poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.107
- Πόντοι
- 216
με πνιγει το δικιοΜην βριζεις μαν
με πνιγει το δικιοΜην βριζεις μαν
Μιουτ-μπαν-ριπορτ-λιστα-μασονιανταιμιζεις τωρα
μπα δεν εχει τετοια τωρα η καρδια του γεμησε αγαπη μετα την μεγαλη επανενωση...Μιουτ-μπαν-ριπορτ-λιστα-μασονια
Δεν το εκανε αυτος,τα μελη της στοας βαζει να κανουν τις βρωμοδουλειες τουμπα δεν εχει τετοια τωρα η καρδια του γεμησε αγαπη μετα την μεγαλη επανενωση...
Αναμενόμενο. Είναι φίλοι γκαρδιακοί καιρό τώρα. Πάνε οι παλιές έχθρητες.νταιμιζεις τωρα
εισαι και συ στη στοα; ή οπως λεει ο χασοδικης μονο ο ρετρο;Δεν το εκανε αυτος,τα μελη της στοας βαζει να κανουν τις βρωμοδουλειες του
καλα καλα ειναι που τον εχει αφησει ο νταιμας και το περναει στο ντουκου αλλιως παλι θα του γυρναγαν τα ματια και μετα θα ξεσπαγε στον τιμιο μισθωτοΑναμενόμενο. Είναι φίλοι γκαρδιακοί καιρό τώρα. Πάνε οι παλιές έχθρητες.
μονο Ρετροεισαι και συ στη στοα; ή οπως λεει ο χασοδικης μονο ο ρετρο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλα καλα ειναι που τον εχει αφησει ο νταιμας και το περναει στο ντουκου αλλιως παλι θα του γυρναγαν τα ματια και μετα θα ξεσπαγε στον τιμιο μισθωτο
παλι καλα δεν ειπες τρενο να παει αλλου το μυαλο μουμονο Ρετρο
Στοα ειπαμε με , οχι λεωφορείο
δεν εχετε επιχειρηματα να τον κερδισετε και σας εχει παει αίμαΑναμενόμενο. Είναι φίλοι γκαρδιακοί καιρό τώρα. Πάνε οι παλιές έχθρητες.
δεν εχω παρει ποτε το Μετρόπαλι καλα δεν ειπες τρενο να παει αλλου το μυαλο μου
το φιλαρακι σου εχει εταιρικο ουτε αυτος θα το εχει παρειδεν εχω παρει ποτε το Μετρό
Παιζει μονο εγω και αυτοι που ειναι κατάκοιτοι στην Αθηνα να μην το εχουν παρει
πριν το εταιρικό ομως ...το φιλαρακι σου εχει εταιρικο ουτε αυτος θα το εχει παρει
Ε, μα.....δεν εχετε επιχειρηματα να τον κερδισετε και σας εχει παει αίμα
αλλάζει θεματα , σας κανει ντριπλες , αποδειξεις , σκρινσοτς , και εσεις εκει , μονο βρισιμο
γι αυτο σας κερδιζει , γιατι ειναι ψυχραιμος , αυτος ειναι ο Ροκυ και εσεις ο ΡωσσοςΕ, μα.....
Μη μας στρίψει καμιά βίδα και του γαμήσουμε ότι έχει και δεν έχει, ζωντανό και πεθαμένο. Μην κοιτάς που εσύ είσαι νηφάλιος και δεν κάνεις τέτοια. Εμείς χάνουμε την ψυχραιμία μας πανευκολα.
Είναι πολυσχιδής προσωπικότητα. Εμένα μου θυμίζει Ντάνιελ-σαν και Μιστερ Μιγιαγκι μαζί.γι αυτο σας κερδιζει , γιατι ειναι ψυχραιμος , αυτος ειναι ο Ροκυ και εσεις ο Ρωσσος
Α το αλλαξαμε τωραΕίναι ο ζαβοαλήθωρος ο πρωθυπουργός με τις λιγότερες ψήφους μονοκομματικής κυβέρνησης στην ιστορία; Είναι. Τι συζητάμε ακόμα δεν έχω καταλάβει.
λες τυπε να εκλεισε καν ντηλ με καλι πισω απο την πλατη του...χοντρο!παλια στην επαρχία που γυρνουσαν με τα βανακια οι φουρναρέοι , οι μαναβηδες , κτλ , αναθεμα και αν ειχε ολο το βανακι ενα κομματι σε τιμολογιο
Ηταν και ολα μετρητα τοτε στο χερι , τα τσεπωνε και τελος ..
Περιμενανε τα καλοκαιρια να σκασουν οι χωριανοι πισω απο την Αθηνα για να τους ξεβρακωσουν