Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.853
Πόντοι
25.186
Συνιστώ wise επισης
Το αγνοουσα εντελως αλλά τελικα με έπεισε η κολομπιανα μου να το κανω.
Κατα τα άλλα περνιομαστε εμεις για εξυπνοι εδω στην Ευρωπη και για χαζοι οι λατινοαμερικανοι, με εμαθε μπαλιτσα το κοριτσι.
Δεν μας φταινε οι άλλοι για την αγνοια μας τύπε, ζούμε στην εποχη της πληροφοριας, ολα διαθεσιμα ειναι, εμεις ειμαστε τεμπεληδες
Ναι η άγνοια μας φταίει
Θα ανοίξει ο 60 αρης 70 αρης wise για να πληρώσει έναν λογαριασμο
Όχι ότι έχουμε τα χειρότερα και πιο ισχυρά καρτέλ παγκοσμίως σε όλους τους τομείς της οικονομιας με την ανοχή -αν όχι παρότρυνση και καθοδήγηση -Μητσοτακη

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
@Νίπλης
Ειναι κανα δικο σου???(μην αρχισεις τις μαλακιες "εγω τυπε εχω ιδιωτικη μαρινα δεν παρκαρω διπλα στην πλεμπα κτλ)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.011
Πόντοι
6.515
Ακροδεξιούς αποκαλούν τα κανάλια του καθεστώτος κουλη τους χιλιάδες Εγγλέζους που διαδηλώνουν για τη σφαγή των κοριτσιών από τον 17χρονο ρουαντα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.752
Πόντοι
6.946
Ακροδεξιούς αποκαλούν τα κανάλια του καθεστώτος κουλη τους χιλιάδες Εγγλέζους που διαδηλώνουν για τη σφαγή των κοριτσιών από τον 17χρονο ρουαντα
Παρόμοια περιστατικά με αλλαχουαμπάρηδες έχουν γίνει με το κιλό, εδώ και χρόνια... Για αυτό και η αγανάκτηση. Τι να πρωτοθυμηθούμε.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.259
Πόντοι
206
Συνιστώ wise επισης
Κατα τα άλλα περνιομαστε εμεις για εξυπνοι εδω στην Ευρωπη και για χαζοι οι λατινοαμερικανοι, με εμαθε μπαλιτσα το κοριτσι.
Δεν μας φταινε οι άλλοι για την αγνοια μας τύπε, ζούμε στην εποχη της πληροφοριας, ολα διαθεσιμα ειναι, εμεις ειμαστε τεμπεληδες
Να είσαι σίγουρος πως τέτοιο θύμα-μαλάκα σαν και σένα δεν έχει γνωρίσει ξανά ολόκληρη η Λατινική Αμερική...:tooth::tooth::tooth:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.556
Συνιστώ wise επισης

Νιγηριανή πριγκίπισσα στην Κολομβία ? :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.556
Στειλε με wise
Ειναι ξένη εταιρεία αλλα χρεώνει λιγοτερο απο τις εγχώριες τραπεζες.Διατραπεζικη μεταφορα σε 30". Και πιο γρηγορη. Δυστυχώς εκμεταλλευονται την άγνοια μας και συσσωρεουν πλουτο απο αερα κοπανιστο

7 δολάρια στο 1000αρικο ... μια η άλλη είναι ... δεν έχει απλά το σπασαρχίδικο 2-3μερο εμφάνισης μεταφοράς .. σημαντικό δε λέω αλλά από οικονομική σκοπιά καμία διαφορά

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.209
Πόντοι
1.056
Ενταξει μαλακες...μου φυγε ο κεφτες απ τη μυτη!

Τετοια ενημερωση απ το "κυριο" καναλι της ενημερωσης δεν την αξιζει κανενας ανθρωπος!

Λυπηθειτε μας:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.853
Πόντοι
25.186
7 δολάρια στο 1000αρικο ... μια η άλλη είναι ... δεν έχει απλά το σπασαρχίδικο 2-3μερο εμφάνισης μεταφοράς .. σημαντικό δε λέω αλλά από οικονομική σκοπιά καμία διαφορά
Λάθος κάνεις
Έστειλα μόλις 100 ευρώ σε εθνική στην Ελλάδα.
Η wise Βέλγιο είναι
Κόστος 0 ευρώ
100 πλήρωσα ακριβώς
Άμεση πίστωση στο δευτερόλεπτο . Δεν το ήξερα αν και έχω wise πολλά χρόνια.

Εδώ στην Ελλάδα οι τράπεζες θεωρούνται...μεσαία τάξη και χρηζουν ενισχύσεως βλέπεις..4.5 ευρώ ήθελε η Αλφα για κάτι που γίνεται αυτόματα!

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.556
Λάθος κάνεις
Έστειλα μόλις 100 ευρώ σε εθνική στην Ελλάδα.
Η wise Βέλγιο είναι
Κόστος 0 ευρώ
100 πλήρωσα ακριβώς
Άμεση πίστωση στο δευτερόλεπτο . Δεν το ήξερα αν και έχω wise πολλά χρόνια.

Εδώ στην Ελλάδα οι τράπεζες θεωρούνται...μεσαία τάξη και χρηζουν ενισχύσεως βλέπεις..4.5 ευρώ ήθελε η Αλφα για κάτι που γίνεται αυτόματα!

Κάποιο upfront fee θα χεις πληρώσει δεν γίνεται να κάνεις transaction και να μην έχει κανένα κέρδος !

Αυτά είναι βολικά εργαλεία ταχύτητας για μεταφορές από και προς το εξωτερικό ... Ελλάδα δε βλέπω το λόγο να μην έχει πολλαπλούς λογαριασμούς σε τράπεζες και να γλιτώνεις προμήθειες ενδοτραπεζικά

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.853
Πόντοι
25.186
Κάποιο upfront fee θα χεις πληρώσει δεν γίνεται να κάνεις transaction και να μην έχει κανένα κέρδος !

Αυτά είναι βολικά εργαλεία ταχύτητας για μεταφορές από και προς το εξωτερικό ... Ελλάδα δε βλέπω το λόγο να μην έχει πολλαπλούς λογαριασμούς σε τράπεζες και να γλιτώνεις προμήθειες ενδοτραπεζικά
Nαι κι εμενα μου φανηκε περιεργο.Δεν εχω πληρωσει τιποτα απο αυτο που αναφερεις.(ισως ειναι 1-2 συναλλαγες τον μηνα τζαμπα και αυτη ηταν η πρωτη;;;)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.629
Πόντοι
456
Ενταξει μαλακες...μου φυγε ο κεφτες απ τη μυτη!

Τετοια ενημερωση απ το "κυριο" καναλι της ενημερωσης δεν την αξιζει κανενας ανθρωπος!

Λυπηθειτε μας:

τωρα το λετε τρια γερακια εχω χασει και μια γερακινα ,και δεν ηξερα τι εγιναν, θα κανω μηνυση στη ΔΕΗ γυμνα καλωδια σοβαρα τωρα που ειμαστε στο μεσαιωνα....για αλλα πτηνα εχουν βγαλει οδηγια να ξερει ο κοσμος ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
@Νίπλης
Ειναι κανα δικο σου???(μην αρχισεις τις μαλακιες "εγω τυπε εχω ιδιωτικη μαρινα δεν παρκαρω διπλα στην πλεμπα κτλ)

δεν εχω σκαφος τυπε μου :confused:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.795
Πόντοι
10.411
dRnvf94.gif

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.251
Πόντοι
2.456
Αφου δεν εχουμε φυλακές, τι θες να γίνει.

Αυτη τη στιγμη τρεις ασφαλιτες φυλάνε την τρύπα του tyler
Ε ναι..
Το μυκονιάτικο ζεύγος ξεπλένει τα χαΐρια του επιτελικού κράτους..
:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom