Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.829
- Πόντοι
- 6.256
Τυπικός ψηφοφόρος Ντουντού φίλε... Τί περιμένεις;Όταν έρθει η ΝΔ στα πράγματα, όλα αυτά θα αλλάξουν, υπομονή.
Τυπικός ψηφοφόρος Ντουντού φίλε... Τί περιμένεις;Όταν έρθει η ΝΔ στα πράγματα, όλα αυτά θα αλλάξουν, υπομονή.
Δεν εχουμε προβλημα τυπε!Exουμε μπλέξει τις Μαφίες,ποια Μαφία σκοτωσε ποιον
Πλέον μπλέχτηκαν και οι ίδιοι,συμμετοχή σε απαγωγη Παναγόπουλου και τωρα μαφία της Μυκόνου
Μιλάμε για σαπίλα ολοκληρωτική
Τετοια σηψη δεν ξαναζησε ο τόπος
Δεν υπάρχουν αυτα που γινονται εδω σε καμια Ευρωπαική χωρα.
Να ειναι η μαφία επίσημος συνεταίρος του κράτους σε ολες τις δραστηριότητες.Κανονικά και με τον Νόμο.
Eκατοντάδες χιλιάδες ευρώ η λεία των «μπράβων» δημοτικών αστυνομικών - Zougla
Πώς αποκαλύφθηκε η σπείρα - Βίντεο με τα κατασχεμένα που βρέθηκαν στα σπίτια τους - Tέθηκαν σε αργία οι συλληφθέντεςwww.zougla.gr
Το σνίτσελ στο καφέ μότσαρτ πάντως στη βιέννη, σε πολύ λογικές τιμές. Κάπου 26€ το βασικό πιάτο .το θεμα ειναι οτι αυτοι με το ΚΕΑ ψηφιζουν δεξιά
Που χάθηκες ρε τυπεΚαι η 7μερη που θα έρθει ρε ... έτσι θα είναι ... με 2 έκτακτες ... που θα πλήρώνονται ακριβά όμως ...
Που χάθηκες ρε τυπε
Εκανες δηλωση και νοσηλευτηκες με κανα εγκεφαλικο?
πετάχτηκα αυστρία από σάββατο μέχρι χτες ...
ένα μικρό ταξιδάκι αστραπή να δροσιστώ .... και να θυμηθώ τα νιάτα μου ....
26 βαθμούς μέρα , 18 βράδυ καλά ήταν ......
εχεις καποιον στο μυαλο σου που αξιζει ?γινε εσυ εφοπλιστης μπρό μου ή παρε κανα σκάφος να πηγαινεις μονος σου και να μην τους εχεις ανάγκη , που μια φορά μπηκες στην παντοφλα για Σαλαμίνα και πρεπει να σε πάμε και τσαμπα στην Μυκονο !!!
Και μολις παρεις το σκαφος τσιμπα και κανα μεροκαματιάρη μαζι σου να τον πετάξεις σε κανα νησι
εχω κλιμα τωρα και οσο σκεφτομαι που γυρναει το ρολοι σκεφτομαι Σκυλακακη να του σπαω τα κοκκαλα ενα εναεξτρα λογαριασμοι ρευματος...δηλαδη σαν να λεμε πουλας ενα παντελονι 100ευρω και μετα μια βδομαδα τηλεφωνας του πελατη και του λες περνα φερε ενα πενηνταρι ακομα εξτρα....ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ .....ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Ολοι οι κομμουνιστές άθεοι εδώ μαζεύτηκαν ...μαζί με τον δικηγόρο δλδαν και δεν ξερω εγω απο αυτα καθοτιν ειμαι μνηστευμενος
εξτρα λογαριασμοι ρευματος...δηλαδη σαν να λεμε πουλας ενα παντελονι 100ευρω και μετα μια βδομαδα τηλεφωνας του πελατη και του λες περνα φερε ενα πενηνταρι ακομα εξτρα....ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ .....ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Αν ακους βλαμμένο να λεει τετοια πράγματα φαντάσου τι γίνεται και βράζει και χυνεται.
ομολογω πως δεν καταλαβαινω την απαντηση....τι σχεση εχει ενας συστηματικα κακοπληρωτης,με τα μουνοπανα που εκαναν το ρευμα χρηματιστηριο απο κοινωνικο αγαθο που ειναι.....και χρησιμοποιουν την δεη ως οχημα σκληρης και αθεμιτης οικονομικης αφαιμαξης του λαου......ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ,ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΕ "ΑΙΜΟΔΙΨΗ" ΚΑΡΤΕΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ....Αυτο ειναι η υποθεση .....Τίποτα δεν θα γίνει
Πχ ... γείτονας 3 φορές κόψιμο και επανασύνδεση μέσα σε 1,5 χρόνο και την προηγούμενη βδομάδα επίδοση δικαστικού επιμελητή από εταιρεία ρεύματος ... σημειωτέον έχει και παιδιά ... η απάντηση του "πούτσα μου τι να κάνω αφού δεν έχω" ... εν τω μεταξύ το ΣΚ έχει κανονίσει οικογενειακώς να ξεσκάσουν μωρέ
ομολογω πως δεν καταλαβαινω την απαντηση....τι σχεση εχει ενας συστηματικα κακοπληρωτης,με τα μουνοπανα που εκαναν το ρευμα χρηματιστηριο απο κοινωνικο αγαθο που ειναι.....και χρησιμοποιουν την δεη ως οχημα σκληρης και αθεμιτης οικονομικης αφαιμαξης του λαου......ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ,ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΕ "ΑΙΜΟΔΙΨΗ" ΚΑΡΤΕΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ....Αυτο ειναι η υποθεση .....
Κλιματικη αλλαγη,πολεμος ουκρανια,χουθι,εβραιοι,euro 2024ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΥΣΩΝΑΣ,ΛΙΟΠΥΡΙ,ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑΒΑΝΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
Δεν λες κουβεντα,κρατας κρυμμενα μυστικα και ντοκουμενταΕιστε νυχτωμενοι εντελώς στα πολιτικά ειδικά αθηναιος και αλεξ...αν μιλησω θα μπαναριστω αλλα θα μιλήσω κάποια στιγμη
Τα στελνει κουμουνδουρου και δινει γραμμη....Δεν λες κουβεντα,κρατας κρυμμενα μυστικα και ντοκουμεντα