athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.687
- Πόντοι
- 12.756
εγινε...να μου μεταφερεις 50Κ λιρες με σχόλιο year rent
Και θα στα δωσω εγω σε ευρω +10%
να σου πω....
θες και το αφμ μου;
θυμαμαι ηθελες ενα αφμ
εγινε...να μου μεταφερεις 50Κ λιρες με σχόλιο year rent
Και θα στα δωσω εγω σε ευρω +10%
οπου εβλεπα πουλαδες τους εβαζα να τρεχουνΠαλιά που βγαίναμε υποχρεωτικά με στολές εξόδου εξοδούχοι ναι....
Τώρα μόνο σώβρακα τις βλέπουν τις πουλάδες....
Για Πόλη κράτα μικρό καλάθι.Προφανώς.
Όσο πιο βαθιά πας στην Τουρκία τόσο περισσότερη μαντίλα και θρησκοληψία θα δεις καθότι υπάρχει έλλειψη μόρφωσης,παιδείας και επαφής με Ευρωπαϊκό κόσμο.
Στον αντίποδα,στην Πόλη,Σμυρνη και γενικότερα στα κομμάτια που βρέχονται από Αιγαίο είναι περισσότερο "Ευρωπαίοι"
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τις Τουρκάλες από όλες τις απόψεις.
Ακόμα και από πολιτική χροιά,ο Σουλτάνος εκεί ποντάρει διαχρονικά.Στα βάθη της Τουρκίας όπου επικρατεί ένα είδος Σκοταδισμού και οι απόψεις του βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος.
οχι φίλε μου , δεν ειναι αναγκη , ποτε μην δινεις το ΑΦΜ σου και τους κωδικους της τραπεζας σου στο διαδίκτυοεγινε...
να σου πω....
θες και το αφμ μου;
θυμαμαι ηθελες ενα αφμ
Ζήτα του το 10% μπροστά.εγινε...
να σου πω....
θες και το αφμ μου;
θυμαμαι ηθελες ενα αφμ
εγινε αλλα δεν θελω προμηθεια απλη εξυπηρετηση θα κανω εξαλλουοχι φίλε μου , δεν ειναι αναγκη
να μπουν καποια λεφτα στο λογαριασμο θελω απο εναν ιδιωτη για να μην μου το κλεισουν και να δικαιολογησω ενα σπιτι οτι νοικιαζεται
δεν γινεται να μην παρεις , ΕΠΙΜΕΝΩ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙεγινε αλλα δεν θελω προμηθεια απλη εξυπηρετηση θα κανω εξαλλου
Για να τους έβλεπες θα ήταν τίποτα κομμένοι για πεζικό κτλ....οπου εβλεπα πουλαδες τους εβαζα να τρεχουν
Απο οσους εχω δει μόνο 1-2 ηταν παλικάρια
οχι δεν θελω προμηθειαΖήτα του το 10% μπροστά.
1998-2000 στα Χανιά λέω....Ποσο παλια δηλαδη?
Εγω το 1996 ημουν στη Χιο φανταρος και δεν φορεσα ποτέ στολη εξοδου
Έχω έναν κολλητό, ιπτάμενο. Όποτε γυρίζει με τη φόρμα ή πιο σπάνια με τη στολή έξω, του την πέφτουν ασυστολα. Οταν είναι ντυμένος με πολιτικά δεν τρέχει κάστανο.Γιατι ρε τύπε, κυκλοφορουν με την παραλλαγη και την πουλάδα στο στηθος στο δρομο?
Εκει σας αφηνανε να μπειτε σε καφετεριες και μπαρ?1998-2000 στα Χανιά λέω....
Εγώ έπαιρνα πολιτικά σε τσάντα και πήγαινα στα Goody's και άλλαζα...
Ναι άνετα και τοο βλέμμα της "πόρτας" κάτω στο πάτωμα....Εκει σας αφηνανε να μπειτε σε καφετεριες και μπαρ?
Στη Χιο υπηρχε πορτα, φανταρος δεν εμπαινε
Ωπα ρε...Ναι άνετα και τα βλέμματα τους κάτω στο πάτωμα....
Αν τόλμαγαν ας μην μας άφηναν....
Αυτό είναι πρακτική που προκύπτει από τη Συνθήκη της Λωζάνης. Για συγκεκριμένα νησιά. Το 1996 ήταν υποχρεωτική η χρήση της στολής. Μόνο στους εξοδουχους των λιγων ωρών επέτρεπαν να βγαίνουν με πολιτικά.Ποσο παλια δηλαδη?
Εγω το 1996 ημουν στη Χιο φανταρος και δεν φορεσα ποτέ στολη εξοδου
Όπως στο λέω.Ωπα ρε...
Εγω θυμαμαι οτι μας ελεγαν "δεν θα φορατε στολη εξοδου για να μην μετρανε οι απεναντι τις δυναμεις μας".Αυτό είναι πρακτική που προκύπτει από τη Συνθήκη της Λωζάνης. Για συγκεκριμένα νησιά. Το 1996 ήταν υποχρεωτική η χρήση της στολής. Μόνο στους εξοδουχους των λιγων ωρών επέτρεπαν να βγαίνουν με πολιτικά.