλυτερο πολιτικο απατεωνα, Αγιο ειχαμε να λες. Στο τσαφ γλιτωσαμε, ευτυχως ειστε χρυσοψαρα.
Πιο πιθανό είναι να είσαι εσύ κάνας μπουμπουκος, παρά εγώ κλώνος. Με τι να συζητώ, με φελλους σαν και σένα ρε στρακιπου?Αστο, που να στα λεω για τον μεγαλυτερο πολιτικο απατεωνα, Αγιο ειχαμε να λες. Στο τσαφ γλιτωσαμε, ευτυχως ειστε χρυσοψαρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πας να γαμηθεις μια βολτα ρε κλωνε;
τον λιγότερο ανίκανο ψάξε ,Το παρακατω αναζηταμε...Αυτο το παρακατω...Εχεις καμια ιδεα ποιο ειναι??Βλεπεις καποιον ικανο να παμε παρακατω??
Τουλαχιστον εσυ εισαι εξυπνος και ψηφιζεις τους πιο ικανους, εχουμε ελπιδα μαζι σου.Αυτό έχει να κάνει με το τι λαός είμαστε.. ντρέπονται να το πουν για να μην τους κράξουν. Ξέρουν δλδ οτι ψηφίζουν εναν μαλακα. Αυτο ειναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα
Δηλ. εσυ πιστευεις οτι απο την ΝΔ ο κυριος Κυριακος ειναι ο λιγοτερο ανικανος;;;Το παρακατω αναζηταμε...Αυτο το παρακατω...Εχεις καμια ιδεα ποιο ειναι??Βλεπεις καποιον ικανο να παμε παρακατω??
Ωραια, τραβα γαμησου τωρα, δε σου απηυθυνα το λογο.Πιο πιθανό είναι να είσαι εσύ κάνας μπουμπουκος, παρά εγώ κλώνος. Με τι να συζητώ, με φελλους σαν και σένα ρε στρακιπου?
το πρόβλημα δεν βρίσκεται στα άτομα αλλά στη θέσηΔηλ. εσυ πιστευεις οτι απο την ΝΔ ο κυριος Κυριακος ειναι ο λιγοτερο ανικανος;;;
Οχι..καθε αλλο...Δηλ. εσυ πιστευεις οτι απο την ΝΔ ο κυριος Κυριακος ειναι ο λιγοτερο ανικανος;;;
Στα αρχιδια μου κουκλίτσαΩραια, τραβα γαμησου τωρα, δε σου απηυθυνα το λογο.
Καλη αυτη η καραμελα αλλα ελιωσε, την Κυριακη εχει εκλογες, τι να ψηφισουμε, θελεις να πεις;το πρόβλημα δεν βρίσκεται στα άτομα αλλά στη θέση
η πραγματική ερώτηση είναι αν θεωρούμε ότι υπάρχει κάποιος που σε αυτή τη θέση θα πάει κόντρα στα συμφέροντα που ευθύνονται για την κατάντια της χώρας.
Τσακώνονται για τις μαριονέτες με λίγα λόγια οι κομματικοί μας φίλοι