athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.426
- Πόντοι
- 12.756
τριπτυχο,φοροφυγας,φοροκλεφτης,φοροαπατεωναςμπορώ να μάθω το λόγο?
τριπτυχο,φοροφυγας,φοροκλεφτης,φοροαπατεωναςμπορώ να μάθω το λόγο?
αυτά είναι must προσώντα που πρέπει να έχεις για να πετύχεις στο επιχειρήν δε καταλαβαίνω την έκρηξη σουτριπτυχο,φοροφυγας,φοροκλεφτης,φοροαπατεωνας
Ουτε στο χωρο της πολιτικης δραστηριοποιειται.τριπτυχο,φοροφυγας,φοροκλεφτης,φοροαπατεωνας
δεν υπάρχουν φτηνά για να λέμε και την αλήθεια.....Ας κλεισει διακοπες απο τον Γεναρη και ο Ελληνας, οπως κανει ο Γερμανος και ο Εγγλεζος. Μισες τιμες θα βρει, και αν προλαβει καποια δωματια με δωρεαν ακυρωση, λιγες ημερες πριν απο το προγραμματισμενο ταξιδι. Αλλα περιμενουμε παντα να μπει ο Ιουλιος για να προγραμματισουμε το ταξιδι μας τον Αυγουστο. Δεν γινεται να βρεις φτηνα ξενοδοχεια τοτε.
παλι ευτυχως θα ξαναλεγαΟυτε στο χωρο της πολιτικης δραστηριοποιειται.
αυτό θα γίνει στο μέλλον το μπου είναι ένα δείγμα να δω τι απήχηση έχω στον κόσμο για να κατέβω για ευρωβουλευτής που έχει και καλό περιθώριο κέρδουςπαλι ευτυχως θα ξαναλεγα
ουτε με τανκ και πιστολια στο κροταφο δεν βγαινειςαυτό θα γίνει στο μέλλον το μπου είναι ένα δείγμα να δω τι απήχηση έχω στον κόσμο για να κατέβω για ευρωβουλευτής που έχει και καλό περιθώριο κέρδους
γιατί να μη βγω θες μια ζωή να μας κυβερνάνε οι κουμουνιστές?ουτε με τανκ και πιστολια στο κροταφο δεν βγαινεις
θα φροντισω ΕΓΩ
ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ Η ΤΣΑΜΠΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ????????ουτε με τανκ και πιστολια στο κροταφο δεν βγαινεις
θα φροντισω ΕΓΩ
Το αλλο θεμα ειναι οτι ο Ελληνας μετα τον 15αυγουστο σου λεει "αντε καλο χειμωνα". Θελουν ολοι να κανουν διακοπες Ιουλιο και Αυγουστο, 2 μηνες που ειναι η χαι-σιζον.δεν υπάρχουν φτηνά για να λέμε και την αλήθεια.....
για έναν μισθωτό των 800 - 900 ευρώ φτηνό είναι μόνο το κάμπινγκ και αυτό υπό προυποθέσεις....
όλα τα μέρη....παντού...καλά...κακά....σάπια....περιποιημένα....μεγάλα ξενοδοχεία...και αποθήκες που τα έκαναν ''ερμπιενμπι''
όλα τα δίνουν ακριβά...τα εισητήρια ακριβά...οι ταβέρνες ακριβές...να πάρεις αμάξι ακριβό...να νοικιάσεις εκεί πιο ακριβό.....και δε μιλάμε τώρα για καλούς προορισμούς...
ο τουρίστας που έρχεται με 15Κ να χαλάσει γιατί τόσα βάζει κάθε χρόνο στην άκρη από την δουλειά του μπορεί....ο Έλληνας των 12Κ όλα και όλα της χρονιάς...
σου λέει καλύτερα να κάτσω σπίτι μου και να μην πεινάσω.....δεν είναι υπερβολή....ισχύει ως ένα βαθμό.
για ποιο απο ολα τα θεματα ΚΥΡΙΕ Μπιρλα μου;ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ Η ΤΣΑΜΠΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ????????
ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥγια ποιο απο ολα τα θεματα ΚΥΡΙΕ Μπιρλα μου;
Ιουλιο και Αυγουστο δινουν αδειες εδω ποτε να παμε διακοπες Νοεμβρη;και κατι λιγοι ΙουνηΤο αλλο θεμα ειναι οτι ο Ελληνας μετα τον 15αυγουστο σου λεει "αντε καλο χειμωνα". Θελουν ολοι να κανουν διακοπες Ιουλιο και Αυγουστο, 2 μηνες που ειναι η χαι-σιζον.
Υπαρχουν Εγγλεζοι που ερχονται διακοπες τον Οκτωμβριο με 500-600 λιρες μαξιμουμ το ζευγαρι, σε ολ-ινκλουσιβ τετραστερο ξενοδοχειο για μια εβδομαδα και τα αεροπορικα πληρωμενα.
Για τις ευχές του Κυριάκου στον Τραμπ και τα λόγια συμπάθειας για τα παράπλευρα θύματα.για ποιο απο ολα τα θεματα ΚΥΡΙΕ Μπιρλα μου;
Τοτε να ζητησεις απο τον εργοδοτη σου να σου δωσει αδεια τον Οκτωμβριο. Εκτος αν η επιχειρηση που δουλευεις κλεινει τον Αυγουστο. Και πολυ καλυτερες συνθηκες διακοπων θα βρεις και πολυ πιο φθηνα θα σου ερθει το πακετο.Ιουλιο και Αυγουστο δινουν αδειες εδω ποτε να παμε διακοπες Νοεμβρη;και κατι λιγοι Ιουνη
Άλλοι παίρνουν κάποια άδεια και τον χειμώνα...αλλά ο ξένος δεν έχει την ίδια νοοτροπία με τον Έλληνα...επίσης...η Ελλάδα αξίζει για το καλοκαίρι περισσότερο τουλάχιστον για τους περισσότερους (για μένα πχ όχι 100%)Το αλλο θεμα ειναι οτι ο Ελληνας μετα τον 15αυγουστο σου λεει "αντε καλο χειμωνα". Θελουν ολοι να κανουν διακοπες Ιουλιο και Αυγουστο, 2 μηνες που ειναι η χαι-σιζον.
Υπαρχουν Εγγλεζοι που ερχονται διακοπες τον Οκτωμβριο με 500-600 λιρες μαξιμουμ το ζευγαρι, σε ολ-ινκλουσιβ τετραστερο ξενοδοχειο για μια εβδομαδα και τα αεροπορικα πληρωμενα.
δεν μπορει τον ΟκτΤοτε να ζητησεις απο τον εργοδοτη σου να σου δωσει αδεια τον Οκτωμβριο. Εκτος αν η επιχειρηση που δουλευεις κλεινει τον Αυγουστο. Και πολυ καλυτερες συνθηκες διακοπων θα βρεις και πολυ πιο φθηνα θα σου ερθει το πακετο.
μου αρεσει η αδεια τον Αυγουστο αντε και Ιουλη με προυποθεσεις...εκλεισα παντως με λογικη τιμη ξενοδοχειο ουτε 30 μετρα απο θαλασσα μια χαρα θα ελεγαΤοτε να ζητησεις απο τον εργοδοτη σου να σου δωσει αδεια τον Οκτωμβριο. Εκτος αν η επιχειρηση που δουλευεις κλεινει τον Αυγουστο. Και πολυ καλυτερες συνθηκες διακοπων θα βρεις και πολυ πιο φθηνα θα σου ερθει το πακετο.