Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.882
- Πόντοι
- 3.656
καλά είναι πρέπει να μάθει ο κόσμος να ζει απλά όχι να κάνει παπάρες με τα ψωμιά μέσα στις χωριάτικεςΟυτε ελαιολαδο, 17€ πηγε
καλά είναι πρέπει να μάθει ο κόσμος να ζει απλά όχι να κάνει παπάρες με τα ψωμιά μέσα στις χωριάτικεςΟυτε ελαιολαδο, 17€ πηγε
Ετσι.καλά είναι πρέπει να μάθειο κόσμοςη πλεμπα να ζει απλά όχι να κάνει παπάρες με τα ψωμιά μέσα στις χωριάτικες
μην είσαι τόσο σίγουρος....
Λιγα προσθετα ειναι οι βουτηχτες στη χωριατικη;μην είσαι τόσο σίγουρος....
η πλέμπα θέλει να πήζει στα λάδια και τις παπάρες μήπως χορτάσει με λίγα λεφτά...επίσης μετά το 12ωρο στη γαλέρα χρειάζεται πολλές θερμίδες για να ισιώσει
εμείς η υψηλή κοινωνία από την άλλη προτιμούμε το ριμπάι μας με λίγα πρόσθετα και την σαλάτα διακριτική για να κάνουμε χώρο για τα sides και το κρασί
δεν κάνουμε βουτηχτές εμείς οι λόρδοι ρε μαν πως να στο πω?Λιγα προσθετα ειναι οι βουτηχτες στη χωριατικη;
θα φας φασολαδα και καμμενο αρακα στον Δομοκο εννοια σουδεν κάνουμε βουτηχτές εμείς οι λόρδοι ρε μαν πως να στο πω?
και δε τρώμε και χωριάτικη επίσης από μπουράτα και πάνω
Τωρα που ειπες μπουρατα, που ειναι το μουνακι η λακου με το μπουρι/μπουρατα.δεν κάνουμε βουτηχτές εμείς οι λόρδοι ρε μαν πως να στο πω?
και δε τρώμε και χωριάτικη επίσης από μπουράτα και πάνω
έχω να φαω φασολάδα από το στρατό και αυτό στο κέντρο μετά έπαιρνα σουβλάκιαθα φας φασολαδα και καμμενο αρακα στον Δομοκο εννοια σου
ερχεται η ωρα σου......έχω να φαω φασολάδα από το στρατό και αυτό στο κέντρο μετά έπαιρνα σουβλάκια
αρακάς είναι οκ αν και πάλι φαγητό για την φτωχολογιά
Τωρα που ειπες μπουρατα, που ειναι το μουνακι η λακου με το μπουρι/μπουρατα.
δε νομίζω τώρα ασχολούνται με τη νοβάρτις δεν έχουν μυαλό για άλλα θέματαερχεται η ωρα σου......
Έτσι γαμαει ο Κυργιάκος μουνια!Ουτε ελαιολαδο, 17€ πηγε
θα το ΔΟΥΜΕδε νομίζω τώρα ασχολούνται με τη νοβάρτις δεν έχουν μυαλό για άλλα θέματα
μέχρι να το δούμε εγώ συνεχίζω τις διακοπές μου πάντωςθα το ΔΟΥΜΕ
για πες που ετσι πληροφοριακαμέχρι να το δούμε εγώ συνεχίζω τις διακοπές μου πάντως
κινέταγια πες που ετσι πληροφοριακα
Η Κρήτη πιάνει για εξωτερικό?
ΜΟΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Ειναι ντιζελ, ηταν το τουαρεγκΤι λέει το σκουπίδι ;
Πουλάει μούρη για τι ; Για το παπάκι του ;;;;
Λεφτά με ... παπάκι έχεις δει να κυκλοφορεί ;;;;;;;;;
ή για το τουαρέγκ του 2004 που έφερε μτχ το 2009 από γερμανία ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΚΑΖΙ ;;;;;;;;;
Ο ίδιος τα είχε γράψει αυτά.
Έβαλε μήπως κανένα χαρτί του panerai ;;;
Τι να βάλει ... εμβόλια μαϊμούς ;;;;;
Καλά .... ένα πικαπ 2.5 χιλιάρικα που του είχα βάλει φωτό (το φθηνό μου) δεν κατάλαβε καν τι είναι ... το ζώον .....
αυτός έγραφε ότι ... ΑΚΟΥΕΙ MP3 στο τηλέφωνο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τέρμα πάτος.
Λάσπη.
Κυκλοφορει μ ενα τογιοτα 7ετιας υβριδικόΕννοείται . Σιγά μην δίνεις λεφτά στους σαρανταένατακατο .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι υβριδικό ; παπάκι ;