Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.393
- Πόντοι
- 12.756
σε καμιά διάβαση του ΟΣΕ δουλευεις φίλε μου ;μπαινω λιγο στα διαλειμματα μου
πολλα διαλείμματα δικαιούσαι
σε καμιά διάβαση του ΟΣΕ δουλευεις φίλε μου ;μπαινω λιγο στα διαλειμματα μου
επειδη κουβαλαω συνεχεια και αλλα ΔΥΣΚΟΛΑ χειρωνακτικα κανω λιγα παραπανωσε καμιά διάβαση του ΟΣΕ δουλευεις φίλε μου ;
πολλα διαλείμματα δικαιούσαι
Ρύθμιση των δανείων του κόμματος τα οποία είναι και ενήμερα, όπως μας βεβαιώνουν διάφοροι κομματικοί παπαγάλοι εδώ μέσα, επέκταση του ακαταδίωκτου σε πάσης φύσεως χρησίμους εξωκυβερνητικούς λακέδες πχ τραπεζικούς, "ψήφιση" εφαρμοστικού νομου για το άρθρο 73 παρ. 6 του Συντάγματος περί λαϊκής νομοθετικής πρωτοβουλίας.Αν αύριο 5 Ιουλίου 2024 φύγει ο Μητσοτάκης μπορείτε να μου πείτε ΈΝΑ έργο ή μια τομή ή μεταρρύθμιση που θα έχει αφήσει πίσω του και για τα οποία θα τον θυμόμαστε;
Να λέμε "αυτό το έκανε ο Μητσοτάκης"
Συνταξη στα ...ποτέ λες
Μήπως εισαι δύτης;μπαινω λιγο στα διαλειμματα μου
οχι θα το ηθελα ομωςΜήπως εισαι δύτης;
Γιατι ειναι φασιστες στην Ουγγαρία με ΟρμπανΓια 600 μύρια, αφανίζουν 500.000 ελ. επαγγελματίες.
ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΣΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ;;;
Η Ουγγαρία, μέλος της Ε.Ε. γιατί έδωσε τα @@ της στην Ουκρανία ;;;;
τα φιλαρακια του @athinaios44 που τους ψηφισε για να σωσουν την χωραOταν εχεις μαθει να δίνεις 6.000€ για μπουκέτα απ τα λεφτα του κοσμακη λογικο ειναι να μπουκετωνεις οποιον δε γουστάρεις και να τον παιζεις και ιστορια
Νέο σκάνδαλο με Αυγενάκη: Η αμαρτωλή ΙΚΕ των μεγάλων τζίρων με αναθέσεις-εξπρές και τα νταβατζιλίκια στον ΕΛΓΟ
Νέο σκάνδαλο με Αυγενάκη: Η αμαρτωλή ΙΚΕ των μεγάλων τζίρων με αναθέσεις-εξπρές και τα νταβατζιλίκια στον ΕΛΓΟwww.bankingnews.gr
θελω να δω αν τολμησει και τον ξανακατεβασει υποψηφιο...αν γινει αυτο θα χασει παλι 6 ψηφουςτα φιλαρακια του @athinaios44 που τους ψηφισε για να σωσουν την χωρα
Γιατι οι αλλοι ηταν κατσαπλιαδες , ενω αυτοι κλεβουν και τους συνδετηρες απο τα υπουργεια
οταν ξαναγινουν εκλογες θα εχεις ξεχασει και τους λογαριασμους ρευματοςθελω να δω αν τολμησει και τον ξανακατεβασει υποψηφιο...αν γινει αυτο θα χασει παλι 6 ψηφους
Ελα ρε τωρα .. το ρωτας και το πιστευεις..θελω να δω αν τολμησει και τον ξανακατεβασει υποψηφιο...αν γινει αυτο θα χασει παλι 6 ψηφους
μπα δεν ξεχναω εγω ειμαι ελεφαντας και το εχω αποδειξειοταν ξαναγινουν εκλογες θα εχεις ξεχασει και τους λογαριασμους ρευματος
γιατι εκεινη την περιοδο μαγικα θα φυσαει πολλη και θα εχουν πεσει οι τιμες
μαρινακης ειπε οτι δεν θα τον ξανακατεβάσει ..Ελα ρε τωρα .. το ρωτας και το πιστευεις..
Εδω καταβασε τον κωστακη γου' , ο οποιος για μερικα χιλιαδες ευρω μιζα , καθυστερουσε το συστημα επιτηρισης . Τι ειναι μερικα νεκρα παιδια, μπροστα σε μερικες σφαλιαρες, σπασμενες καρεκλες
πολυ φοβαμαι οτι εχετε δικιο και θα τον ξανακατεβασει..δεν πειραζει θα τα πουμε στην καλπηΕλα ρε τωρα .. το ρωτας και το πιστευεις..
Εδω καταβασε τον κωστακη γου' , ο οποιος για μερικα χιλιαδες ευρω μιζα , καθυστερουσε το συστημα επιτιρησης . Τι ειναι μερικα νεκρα παιδια, μπροστα σε μερικες σφαλιαρες, σπασμενες καρεκλες