Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.539
- Πόντοι
- 12.756
το οτι θεωρεις εμας Δυτικους ισως να πας να σε κοιταξουνMα όλος πλέον ο δυτικός κόσμος γυρνάει την πλάτη στις εκλογές ...
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
το οτι θεωρεις εμας Δυτικους ισως να πας να σε κοιταξουνMα όλος πλέον ο δυτικός κόσμος γυρνάει την πλάτη στις εκλογές ...
Πλησιάζει η σύγκλιση...ο Κούλης αλλά λέειτο οτι θεωρεις εμας Δυτικους ισως να πας«Αν ο Λύτρας είχε παντρευτεί αυτήν την δικηγόρο και σήκωνε χέρι σήμερα θα είχαμε τα εννιάμερά του!» να σε κοιταξουν![]()
να ξερεις πλεον και συμφωνα με νεα δεδομενα που αναλυθηκαν εκτενως διπλανο νημα ,πουτσα σου ολα.....οτι θες κανεις και δεν πας φυλακα για κανενα λογο!το οτι θεωρεις εμας Δυτικους ισως να πας να σε κοιταξουν![]()
τούτοι δω οι σύντροφοι, είναι καλοί σύντροφοι καλέ μου σύντροφε ?Mα όλος πλέον ο δυτικός κόσμος γυρνάει την πλάτη στις εκλογές ...
Πάντα ταβαρες Ρομποβτούτοι δω οι σύντροφοι, είναι καλοί σύντροφοι καλέ μου σύντροφε ?
https://www.avgi.gr/diethni/480218_ekloges-poy-dielysan-kathe-pseydaisthisi-dimokratias
Από το θρυλικό ιβανοβο
Ειπε μια μαλακία ο Καραμανλης τοτε , οτι ανηκουμε στην Δυση , και το πιστεψατε ολοι...Πλησιάζει η σύγκλιση...ο Κούλης αλλά λέει![]()
Κατσε,γιατι τα παραλες.Στην Δυση ανηκαμε πριν 2500 χρονια,μετα μετατοπιστηκαμε σιγα σιγα προς τα ανατολικαΕιπε μια μαλακία ο Καραμανλης τοτε , οτι ανηκουμε στην Δυση , και το πιστεψατε ολοι...
Η μεγαλυτερη παπατζα που εχει πει πολιτικός απο την ίδρυση σου Ελληνικου κρατους ειναι αυτο
Μαζί με αυτό του Ανδρέα ...Ειπε μια μαλακία ο Καραμανλης τοτε , οτι ανηκουμε στην Δυση , και το πιστεψατε ολοι...
Η μεγαλυτερη παπατζα που εχει πει πολιτικός απο την ίδρυση σου Ελληνικου κρατους ειναι αυτο
Μια ζωη Ανατολη ειμαστε ...Κατσε,γιατι τα παραλες.Στην Δυση ανηκαμε πριν 2500 χρονια,μετα μετατοπιστηκαμε σιγα σιγα προς τα ανατολικα![]()
Τον Ανδρεα δεν θα τον πιανεις στο στομα σου , ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΜαζί με αυτό του Ανδρέα ...
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες![]()
O Ανδρέας λαδωσε το έντερο του αρχοντοβλαχου ΈλληναΤον Ανδρεα δεν θα τον πιανεις στο στομα σου , ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ
αυτός κατέστρεψε την ΕλλάδαO Ανδρέας λαδωσε το έντερο του αρχοντοβλαχου Έλληνα
Μάθαμε τι θα πει να κατέβουμε από τα γαϊδούρια κ να οδηγούμε Μερσεντές ,αντί για προβεια να φοράμε δερμάτινο fendi ...k αντί να γαμαμε του Σούλα από την κάτω αχλάδια να πηδάμε Ρωσίδα 1,80 με γαλανά μάτια ...
Είσαι αυστηρός μαζι τουαυτός κατέστρεψε την Ελλάδα
βασικά αυτός έβαλε την ταφόπλακα
Αν έπαιρνα και εγώ επίδομα προπέλας και καθαρού γραφείου θα ήμουν λιγότερο αυστηρόςΕίσαι αυστηρός μαζι του![]()
Κε Μητσοτάκη ... καληνύχτα σαςΑν έπαιρνα και εγώ επίδομα προπέλας και καθαρού γραφείου θα ήμουν λιγότερο αυστηρός![]()
εγώ στα 80σ δεν είχα γεννηθεί ακόμαΚε Μητσοτάκη ... καληνύχτα σας
Βέβηλοι ..ο ανδρεας μάς έδωσε να φάμε πολωνικόετεοειτα δομινικανικο μουμακι στα 80's k στα 90's σλαβικό