barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.257
- Πόντοι
- 5.506
Ρε ντροπη της δεξιας παραταξης, ελειψα λιγο και εμπλεξες παλι με ποινικους;ΛΑΚΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑΝ ΜΟΥ
Ρε ντροπη της δεξιας παραταξης, ελειψα λιγο και εμπλεξες παλι με ποινικους;ΛΑΚΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑΝ ΜΟΥ
Αρχίδια θα τον βαραίνει.Θα τον βαραινει παντα το αιμα των 6.
Για να το γράφουν παίζει να έμεινε κι εκεί κανένα φεγγάρι.ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 15/11/2022
● Το δημοσίευμα για την Κηφισιά που «κατάντησε γιουσουρούμ», το οποίο συνοδευόταν με φωτογραφίες που έδωσε στη στήλη αναγνώστης, προκάλεσε αίσθηση, αλλά καιwww.dimokratia.gr
Πόσο καιρό εμενε εκεί και πότε αφού είσαι γνώστης οπως λες.Τι μου γράφεις ;
Αυτά που γράφουν οι εφημερίδες τα τελευταία 100 χρόνια ;
Λες δεν τα ξέρω ;;;;
Για το μέγαρο στη κηφισιά ... δεν το ξέρετε ... οι θιασώτες του σιδεροκρέβατου στο μετς ....
Η πινακίδα λέει μαλακίες.Ξεκίνα ... από ανάγνωση της πινακίδας ....
Οι 6 φταίγαν για τη Μ.Ασία ... μόνο ...Αρχίδια θα τον βαραίνει.
Ο καθένας από τους έξι είχε τις ευθύνες του. Γούναρης, Πρωτοπαππαδάκης, Θεοτόκης ειδικά, είχαν τις μεγαλύτερες.
Για την πινακίδα και τις μαλακίες που γράφει θα μας πεις;Οι 6 φταίγαν για τη Μ.Ασία ... μόνο ...
Δεν θα σου πω, τίποτε και δεν θα σε διαβάσω ξανά. Αφού είσαι στη λίστα.Για την πινακίδα και τις μαλακίες που γράφει θα μας πεις;
Τι λες τώρα; Με ένα απλό ξεβρακωμα με έβαλες λίστα;Δεν θα σου πω ποτέ, τίποτε.
Δεν θα σε διαβάσω και ξανά.
Ναι ... είσαι λίστα ......
-Καλα ρε μαλακες εμενα βρήκατε να κανετε ρομπα για να καλυψετε τον χρυσαυγουλακη? Για μισο Patriot κανατε θέμα ενω εχετε αδειασει τις αποθηκες πυρομαχικων?