Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
Παλιά που βγαίναμε υποχρεωτικά με στολές εξόδου εξοδούχοι ναι....
Τώρα μόνο σώβρακα τις βλέπουν τις πουλάδες....

:undecided:
οπου εβλεπα πουλαδες τους εβαζα να τρεχουν :coffee:
Απο οσους εχω δει μόνο 1-2 ηταν παλικάρια

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Προφανώς.
Όσο πιο βαθιά πας στην Τουρκία τόσο περισσότερη μαντίλα και θρησκοληψία θα δεις καθότι υπάρχει έλλειψη μόρφωσης,παιδείας και επαφής με Ευρωπαϊκό κόσμο.
Στον αντίποδα,στην Πόλη,Σμυρνη και γενικότερα στα κομμάτια που βρέχονται από Αιγαίο είναι περισσότερο "Ευρωπαίοι"
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τις Τουρκάλες από όλες τις απόψεις.

Ακόμα και από πολιτική χροιά,ο Σουλτάνος εκεί ποντάρει διαχρονικά.Στα βάθη της Τουρκίας όπου επικρατεί ένα είδος Σκοταδισμού και οι απόψεις του βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος.
Για Πόλη κράτα μικρό καλάθι.
Έχουν μεταναστεύει πολλοί και έχουν έρθει πάρα πολλοί από τα βάθη της Τουρκίας μαζί με Κούρδους,για φτηνά χέρια.
Εδώ και 20+ χρόνια αυτό.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
εγινε...
να σου πω....
θες και το αφμ μου;
θυμαμαι ηθελες ενα αφμ:coffee:
οχι φίλε μου , δεν ειναι αναγκη , ποτε μην δινεις το ΑΦΜ σου και τους κωδικους της τραπεζας σου στο διαδίκτυο :coffee:
να μπουν καποια λεφτα στο λογαριασμο θελω απο εναν ιδιωτη για να μην μου το κλεισουν και να δικαιολογησω ενα σπιτι οτι νοικιαζεται :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.687
Πόντοι
12.756
οχι φίλε μου , δεν ειναι αναγκη
να μπουν καποια λεφτα στο λογαριασμο θελω απο εναν ιδιωτη για να μην μου το κλεισουν και να δικαιολογησω ενα σπιτι οτι νοικιαζεται :coffee:
εγινε αλλα δεν θελω προμηθεια απλη εξυπηρετηση θα κανω εξαλλου:coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Ποσο παλια δηλαδη?
Εγω το 1996 ημουν στη Χιο φανταρος και δεν φορεσα ποτέ στολη εξοδου
1998-2000 στα Χανιά λέω....
Εγώ έπαιρνα πολιτικά σε τσάντα και πήγαινα στα Goody's και άλλαζα...

:grin:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Γιατι ρε τύπε, κυκλοφορουν με την παραλλαγη και την πουλάδα στο στηθος στο δρομο?
Έχω έναν κολλητό, ιπτάμενο. Όποτε γυρίζει με τη φόρμα ή πιο σπάνια με τη στολή έξω, του την πέφτουν ασυστολα. Οταν είναι ντυμένος με πολιτικά δεν τρέχει κάστανο.
Κι αυτό συμβαίνει πάντα είτε πίνουμε τσίπουρο μετά το τέλος της βάρδιας του είτε πάμε για καφέ είτε για κανένα κοψιδι. Μαζεύονται κι άλλοι συνάδελφοί του και έχουμε την τέλεια μουνοπαγιδα.
Κι οταν ρωτάνε "εσείς;" κι απαντάω "εγώ, φίλος" με κοιτάνε υποτιμητικά και με απορρίπτουν σαν την ψείρα από το γιακά.
Αν δεν κινδύνευα να πάω φυτευτος για αντιποίηση αρχής, θα καρφιτσωνα μία, να τεσταρω τα νερά.
Όλο και κάποια θα εύρισκα που δε θα καταλάβαινε τι δουλειά έχει η πουλαδα σε φόρμα σμηνίτη. :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
1998-2000 στα Χανιά λέω....
Εγώ έπαιρνα πολιτικά σε τσάντα και πήγαινα στα Goody's και άλλαζα...

:grin:
Εκει σας αφηνανε να μπειτε σε καφετεριες και μπαρ?
Στη Χιο υπηρχε πορτα, φανταρος δεν εμπαινε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
γι αυτο επρεπε να φυγουν ολοι και να το παρουν οι Τουρκοι να μαθετε να ειστε μουνοπανα , που ερχονται και σας σκανε τα λεφτα τους

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Εκει σας αφηνανε να μπειτε σε καφετεριες και μπαρ?
Στη Χιο υπηρχε πορτα, φανταρος δεν εμπαινε
Ναι άνετα και τοο βλέμμα της "πόρτας" κάτω στο πάτωμα....
Αν τόλμαγαν ας μην μας άφηναν....

:tooth::tooth::tooth:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Ποσο παλια δηλαδη?
Εγω το 1996 ημουν στη Χιο φανταρος και δεν φορεσα ποτέ στολη εξοδου
Αυτό είναι πρακτική που προκύπτει από τη Συνθήκη της Λωζάνης. Για συγκεκριμένα νησιά. Το 1996 ήταν υποχρεωτική η χρήση της στολής. Μόνο στους εξοδουχους των λιγων ωρών επέτρεπαν να βγαίνουν με πολιτικά.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Όπως στο λέω.
Μια φορά έγινε κάτι σε μαγαζί εν ονόματι Φροντιστήριο(Χανιά) με μπράβους(οι της περιοχής ξέρουν)και έγινε γενική ανακαίνιση....
Οι δε μπράβοι,χιλιοχτυπημένοι, απολύθηκαν πάραυτα εκτός από 1 που ήταν ντόπιος και δεν είχε εμπλακεί...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτό είναι πρακτική που προκύπτει από τη Συνθήκη της Λωζάνης. Για συγκεκριμένα νησιά. Το 1996 ήταν υποχρεωτική η χρήση της στολής. Μόνο στους εξοδουχους των λιγων ωρών επέτρεπαν να βγαίνουν με πολιτικά.
Εγω θυμαμαι οτι μας ελεγαν "δεν θα φορατε στολη εξοδου για να μην μετρανε οι απεναντι τις δυναμεις μας".
Υ.Γ. Επισης θυμαμαι οτι επι της θητειας μου, αλλαξε το χρωμα των αστεριων των αξιωματικων απο κιτρινο σε μαυρο, για να μην διακρινουν λεει οι εχθροι τον βαθμο του αξιωματικου απο μακρια (!!). Εντολη του τότε αρχηγού Βούλγαρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom