Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.882
- Πόντοι
- 6.256
Ρε ψωμολυσσα πέτα το Σαξο σε κανένα γκρεμό και θα σου δώσω το τρίκυκλο του Νασου να μετακινεισαι...ψηφισε ρε ΧΑΣΑΠΗ ΝΙΚΗ να δωσουμε δυναμικη
Ρε ψωμολυσσα πέτα το Σαξο σε κανένα γκρεμό και θα σου δώσω το τρίκυκλο του Νασου να μετακινεισαι...ψηφισε ρε ΧΑΣΑΠΗ ΝΙΚΗ να δωσουμε δυναμικη
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟετσι τιμωρει ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ
ασε εχω εργαλειο ρε χασαπη ΠΛΕΟΝΡε ψωμολυσσα πέτα το Σαξο σε κανένα γκρεμό και θα σου δώσω το τρίκυκλο του Νασου να μετακινεισαι...
Ναι ρε αρκιντι εγώ φταίω που είμαι φιλόζωος...Εσυ δεν δικαιουσαι να μιλας,τον εφαγες τοτε με το αβαταρ,αν και ησουν ο μονος που πρασπαθουσε(ματαια) να βγαλει ακρη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σβηστο αμεσως γιατι θα φας κραξιμο απο τον δικηγορο
Το ξέρω ότι θα το μετανιώσω που θα ρωτήσω αλλά ποιο είναι το εργαλείο;ασε εχω εργαλειο ρε χασαπη ΠΛΕΟΝ
το σαξο θα γινει ΑΝΤΙΚΑ και θα κυκλοφορει σε εθνικες επετειους ΜΟΝΟ
21 Απριλιου κλπ
δεν μπορω να πω γιατι υπαρχουν και ΚΑΠΟΙΑ μουνοπανα εδω που ειναι γρουσουζηδεςΤο ξέρω ότι θα το μετανιώσω που θα ρωτήσω αλλά ποιο είναι το εργαλείο;
Mεταξυ μας,μην βγει παραεξωΤο ξέρω ότι θα το μετανιώσω που θα ρωτήσω αλλά ποιο είναι το εργαλείο;
Εγώ για αυτό τον κόβω τον κουπονακια...Mεταξυ μας,μην βγει παραεξω
και τω πορτοφόλι δυστυχώςπτωχοι τω πνευματι......
φοροφυγα.......και τω πορτοφόλι δυστυχώς
έχω 30 ευρώ στο λογαριασμό της μπλίζαρντ οφ-σορ πιάνεταιφοροφυγα.......
μεχρι και οφ-σορ εχεις
30ο ευρω τα πιο λιγα που εχεις σε κερματα για τα ντελιβερυέχω 30 ευρώ στο λογαριασμό της μπλίζαρντ οφ-σορ πιάνεται
30 ευρώ όλο μου το μεροκάματο ΜΙΚΤΟ30ο ευρω τα πιο λιγα που εχεις σε κερματα για τα ντελιβερυ
Αριστερό αφεντικό φίλος;;και τω πορτοφόλι δυστυχώς
μαν είναι ένα μουνόσκυλο καπιτάλας δεν παλεύεταιΑριστερό αφεντικό φίλος;;
Ποιός μωρέ;;;μαν είναι ένα μουνόσκυλο καπιτάλας δεν παλεύεται