Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
"Όταν στους δρόμους τρέχει αίμα, εγώ αγοράζω ακίνητα".  Κάπως έτσι είχε πει την ρήση του ο Ροθτσαϊλτ την εποχή του Βατερλω του Ναπολέοντα.

Διαβάζοντας όσα έγραφε παραπάνω ο "φίλος" σου· μου θύμισε κατι, σε γερολαδάδες κατοχής που μετα εξελίχθηκαν σε τοκογλύφους, και μην έχοντας τι αλλο να κάνουν τα μετρητά τους σε κοράκια πλειστηριασμών. Αφού τελειώςανε ολα αυτά, ήρθε και ο Ριχαρδος, ως τελευταία μετάλλαξη τύπων σαν τον Τραμουντανα. Εκμεταλλευόμενοι την δυστυχία ανθρώπων που η ατυχία τους, τους έφερε σε τοσο δεινή θέση.

Προτρέπω, λοιπόν, στο ξεμπρόστιασμα τέτοιων άθλιων και κατάπτυστων τύπων που κινούνται ανάμεσά μας χωρίς την αιδώ να κρατήσουν τουλάχιστον χαμηλό προφίλ.

Ούστ τέτοιοι αλήτες, Ούστ και οι φίλοι τους...

Μην υποτιμάς την ατομική ευθύνη φιλε μου
Στην σημερινη κατασταση βρεθήκαμε εξαιτιας της βλακειας μας.
Δεν ειχαμε εισβολή απο άλλη χώρα

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μην υποτιμάς την ατομική ευθύνη φιλε μου
Στην σημερινη κατασταση βρεθήκαμε εξαιτιας της βλακειας μας.
Δεν ειχαμε εισβολή απο άλλη χώρα

Ναι αλλά όλα τα ΖΩΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ , έχουν πάθει πλύση εγκεφάλου.
Και αν πει κάποιος την αλήθεια ΟΤΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ-ΝΑΖΙ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗ.

Οπότε ... τους αρέσει η κατάστασή τους.
Θεωρούν ότι ... υπάρχει ΑΛΛΗ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
"Όταν στους δρόμους τρέχει αίμα, εγώ αγοράζω ακίνητα".  Κάπως έτσι είχε πει την ρήση του ο Ροθτσαϊλτ την εποχή του Βατερλω του Ναπολέοντα.

Διαβάζοντας όσα έγραφε παραπάνω ο "φίλος" σου· μου θύμισε κατι, σε γερολαδάδες κατοχής που μετα εξελίχθηκαν σε τοκογλύφους, και μην έχοντας τι αλλο να κάνουν τα μετρητά τους σε κοράκια πλειστηριασμών. Αφού τελειώςανε ολα αυτά, ήρθε και ο Ριχαρδος, ως τελευταία μετάλλαξη τύπων σαν τον Τραμουντανα. Εκμεταλλευόμενοι την δυστυχία ανθρώπων που η ατυχία τους, τους έφερε σε τοσο δεινή θέση.

Προτρέπω, λοιπόν, στο ξεμπρόστιασμα τέτοιων άθλιων και κατάπτυστων τύπων που κινούνται ανάμεσά μας χωρίς την αιδώ να κρατήσουν τουλάχιστον χαμηλό προφίλ.

Εχεις "τρικυμία εν κρανίω"..Τι δουλειά εχουν αυτά που γραφεις με αυτα που λεω εγω...Αναφερθηκα στις μπιζνες του Τραμου?ΟΧΙ!ξαναδιαβασε λοιπόν τι εγραψα και μην πεταγεσαι "Επιτιμε" σαν την -να μην πω- εκεί που δεν σε σπέρνουν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
"Όταν στους δρόμους τρέχει αίμα, εγώ αγοράζω ακίνητα".  Κάπως έτσι είχε πει την ρήση του ο Ροθτσαϊλτ την εποχή του Βατερλω του Ναπολέοντα.

Αααα Μάλιστα τώρα έγινε ατυχία το να έχουμε φάει δύο κάβες για λελουδια στις τραγουδιάρες.  Μάλιστα αντιληπτό

Ρε μαλάκες Έλληνες πότε θα πείτε επιτέλους "κάναμε μαλακίες " αντί να κλαψομουνιαζεστε και να βρίζετε την ποτανα την κενονία και να το παίζετε αδικημένοι γαμώ την κώλο ράτσα σας ?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
URL]]

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Αααα Μάλιστα τώρα έγινε ατυχία το να έχουμε φάει δύο κάβες για λελουδια στις τραγουδιάρες.  Μάλιστα αντιληπτό

Ρε μαλάκες Έλληνες πότε θα πείτε επιτέλους "κάναμε μαλακίες " αντί να κλαψομουνιαζεστε και να βρίζετε την ποτανα την κενονία και να το παίζετε αδικημένοι γαμώ την κώλο ράτσα σας ?
Ξερεισ κανεναν να λεει "ημουν μαλακας"? :hi:

Επισκέπτης
Ναι αλλά όλα τα ΖΩΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ , έχουν πάθει πλύση εγκεφάλου.
Και αν πει κάποιος την αλήθεια ΟΤΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ-ΝΑΖΙ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗ.

Οπότε ... τους αρέσει η κατάστασή τους.
Θεωρούν ότι ... υπάρχει ΑΛΛΗ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
εγω πιστεύω παιδιά ότι φταίνε οι εξωγήινοι αλλά δεν το λέει κανένας όμως, όπως επίσης ότι από την κοίλη γη βγαίνει το βράδυ η τετραμερής (πρώην τρόϊκα) για να διαπραγματευτεί με την κυβέρνηση. Τα έχουν με την Ελλάδα γιατί παίρνουν εντολές απο Νεφελίμ..... κ.ο.κ.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16

Τωρα για ις μαλακίες που γράφεις παραπάνω, τι να σου απαντήσω...;
Πραγματικά δεν ξερω. !

Λυπάμαι μόνο για τις απόψεις και τους τρόπους που θα μεταφέρεις στα παιδιά σου, που δυστυχώς, ειναι εκείνες που αποκόμισες απο τους γονείς σου.

Λυπηρό....

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Εχεις "τρικυμία εν κρανίω"..Τι δουλειά εχουν αυτά που γραφεις με αυτα που λεω εγω...Αναφερθηκα στις μπιζνες του Τραμου?ΟΧΙ!ξαναδιαβασε λοιπόν τι εγραψα και μην πεταγεσαι "Επιτιμε" σαν την -να μην πω- εκεί που δεν σε σπέρνουν...

Επικελευστή αν τα ελληνικά σου δεν ειναι καλά, δεν οφείλεται σε εμένα, αλλά στα χρόνια που πέρασες ως άλλος ένας κρατικοδίαιτος κηφήνας με υψηλές αποδοχές, παίζοντας τάβλι στο ΚΨΜ... και χωρίς να κουράζεις το απαίδευτο μυαλουδάκι σου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πραγματικά δεν ξερω. !

Λυπάμαι μόνο για τις απόψεις και τους τρόπους που θα μεταφέρεις στα παιδιά σου, που δυστυχώς, ειναι εκείνες που αποκόμισες απο τους γονείς σου.

Λυπηρό....

παίκτη μου άποψη σου .. οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες όλοι έχουν από μία...

σταμάτησε μόνον να κλαψομουνιάζεσαι γιατί βρωμίζεις τον αέρα που αναπνέουμε όλοι οι υπόλοιποι...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.365
Πόντοι
1.686
Πραγματικά δεν ξερω. !

Λυπηρό....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλαράκο, ο Τραμούλης είναι μια μεθυσμενούλα λούγκρα στο

γκρίζο Σέφιλντ, που ψάχνει για επιβήτορα ! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνέχεια λέει ψεματάκια και σαχλαμαρίτσες ! :2funny: :2funny:

Μας διασκεδάζει κάθε μέρα με τη γκρίνια του .

Είναι ο γκρινιάρης του μπου.κομ ! :2funny: :2funny:

1241458677_gkriniaris_250x.jpg

IMG_0349.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλαράκο, ο Τραμούλης είναι μια μεθυσμενούλα λούγκρα στο

γκρίζο Σέφιλντ, που ψάχνει για επιβήτορα ! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνέχεια λέει ψεματάκια και σαχλαμαρίτσες ! :2funny: :2funny:

Μας διασκεδάζει κάθε μέρα με τη γκρίνια του .

Είναι ο γκρινιάρης του μπου.κομ ! :2funny: :2funny:

1241458677_gkriniaris_250x.jpg

IMG_0349.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Ευχαριστω που μου το είπες. Επειδή δεν δον έχω παρακολουθείςει κόντεψα να τον πάρω στα σοβαρά...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ευχαριστω που μου το είπες. Επειδή δεν δον έχω παρακολουθείςει κόντεψα να τον πάρω στα σοβαρά...

αρκεί που με θεωρούν σοβαρό κάποιοι σοβαροί... φυσικά εσύ και ο Τραλαλάκης Β! δεν περιλαμβάνεστε σε αυτούς...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.365
Πόντοι
1.686
αρκεί που με θεωρούν σοβαρό κάποιοι σοβαροί... φυσικά εσύ και ο Τραλαλάκης Β! δεν περιλαμβάνεστε σε αυτούς...

Τράβα ρε σε γιατρό, να σου δωσει θεραπεία
για τον αλκοολισμό σου.
Περιμένεις να πάθεις κίρρωση του ήπατος , πρώτα ;

Όλο ψέματα λες, κλασικό του συνδρόμου Korsakoff των αλκοολικών
και γκρινιάζεις μέρα νύχτα, όπως το γκρινιάρικο στρουμφάκι !  :2funny: :2funny: :2funny:

Πήγαινε να γραφτείς ρε , σε ένα γυμναστήριο,στο Σεφιλντ, μόνο
40 λίρες είναι το μήνα, ρε τσιγγούνη, καρμίρη !

http://[URL unfurl="true"]www.health-force.co.uk/images/sheff%20pool.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.thegymwebsite.co.uk/clubdetail.aspx?ClubID=310[/URL]

Membership Deals

Single £40.00 per month

LivingWell Sheffield (Premier)

Hilton Sheffield
Victoria Quays, Furnival Road
Sheffield
S4 7YA

Τραμούλη , έχεις αποκτήσει κωλάρα τεράστια, από το καθησιό !
Τράβα ρε να γραφτείς σε ένα γυμναστήριο !

Να γίνεις κανονικός άνθρωπος, αντί να πίνεις από το πρωϊ
έως το βράδι, και να πληκτρολογείς στο πσ τη γκρίνια σου ! :2funny: :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
Αν οντως ο Κουλης δουλεψε τον Τζιτζικωστα, ΜΠΡΑΒΟ του!

Πουτσα και ξυλο σε τετοιους κουρελες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom