kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.946
- Πόντοι
- 6.256
Τι του κανες του μπίρλα;εχεις δικιο ..
τι να κανω ρε μαν , και γω κουβαλιέμαι σε ξενα σκαφη μουσαφίρης
ταλαιπωρία το σκαφος
Τι του κανες του μπίρλα;εχεις δικιο ..
τι να κανω ρε μαν , και γω κουβαλιέμαι σε ξενα σκαφη μουσαφίρης
ταλαιπωρία το σκαφος
Σε λιγο θα κανουν πλατφόρμα για να στέλνεις παράπονα για ραντεβου με πουτανες!
Εντάξει, είσαι σεμνός και ταπεινός. Δεν έχεις ένα σκαφακι, αλλά κρουαζιεροπλοιο.δεν εχω σκαφος τυπε μου
δημοσίευσαν ισολογισμοΆμα ήταν κανονική εταιρία θα είχε καταφέρει το ακατόρθωτο ... ROE να τείνει στο άπειρο
δημοσίευσαν ισολογισμο
Αναμένω Νταιμα να μου κάνει ανάλυση πληρωμων , να μου βρει τις δοσεις που πληρωνουν και γενικα ενα χτένισμα των αριθμων
Aστον τώρα, μην τον μπερδεύεις. Ψάχνει τα είδη φέτας. Ποπ, απλή, ποπ και ροκ, φέτα Πάπια.δημοσίευσαν ισολογισμο
Αναμένω Νταιμα να μου κάνει ανάλυση πληρωμων , να μου βρει τις δοσεις που πληρωνουν και γενικα ενα χτένισμα των αριθμων
Μη μου ξαναμιλησεις
Ειναι ρυθμισμένο το χρέος και θα αποπληρωθεί στην άλλη ζωή
Ο Μητσοτάκης αλλάζει εντός του έτους τον εκλογικό νόμο - Ομολογία ήττας
Παρά τις διαψεύσεις του πρωθυπουργού φέρεται η απόφαση να έχει ληφθεί!- Ξανά προς διπλές εκλογές; Ο κύβος ερρίφθη! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει λάβει την απόφαση να αλλάξει εντός του έτους τον εκλογικό νόμο ώστε το πρώτο κόμμα με μικρότερο ποσοστό να λαμβάνει περισσότερες έδρες και την πολυπόθητη...www.dnews.gr
Τα γενια ασπρισαν αλλα το περουκινι κατραμι!
Αυτοι ξερουν τι πραγματικα κανει ο Κουλης!
Παλιό είναι αυτό. Το έχουν χρησιμοποιήσει και σε παλιότερους εμπρησμούςΕνταξει μαλακες...μου φυγε ο κεφτες απ τη μυτη!
Τετοια ενημερωση απ το "κυριο" καναλι της ενημερωσης δεν την αξιζει κανενας ανθρωπος!
Λυπηθειτε μας: