alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
ΣΙΩΠΗ ΠΡΟΔΟΤΗΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΥΣΩΝΑΣ,ΛΙΟΠΥΡΙ,ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑΒΑΝΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
ΣΙΩΠΗ ΠΡΟΔΟΤΗΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΥΣΩΝΑΣ,ΛΙΟΠΥΡΙ,ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑΒΑΝΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
Πόσο μπροστά είμαστε για την εποχή μας ...όταν τούς λέγανε Κολομβία αυτοι χλεύαζαν ,τώρα δικαιωνομασστε με τον τελικό στο μαιαμιΣΙΩΠΗ ΠΡΟΔΟΤΗ
Περιμενα γκολ απο τον Μουνιοθ αλλα ειναι τιμωρημενοςΠόσο μπροστά είμαστε για την εποχή μας ...όταν τούς λέγανε Κολομβία αυτοι χλεύαζαν ,τώρα δικαιωνομασστε με τον τελικό στο μαιαμι
Πάλι με τη σωστή μερια της ιστορίας είμαστε
Η δικιά μου που είμαι αργεντινοκολομβιανα νιώθει διχασμένη .......μάλλον θα πάει τελικό ,,,,,Περιμενα γκολ απο τον Μουνιοθ αλλα ειναι τιμωρημενος
Πάμε να γαμησουμε τις τιτίκες της ΑργεντινήςΗ δικιά μου που είμαι αργεντινοκολομβιανα νιώθει διχασμένη .......μάλλον θα πάει τελικό ,,,,,
Πάντως η ομάδα μας έχει αρχιδια
Δύο μπουκέτα κ κλωτσιές στην αρχή κ μετέπειτα θα είναι παναγιες ....Πάμε να γαμησουμε τις τιτίκες της Αργεντινής
Χίλια πεσος ειναι 25 σεντς ρε κουβαρνταΔύο μπουκέτα κ κλωτσιές στην αρχή κ μετέπειτα θα είναι παναγιες ....
Άμα παίξεις στοίχημα βάλε κ για μένα κανένα χιλιάρικο.....pesos
Κρατώ τα λεφτά μου για τον ΕΝΦΙΑ κ φόρο εισοδήματοςΧίλια πεσος ειναι 25 σεντς ρε κουβαρντα
Δυαδα Ισπανια και Κολομβια αποδοση 12 τωραΚρατώ τα λεφτά μου για τον ΕΝΦΙΑ κ φόρο εισοδήματος
Για Ισπανία είμαι σχεδόν σίγουροςΔυαδα Ισπανια και Κολομβια αποδοση 12 τωρα
Βραζιλιανος. ΑνεταΓια Ισπανία είμαι σχεδόν σίγουρος
Για Κολομβία , εξαρτάται αν μας αφήσει στα πρώτα πέντε λεπτά ο διαιτητής να παίξουμε το παιχνίδι μας .....κλωτσιες μπουνιές
Oι γυφτ εε οι ρομα βεβαια δινουν προικα για να παρουν την γυναικα.Γενικα το αναφερω,μην παρεξηγηθωτι εγινε δεν διαβαζει πλεον η κυρα;
ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΥΣΩΝΑΣ,ΛΙΟΠΥΡΙ,ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑΒΑΝΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
Μαλακα μου γαμηθηκανε φετος .....Κρατώ τα λεφτά μου για τον ΕΝΦΙΑ κ φόρο εισοδήματος
αυτο!Το τι σιχαμενη και ελεεινή φάρα είναι το Μητσοτακέικο γνωστό.
Πάμε να γαμησουμε τις τιτίκες της Αργεντινής
βρε βρε τα πιτσουνάκιαΓια Ισπανία είμαι σχεδόν σίγουρος
Για Κολομβία , εξαρτάται αν μας αφήσει στα πρώτα πέντε λεπτά ο διαιτητής να παίξουμε το παιχνίδι μας .....κλωτσιες μπουνιές
Διαβάζω τι γράφετεο Νταιμας αυτη η ψυχη που να χάθηκε ;;
Δεν πιστευω να πηγε τίποτα διακοπες ;
Πίνεις ακόμη καφέ?Επιθετικο σε κοβω συντροφε,βεβαια καπως πρεπει να απαλλαγουμε
@athinaios44 ....Νομιζω οτι εισαι ο 1 ελαχιστα υπερ...Διαβάζω τι γράφετε
Δεν έχει νόημα ο διάλογος
Μεταξύ των άλλων στις 15 περίπου τελευταίες σελίδες
Όλοι κατά της κυβέρνησης
Και μόνο 1 ελάχιστα υποτίθεται υπέρ στη 4499
Συνεχίστε ενωμένοι ακροδεξιοί ανεξάρτητοι μερικοί υποτίθεται ,αριστεροι κέντροαριστεροι μονιασμένοι μεταξύ σας να τη βρίζετε