Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Και συνεχιζεις ροζαλια.
Δυστυχώς μαλακά μου , αντίθετα με το στομάχι σου ,που φωνάζει όταν είναι άδειο,το κεφάλι σου το κλουβιο δεν έχει αυτή τη δυνατότητα....θα παραμείνεις μαλακας....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Δυστυχώς μαλακά μου , αντίθετα με το στομάχι σου ,που φωνάζει όταν είναι άδειο,το κεφάλι σου το κλουβιο δεν έχει αυτή τη δυνατότητα....θα παραμείνεις μαλακας....
Ναι κυριε κομμουνιστα, οτι πειτε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.829
Πόντοι
6.256
Αφου καθεσαι και δινεις σημασια στην πουτανοικετρα και την Πακοανακουφιστρα καλα να παθεις....μιλαμε για το πιο ηλιθιο ακαουντ στην ιστορια του σαι που βαζει μελιντζανες στο κωλο του,γουσταρει να ντυνεται παρανυφακι σε εικονικους γαμους πουτανων και το αγαπημενο του φαγητο ειναι η Παστιτσαδα.:confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.829
Πόντοι
6.256
Να ετοιμαζονται οι γιατραρες που ψηφιζουν ολα αυτα τα χρονια μαζικα τη Νουντου να αφησουν τα ιδιωτικα τους ιατρεια και να πανε να κανουν εφημεριες στο διαλυμενο ΕΣΥ...να βαλουν πλατη στο Κουλη και τον τηλεπλασιε!!!:wanker:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.298
Πόντοι
3.656
Για να ετοιμαζεστε μερικοι ΜΕΡΙΚΟΙ......

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
Σε σχέση με τα μνημόνια τώρα ....
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

1)Τρόφιμα διπλάσια τιμή
2)Βενζίνη +50%
3)Νοίκια διπλάσια
4)Ρεύμα τριπλάσιο και βάλε
5)όλες οι παροχές, ψυχαγωγία , καταναλωτικά αγαθά ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ
6)Εισφορές επαγγελματιών και φόρος ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ 90% ΠΛΗΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ

Ζάχαρη ήταν στα Μνημόνια.
Ο τεμπελης μεγαλοδικηγορος Αλεξ ελεγε πως ο Κουλης ειναι η μοναδικη κυβερνηση π ειχε τους λιγοτερους φορους,εςυ λες το αντιθετο :confused:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.298
Πόντοι
3.656
Ο τεμπελης μεγαλοδικηγορος Αλεξ ελεγε πως ο Κουλης ειναι η μοναδικη κυβερνηση π ειχε τους λιγοτερους φορους,εςυ λες το αντιθετο :confused:
Τυπε μου εγω τα εχω ξαναπει..
Το νημα εχει 8-9 μεγαλοεπιχειρηματιες-απατεωνες-αεριτζηδες-τοπ οικονομολογους(ισως τους καλυτερους της Ευρωπης)..
Εχει κανα δυο κομπογιαννιτες..
Εχει ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ,ΚΑΘΑΡΟ,ΕΡΓΑΤΙΚΟ μισθωτο..
Εχει κανα δυο μπαχαλακηδες..
Εχει ΚΑΙ νομικο..

Απο τη στιγμη που οπως ολοι βλεπουμε οτι στο υποικ τον παιζουν,που σημαινει οτι ολη μερα εδω μεσα ειναι και αυτοι και ψωλαρουν,η λυση ειναι μια..
Παιρνεις τους τοπ οικονομολογους-απατεωνες που γνωριζουν ΑΚΡΙΒΩΣ τι πρεπει να γινει για να γινουν ολοι πλουσιοι στη χωρα,βαζεις προισταμενο τον ΤΙΜΙΟ ΜΙΣΘΩΤΟ για να τους γαμαει μολις πανε λιγο να ξεφυγουν,κρατας τους μπαχαλακηδες να κουβαλανε καφεδες στους επιστημονες-απατεωνες και πετας τους κομπγιαννιτες γιατι δεν τους χρειαζεσαι...
Ο νομικος κραταει συμβουλευτικο ρολο.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.617
Πόντοι
1.706
Τυπε μου εγω τα εχω ξαναπει..
Το νημα εχει 8-9 μεγαλοεπιχειρηματιες-απατεωνες-αεριτζηδες-τοπ οικονομολογους(ισως τους καλυτερους της Ευρωπης)..
Εχει κανα δυο κομπογιαννιτες..
Εχει ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ,ΚΑΘΑΡΟ,ΕΡΓΑΤΙΚΟ μισθωτο..
Εχει κανα δυο μπαχαλακηδες..
Εχει ΚΑΙ νομικο..

Απο τη στιγμη που οπως ολοι βλεπουμε οτι στο υποικ τον παιζουν,που σημαινει οτι ολη μερα εδω μεσα ειναι και αυτοι και ψωλαρουν,η λυση ειναι μια..
Παιρνεις τους τοπ οικονομολογους-απατεωνες που γνωριζουν ΑΚΡΙΒΩΣ τι πρεπει να γινει για να γινουν ολοι πλουσιοι στη χωρα,βαζεις προισταμενο τον ΤΙΜΙΟ ΜΙΣΘΩΤΟ για να τους γαμαει μολις πανε λιγο να ξεφυγουν,κρατας τους μπαχαλακηδες να κουβαλανε καφεδες στους επιστημονες-απατεωνες και πετας τους κομπγιαννιτες γιατι δεν τους χρειαζεσαι...
Ο νομικος κραταει συμβουλευτικο ρολο.
Τέλεια όλα αυτά που έγραψες αλλά σου διαφεύγει μια μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια:
Τον ΤΙΜΙΟ,ΚΑΘΑΡΟ,ΕΡΓΑΤΙΚΟ μισθωτό τον εξαγοράζουμε με 5 κιλά χοχλιούς...............

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.065
Πόντοι
3.656
Να ετοιμαζονται οι γιατραρες που ψηφιζουν ολα αυτα τα χρονια μαζικα τη Νουντου να αφησουν τα ιδιωτικα τους ιατρεια και να πανε να κανουν εφημεριες στο διαλυμενο ΕΣΥ...να βαλουν πλατη στο Κουλη και τον τηλεπλασιε!!!:wanker:
Τυπάρα ... με ΑΜΟΙΒΗ όμως !!!!!!!!!

7.50€ την ώρα ... μικτά !!!!!!!!

Εφόσον ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ... που είναι ασφαλιστική οικονομική !
Πρέπει να ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ... ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ... ΚΑΙ ΣΕ ... ΔΗΜΟΥΣ !!!!!!!!!!!

Αλλιώς η αμοιβάρα, θα πάει στις οφειλές τους !!!!!!!!

Σαρανταένατακατο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.065
Πόντοι
3.656
Ρε αρχίδι , πως μιλάς έτσι στο Nr 2 Malakas of 2023 ;
Δεν σέβεσαι τίποτε ;

Και μην ξεχνάς.
Είναι Nr 2 , επειδή υπάρχει ο θρύλος , το Nr 1

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.560
Πόντοι
2.306
Τυπάρα ... με ΑΜΟΙΒΗ όμως !!!!!!!!!

7.50€ την ώρα ... μικτά !!!!!!!!

Εφόσον ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ... που είναι ασφαλιστική οικονομική !
Πρέπει να ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ... ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ... ΚΑΙ ΣΕ ... ΔΗΜΟΥΣ !!!!!!!!!!!

Αλλιώς η αμοιβάρα, θα πάει στις οφειλές τους !!!!!!!!

Σαρανταένατακατο
Υπαρχει γιατρος που να χρωστάει στη εφορία ;;;;; Τι να χρωστάει ακριβώς ; Τους φορους απ' τα μαυρα που δε δηλώνει ; Οι περισσοτεροι παιρνουν και επιδομα κοινωνικης αλληλεγγυης για να ανταπεξελθουν στη φτωχεια.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.065
Πόντοι
3.656
Στην Ελλάδα 5.000.000 είναι συνταξιούχοι, ειναι η παλια γενια που διορισε βυσματικα το πασοκ στο δημοσιο και τωρα παιρνουν χοντρες συνταξεις, 2.000.000 ειναι παιδια 17 ετων και κατω που δεν δουλευουν, 1.000.000 ειναι άνεργοι και άεργοι, 1,5 εκατμυριο ειναι οι ενεργοι δημοσιοι υπαλληλοι μονιμοι και ορισμενου χρονουβυσματα οποτε μενουν 500.000 που εργαζονται πραγματικα, οποτε καθειστε να δειτε σε λιγους μηνες τι κραχ θα συμβει θα πεσει πείναααα!Έκθεση-«βόμβα» της ΕΕ για την ελληνική οικονομία: «Έρχεται μεγάλη καταστροφή αν δεν συμβεί κάτι το δραστικό»
Τυπάρα, οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων , δεν δημιουργούν χρέος και δεν επιβαρύνουν την οικονομία.
Το λένε και οι εστεμμένοι μαλάκες εδώ και οι απλοί .
Και το λένε και τα γαλάζια βοθροκάναλα.

Οπότε διορίζουμε άλλο 1.500.000 στο δημόσιο
δίνουμε αύξηση 40%
ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!!!!!!

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
786
Υπαρχει γιατρος που να χρωστάει στη εφορία ;;;;; Τι να χρωστάει ακριβώς ; Τους φορους απ' τα μαυρα που δε δηλώνει ; Οι περισσοτεροι παιρνουν και επιδομα κοινωνικης αλληλεγγυης για να ανταπεξελθουν στη φτωχεια.
έχω την αίσθηση ότι έχει γιγαντωθεί η διαφθορά,
πριν 20 χρόνια, ανάλογα και την ικανότητα-ειδικότητα, έπαιρναν δώρο ταξιδάκι των 2.000
τώρα, συνάντησα περίπτωση με ταξιδάκι άνω των 10.000

υπάρχει εδώ κάνας ιατρικός επισκέπτης να μας ενημερώσει;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.298
Πόντοι
3.656
Τέλεια όλα αυτά που έγραψες αλλά σου διαφεύγει μια μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια:
Τον ΤΙΜΙΟ,ΚΑΘΑΡΟ,ΕΡΓΑΤΙΚΟ μισθωτό τον εξαγοράζουμε με 5 κιλά χοχλιούς...............
ΟΧΙ...Αυτος προτιμαει να δει το σαξο του στο σκραπ,παρα να εξαγοραστει απο σκοτεινα συμφεροντα!!
Θα τους ταραξει στη νομιμοτητα!!!!!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.065
Πόντοι
3.656
πριν 20 χρόνια, ανάλογα και την ικανότητα-ειδικότητα, έπαιρναν δώρο ταξιδάκι των 2.000

Τα δώρα από εταιρείες ... είναι διαφθορά ;

Για ανάλυσέ το λίγο .......

Εφοριακοί , μηχανικοί πολεοδομίας , επιθεωρητές εργασίας ...
που ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ και απέκτησαν ακίνητα
αντικειμενικής πάνω από 3.000.000€ ... με ... ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ....
για πες μας ....

Υπάρχει άλλη χώρα ... που θα έτρωγαν φυλακή λιγότερη... από 40 χρόνια ;

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.560
Πόντοι
2.306

Εχουν αλλαξει οι εποχές. Τωρα με ηλεκτρονικη συνταγογράφηση παίρνουν απευθείας ποσοστά , δεν εχουν αναγκη τα ταξιδάκια. Αυτα πιανουν σε νεους γιατρους που ειναι ξελιγωμενοι.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
786
Εχουν αλλαξει οι εποχές. Τωρα με ηλεκτρονικη συνταγογράφηση παίρνουν απευθείας ποσοστά , δεν εχουν αναγκη τα ταξιδάκια. Αυτα πιανουν σε νεους γιατρους που ειναι ξελιγωμενοι.
και πως τα δικαιολογούν; αμοιβή για πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των φαρμάκων;
και στους γιατρούς του δημοσίου;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.065
Πόντοι
3.656

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.560
Πόντοι
2.306
και πως τα δικαιολογούν; αμοιβή για πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των φαρμάκων;
και στους γιατρούς του δημοσίου;
Γιατί να τα δικαιολογήσουν ; Όπως δικαιολογούν και τα μαύρα , τα φακελάκια , τις μιζες απ' τα διαγνωστικά κλπ. Στ'αρχιδια τους. Ποτέ δεν έχει πατήσει ΣΔΟΕ/ΑΚΝΕΕΔ σε ιατρείο ούτε και θα πατήσει ποτέ.

Γιατροι δημοσίου γενικά είναι πλέμπα. Λίγοι έχουν προσβάσεις και δυνατότητα να πάρουν φακελάκια ή μιζες απο εξοπλισμό κλπ Οι περισσοτεροι ειναι αποτυχημένοι μπετοστοκοι. Ειδικά στις δομές Πρωτοβάθμιας , γάμησε τα . Ειναι να απορείς αν και πως εχουν πτυχία μερικοί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom