Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
Exουμε μπλέξει τις Μαφίες,ποια Μαφία σκοτωσε ποιον
Πλέον μπλέχτηκαν και οι ίδιοι,συμμετοχή σε απαγωγη Παναγόπουλου και τωρα μαφία της Μυκόνου

Μιλάμε για σαπίλα ολοκληρωτική
Τετοια σηψη δεν ξαναζησε ο τόπος

Δεν υπάρχουν αυτα που γινονται εδω σε καμια Ευρωπαική χωρα.
Να ειναι η μαφία επίσημος συνεταίρος του κράτους σε ολες τις δραστηριότητες.Κανονικά και με τον Νόμο.

Δεν εχουμε προβλημα τυπε!

Κυριος Κουλης τα παει περίφημα,αντιπολιτευση μηδεν,περιμενουμε να δουμε ως ποτε θα ειναι πρωθυπουργος!

2030 ή 2050;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.064
Πόντοι
3.656
το θεμα ειναι οτι αυτοι με το ΚΕΑ ψηφιζουν δεξιά :coffee:
Το σνίτσελ στο καφέ μότσαρτ πάντως στη βιέννη, σε πολύ λογικές τιμές. Κάπου 26€ το βασικό πιάτο .
Αν βάλεις συνοδευτικό πουρέ και σαλάτα , είναι άλλα 10€ .

Το 1998 , έκανε σε δρχ 5000 δρχ .
Σύγκρινε πληθωρισμό ελληνικού μεροκάματου.

Θα μου πεις , δεν υπάρχει θέμα, γιατί γαλάζιοι σαν τον Άλεξ σήμερα δεν φτάνουν ούτε μέχρι το αεροδρόμιο.
Για να βγάλουν εισιτήριο για Βιέννη , πρέπει να πουλήσουν το σαξό .

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.533
Πόντοι
506

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.064
Πόντοι
3.656
Που χάθηκες ρε τυπε
Εκανες δηλωση και νοσηλευτηκες με κανα εγκεφαλικο?

πετάχτηκα αυστρία από σάββατο μέχρι χτες ...

ένα μικρό ταξιδάκι αστραπή να δροσιστώ .... και να θυμηθώ τα νιάτα μου ....

26 βαθμούς μέρα , 18 βράδυ καλά ήταν ......

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.308
Πόντοι
1.056
πετάχτηκα αυστρία από σάββατο μέχρι χτες ...

ένα μικρό ταξιδάκι αστραπή να δροσιστώ .... και να θυμηθώ τα νιάτα μου ....

26 βαθμούς μέρα , 18 βράδυ καλά ήταν ......

Μια χαρά ανθρώπινες θερμοκρασίες, οχι όπως εδώ που βαράει 40αρια και ψηνόμαστε ζωντανοί!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
γινε εσυ εφοπλιστης μπρό μου ή παρε κανα σκάφος να πηγαινεις μονος σου και να μην τους εχεις ανάγκη , που μια φορά μπηκες στην παντοφλα για Σαλαμίνα και πρεπει να σε πάμε και τσαμπα στην Μυκονο !!!

Και μολις παρεις το σκαφος τσιμπα και κανα μεροκαματιάρη μαζι σου να τον πετάξεις σε κανα νησι :coffee:
εχεις καποιον στο μυαλο σου που αξιζει ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα μαλακες να ξερετε πως μας γλεντανε ,καπου ειναι μαζεμενοι και βλεπουν τις αντιδρασεις στις μαλακιες που εξαγγελλουν και γελανε με την παρτη μας......εδω δειτε τι ψελιζουν ως αιτιαγια τις απαραδεκτες τιμες ρευματος......"
"""-σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στο Υπουργείο Ενέργειας, η αύξηση στην τιμή ενέργειας είναι αποτέλεσμα μια μοναδικής συγκυρίας.

Και αυυτό γιατί είναι σε συντήρηση το καλώδιο της Ιταλίας, έχει συντήρηση το καλώδιο μεταξύ Ρουμανίας και Βουλγαρίας με αποτέλεσμα να καθορίζει την τιμή η Ουγγαρία που είναι πολύ ψηλά και ένα πυρηνικό εργοστάσιο της Βουλγαρίας είναι εκτός λειτουργίας.

Παράλληλα, από το Υπουργείο Ενέργειας ως λόγος για την άνοδο των τιμών αναφέρεται και ο καύσωνας, ενώ η Ελλάδα έχει βάλει να λειτουργούν όλες οι μονάδες παραγωγής ενέργειας, ενώ μέρος αυτής εξάγεται καθώς είναι πολύ υψηλές οι τιμές.""""

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μοναδικη συγκυρια ρε μαλακες ειναι η αιτια,χαλαρωστε.......μη νομιζετε οτι μας κλεβουν....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
εξτρα λογαριασμοι ρευματος...δηλαδη σαν να λεμε πουλας ενα παντελονι 100ευρω και μετα μια βδομαδα τηλεφωνας του πελατη και του λες περνα φερε ενα πενηνταρι ακομα εξτρα....ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ .....ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.427
Πόντοι
12.756
εξτρα λογαριασμοι ρευματος...δηλαδη σαν να λεμε πουλας ενα παντελονι 100ευρω και μετα μια βδομαδα τηλεφωνας του πελατη και του λες περνα φερε ενα πενηνταρι ακομα εξτρα....ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ .....ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
εχω κλιμα τωρα και οσο σκεφτομαι που γυρναει το ρολοι σκεφτομαι Σκυλακακη να του σπαω τα κοκκαλα ενα ενα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.043
Πόντοι
22.266
αν και δεν ξερω εγω απο αυτα καθοτιν ειμαι μνηστευμενος:coffee:
Ολοι οι κομμουνιστές άθεοι εδώ μαζεύτηκαν ...μαζί με τον δικηγόρο δλδ
Πάει περίπατο το λαϊκή δεξιά, πατρίς θρησκεία οικογένεια :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.278
Πόντοι
3.556

Τίποτα δεν θα γίνει

Πχ ... γείτονας 3 φορές κόψιμο και επανασύνδεση μέσα σε 1,5 χρόνο και την προηγούμενη βδομάδα επίδοση δικαστικού επιμελητή από εταιρεία ρεύματος ... σημειωτέον έχει και παιδιά ... η απάντηση του "πούτσα μου τι να κάνω αφού δεν έχω" ... εν τω μεταξύ το ΣΚ έχει κανονίσει οικογενειακώς να ξεσκάσουν μωρέ :confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Τίποτα δεν θα γίνει

Πχ ... γείτονας 3 φορές κόψιμο και επανασύνδεση μέσα σε 1,5 χρόνο και την προηγούμενη βδομάδα επίδοση δικαστικού επιμελητή από εταιρεία ρεύματος ... σημειωτέον έχει και παιδιά ... η απάντηση του "πούτσα μου τι να κάνω αφού δεν έχω" ... εν τω μεταξύ το ΣΚ έχει κανονίσει οικογενειακώς να ξεσκάσουν μωρέ :confused:
ομολογω πως δεν καταλαβαινω την απαντηση....τι σχεση εχει ενας συστηματικα κακοπληρωτης,με τα μουνοπανα που εκαναν το ρευμα χρηματιστηριο απο κοινωνικο αγαθο που ειναι.....και χρησιμοποιουν την δεη ως οχημα σκληρης και αθεμιτης οικονομικης αφαιμαξης του λαου......ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ,ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΕ "ΑΙΜΟΔΙΨΗ" ΚΑΡΤΕΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ....Αυτο ειναι η υποθεση .....

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.278
Πόντοι
3.556
ομολογω πως δεν καταλαβαινω την απαντηση....τι σχεση εχει ενας συστηματικα κακοπληρωτης,με τα μουνοπανα που εκαναν το ρευμα χρηματιστηριο απο κοινωνικο αγαθο που ειναι.....και χρησιμοποιουν την δεη ως οχημα σκληρης και αθεμιτης οικονομικης αφαιμαξης του λαου......ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ,ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΕ "ΑΙΜΟΔΙΨΗ" ΚΑΡΤΕΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ....Αυτο ειναι η υποθεση .....

Είπες "...ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ .....ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ..." και σου λέω ότι δεν θα γίνει απολύτως τίποτα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.690
Πόντοι
2.356
Οι Σκοπιανοί γύφτοι μας γλεντανε κανονικά, ο κύριος Κυριάκος μας όμως, που ήταν εναντίον της Συμφωνίας όπως μας τόνιζε σε κάθε ευκαιρία, αντι να την καταγγείλει τους εκλιπαρεί να τη σεβαστούν.
Κι αυτοί φυσικά τον γράφουν στ' αρχιδια τους.
Έχει και μυστικά όπλα λέει, αλλά δε θα μας τα αποκαλύψει. Γιατί αλλιώς τι σόι μυστικά θα ήταν;
Κανένα μανό θα εννοεί για τα νύχια και κανένα σύστημα μονταρισματος πόντων σε καλσόν, αλλά τα αφήνει να αιωρούνται. Μη φανερώσουμε και στο Μακεδόνα αντίπαλο τα "μυστικά" μας "όπλα".
Αν μη τι άλλο έχουμε τακτική.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.294
Πόντοι
3.656

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.928
Πόντοι
6.056
Ειστε νυχτωμενοι εντελώς στα πολιτικά ειδικά αθηναιος και αλεξ...αν μιλησω θα μπαναριστω αλλα θα μιλήσω κάποια στιγμη
Δεν λες κουβεντα,κρατας κρυμμενα μυστικα και ντοκουμεντα:undecided::confused::confused::confused:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.294
Πόντοι
3.656
Δεν λες κουβεντα,κρατας κρυμμενα μυστικα και ντοκουμεντα:undecided::confused::confused::confused:
Τα στελνει κουμουνδουρου και δινει γραμμη....
Δεν εχουμε ολοι το νοητικο του επιπεδο να καταλαβουμε..

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom