athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.687
- Πόντοι
- 12.756
γιατι μια χαρα ειναι ρε..ησυχα,ομορφα,οχι βαβουραΣτην Χιο να περάσει ωραια ;; ρε μαλακα βαλτός εισαι και εσυ ;
γιατι μια χαρα ειναι ρε..ησυχα,ομορφα,οχι βαβουραΣτην Χιο να περάσει ωραια ;; ρε μαλακα βαλτός εισαι και εσυ ;
δεν ειναι αμφίβιο το σαξο ;; τετοια εντυπωση ειχα ;;Εν τω μεταξύ για μισή ώρα Τσεσμέ Χίο θέλεις 140 ευρώ το αμάξι κ δύο άτομα
Θα το βάλω για παιχνίδι στα κουβαδακια του γιου μουπαρτο χειραποσκευη το σαξο , δεν θα το καταλαβει κανεις
Μείωσαν πολύ τις επιδοτήσεις κ γκρινιάζει η Ρωσίδα μου ....η Μύκονος έγινε Χίοςβρε ολα τα κιλα ολα τα λεφτα δεν εχεις αναγκη εσυ..τραβα να περασεις ωραια
οταν παρω νεο τουτου θελω να κρατησω και σαξο γαμωτοΘα το βάλω για παιχνίδι στα κουβαδακια του γιου μου
Ρε σου έχω πει έχω λιμουζίνα αλλά γουστάρω να βγαίνω με σάξοοταν παρω νεο τουτου θελω να κρατησω και σαξο γαμωτο
το θεμα ειναι οτι κυρα μου το παιρνει συνεχεια ρε...ηρθα να μεινω μαζι της πριν 6 χρονια με 62000 χλμ και τωρα πλησιαζει τα 100Ρε σου έχω πει έχω λιμουζίνα αλλά γουστάρω να βγαίνω με σάξο
Πριν χρόνια ένα γκόμενετο.που πήγα να το πάρω για έξοδο κ πήγα να την πάρω με το σάξο μου την μπήκε που δεν ήρθα με το μεγάλο κ την παράτησα στη μέση του δρόμου
Ήθελα να τη δοκιμάσω αν έχει αριστερα κομμουνιστικά φρονήματα
Δλδ έξι χρόνια κ δεν πήγες εκκλησία ;; Έλεοςτο θεμα ειναι οτι κυρα μου το παιρνει συνεχεια ρε...ηρθα να μεινω μαζι της πριν 6 χρονια με 62000 χλμ και τωρα πλησιαζει τα 100
Γιατι ρε φιλε εισαι αδικος;Μας είπαν ότι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια αφορά ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό ανθρώπων.
Μας είπαν ότι το νομοσχέδιο για την εξαήμερη εργασία αφορά ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό επιχειρήσεων.
Είναι τόσο άριστοι που τα έχουν λύσει όλα και ασχολούνται με τις λεπτομέρειες πλέον.
Να αναμενεις στο ακουστικο σου. Θα χρειαστω πληροφοριες.Ρε σου έχω πει έχω λιμουζίνα αλλά γουστάρω να βγαίνω με σάξο
Πριν χρόνια ένα γκόμενετο.που πήγα να το πάρω για έξοδο κ πήγα να την πάρω με το σάξο μου την μπήκε που δεν ήρθα με το μεγάλο κ την παράτησα στη μέση του δρόμου
Ήθελα να τη δοκιμάσω αν έχει αριστερα κομμουνιστικά φρονήματα
ειμαι μικρος ακομα αλλα εχω μνηστευθειΔλδ έξι χρόνια κ δεν πήγες εκκλησία ;; Έλεος
Πάρεις θρησκεία οικογένεια
Ζάμπια Ζιμπάμπουε η Σομαλία ;που πας ;Να αναμενεις στο ακουστικο σου. Θα χρειαστω πληροφοριες.
αρεόπολη, για ιστορικούς λόγους.Ρε μουνια που είμαι πιο καλά Μάνη ή χιος; Δώστε τα φώτα σας
Λέω για 1 μήνα Βαραδερο. Όταν το οριστικοποιησω θα σε πάρω τηλέφωνο.Ζάμπια Ζιμπάμπουε η Σομαλία ;που πας ;
Χίο μην πας. Θα σε φάνε οι Τούρκοι λεφταδες. Τώρα που λαδωσε το αντεράκι τους με τα τούρκικα μπαξισια, οι Χιώτες δε σε κοιτάνε καν αν δε φοράς φέσι. Είπαν κι αυτοί αμάν να δούνε άσπρη μερα, δε θα τους χαλάσετε εσείς οι πειναλεοι το ονειρο.Ρε μουνια που είμαι πιο καλά Μάνη ή χιος; Δώστε τα φώτα σας
Μας εχεις πρήξει πούτσα.στειλε εμβασμα,μαυρο χοιρο,μοσχαρια,ζαρζαβατικα για να εισαι ασφαλης
Χίο και Μυτιλήνη έχει Τουρκάλες που πάνε παρέες μόνες τους....Χίο μην πας. Θα σε φάνε οι Τούρκοι λεφταδες. Τώρα που λαδωσε το αντεράκι τους με τα τούρκικα μπαξισια, οι Χιώτες δε σε κοιτάνε καν αν δε φοράς φέσι. Είπαν κι αυτοί αμάν να δούνε άσπρη μερα, δε θα τους χαλάσετε εσείς οι πειναλεοι το ονειρο.
Τράβα Μάνη καλύτερα.
Ποιος ειναι περισσοτερο γραφικος?Δε θέλω να του στερήσω τη γραφικοτητά του
Ούτε να μη πληρώσεις δεν ξαναπάω εκείΛέω για 1 μήνα Βαραδερο. Όταν το οριστικοποιησω θα σε πάρω τηλέφωνο.