Προσβάλεις το λαμπρό μέλος ιατρο-Κουλομαχο (που εχει χαθεί αυτη η ψυχη αραγε) που πηρε πτυχιο στα 40 απ' τη Ρουμανια και φλεξαρε τις 5135 χιλιάδες γιουρια στους λογαριασμούς του και τα πακα με τα 100ρικα.
Εγω δε μιλησα για ιδιωτικα νοσοκομεια ομως, μιλησα για λαμογια ρεμουλαδορους ιδιωτευοντες ιατρους. Εκει μαζευεται το πολυ το χρημα.Στα νοσοκομεια πας ή για να πεθάνεις ή για καμια επεμβαση. Μπορει και να μην πας ποτε δηλαδη.
Θέλω να πιστεύω ότι ξέρω περισσότερους ιατρούς από σένα.
Γεννημένοι μετά το 1970 , ελάχιστοι κονόμησαν από άξιους που διάβασαν και μπήκαν σε σχολές από την πόρτα . Άλλωστε από το 1990 , ήταν ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.
Ο ΠΑΣΟΚισμός, είχε φτιάξει μία αναλογία ... για κάθε έναν που έμπαινε σε σχολή με εξετάσεις,
ήταν 5 λαμόγια που είτε σπούδαζαν βουλγαρο-ρουμανια-γιουγκο ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Ε.Ε.
και είτε έπαιρναν από εκεί πτυχίο , είτε έρχονταν 4-5 έτος με περασμένα εκεί το 90% των μαθημάτων .
Από τους άξιους όμως γεννημένους μετά το 1970 , ελάχιστοι κονόμησαν . ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Πολλοί που έχουν κάποια οικονομική επιφάνεια ... ή επίπεδο ζωής ... απλώς τρώνε έτοιμα λεφτά
αφού έγιναν ιατροί έχοντας βρει περιουσία και εισοδήματα.
Όταν κάποιος έφαγε 70 εκατομμύρια δραχμές για να αγοράσει πτυχίο έξω ....
ξεπούλησε ακίνητα 500.000€ για να αγοράσει ιατρείο χλίδα ελλάδα ....
άλλα 200.000€ για να το εξοπλίσει ....
το να βγάζει 30Κ καθαρά το χρόνο ... δεν το λες και φοβερή επιτυχία ....
Και 50 να είναι , πάλι αρχίδια είναι .........
Οπουδήποτε ξόδευε αυτά τα λεφτά περισσότερα θα έβγαζε.
Αλλά το κομπλεξικό ελληνικό σκουπίδι ... δεν τα βλέπει αυτά .....
δεν βλέπει ότι για αυτόν δεν ξόδεψε ο πατέρας του ούτε 10.000 δρχ το μήνα
το 1988 ... για να τον στείλει σε ομαδικό φροντιστήριο να μην μείνει μπετό ....
και λέει όλο σκατοψυχία .... ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ... ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ .....