Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Οντως, αν εχει συμβει αυτο, αποτελεί επαινο για τον Κυριακο.
Δειχνει αρχηγικο χαρακτηρα.

Το πρωτο δειγμα του ικανου αρχηγου, ειναι να αγνοεί τα "γραμματια".
Αλιμονο αν ο καθε αρχηγος ειναι ερμαιο γραμματίων των αλλων στελεχών.
Ας μην ξεχναμε οτι ο Τσιπρας ουσιαστικα εγινε αρχηγος οταν εξαφανισε τον μεντορά του, τον Αλαβανο.
Αν δεν του αρεσει του Τζιτζικώστα, δρόμο. Η ΝΔ δεν ειναι πεδίο προσωπικων φιλοδοξιων. Εχουμε μια χωρα να σωσουμε. Αν δεν του αρεσει να παει σπιτι του. Αλλιως να μεινει εστω και ως απλος στρατιωτης. Αιντε μπραβο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Το πρωτο δειγμα του ικανου αρχηγου, ειναι να αγνοεί τα "γραμματια".

1.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
alex71

μηπως τραβηξει κατα καρατζαφυρερ.......οποτε ανοιγει η κερκοπορτα για να ξαναμπει στην βουλη

οι εφιαλτες μεταλασονται και ξαναεμφανιζονται
Στο καλο και να μας γραφει. Αν ο Τζιτζικωστας εχει τοσο φοβερο πολιτικο αισθητηριο για να παει να πολιτευθει παρεα με πολιτικα πτωματα, κακο του κεφαλιου του.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Στο καλο και να μας γραφει. Αν ο Τζιτζικωστας εχει τοσο φοβερο πολιτικο αισθητηριο για να παει να πολιτευθει παρεα με πολιτικα πτωματα, κακο του κεφαλιου του.

απο το ενα νεκροτομειο στο αλλο

:zombie: :zombie: :zombie:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τα 30 ακίνητα, τί τα θέλει;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Για ποιον είναι το νήμα;

Αλέξανδρε; Είσαι ιδιοκτήτης πολλαπλών ακινήτων;

Για τον Κυριακο εννοεις? Ε πού ειναι το προβλημα με τα ακινητα? Πεντακόσια ακινητα ας εχει. Εγω θελω παμπλουτους πολιτικους να κυβερνανε και οχι λιγούρια.
Το ποσα εχω εγω τι σχεση εχει?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
πάντως του τζιτζικώστα του παίξατε τεράστιες πουστιές για να μην είναι στο β γύρο

Οποιοδηποτε στοιχειωδως σοβαρο κομμα (ή "κομμα εξουσιας"), ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να πεταει εξω απ' το παιχνιδι φατσες τυπου Τζιτζικωστα.

Διοτι ο αρχηγος ΝΔ ειναι δυναμει πρωθυπουργος.

(Να θυμισω το φαγωμα Ακη απ' το ΠΑΣΟΚ; Πόσο χειροτερα θα 'μασταν σημερα, αν αντι για Σημιτη ειχαμε 8 χρονια Ακη;
Ευτυχως, το ΠΑΣΟΚ δεν αφησε να συμβει.)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Για τον Κυριακο εννοεις? Ε πού ειναι το προβλημα με τα ακινητα? Πεντακόσια ακινητα ας εχει. Εγω θελω παμπλουτους πολιτικους να κυβερνανε και οχι λιγούρια.

Έχεις όμως.

Για μια στιγμή νόμισες ότι εσένα εννοούσα...

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Σα τον Τραμπ ένα πράμα;

Δοκίμασε να χρυσώσεις αλλιώς το χάπι, δεν καταπίνεται έτσι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Σα τον Τραμπ ένα πράμα;
Ο Τραμπ εχει δικα του λεφτα,απο τη δουλεια του,ο τύπος γουσταρει πολιτικα τζακια,μητσοτακηδες,καραμανληδες,τζεφρηδες,πλουσιους εννοει απο τη πολιτική,απο όλους εμας τους μαλάκες δηλαδή,ειναι και αυτο μια αποψη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ο Τραμπ εχει δικα του λεφτα,απο τη δουλεια του,ο τύπος γουσταρει πολιτικα τζακια,μητσοτακηδες,καραμανληδες,τζεφρηδες,πλουσιους εννοει απο τη πολιτική,απο όλους εμας τους μαλάκες δηλαδή,ειναι και αυτο μια αποψη
Ναι ειμαι ΚΑΙ υπερ των τζακιων, γιατι οπως αποδεικνυεται μονο τα τζακια ξερουν να κυβερνανε. Και δυστυχως για την Ελλαδα εχει πολυ λιγα τζακια. Μακαρι να ειχε περισσοτερα. Η πολιτικη δεν ειναι για ολους. Και σιγουρα οχι για ακαματηδες, λιγουρια, ιδεοληπτικους και ασχετους.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Ναι ειμαι ΚΑΙ υπερ των τζακιων, γιατι οπως αποδεικνυεται μονο τα τζακια ξερουν να κυβερνανε. Και δυστυχως για την Ελλαδα εχει πολυ λιγα τζακια. Μακαρι να ειχε περισσοτερα. Η πολιτικη δεν ειναι για ολους. Και σιγουρα οχι για ακαματηδες, λιγουρια, ιδεοληπτικους και ασχετους.
Τύπε τα τζακια ειναι για τρικοσμικες χωρες και τριτοκοσμικους κατοικους που γουστάρουν

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

ειναι ο κουλης απο τζακι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τύπε τα τζακια ειναι για τρικοσμικες χωρες και τριτοκοσμικους κατοικους που γουστάρουν
Ναι καλα. Ειδαμε την προκοπή τώρα που δεν μας κυβερναει τζακι. Μας κυβερναει η φουφού. Ρε δεν με παρατατε. Να μαθετε να ξεχωριζετε το κομπλεξ και τη ζηλια σας για οσους εχουν λεφτα, από την επιλογη με βαση την ικανοτητα διακυβερνησης.
Η καταστροφη της χωρας ειναι οτι καποιοι ταυτιζονται με τον ασχετο επειδη τον νιωθουν πιο κοντα τους, και τον βαζουν να κυβερναει.
Ενω θα επρεπε να επιλεγουμε καποιον ικανοτερο απο εμας να μας κυβερναει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom