Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
το αφεντικό για αυτόν δεν ρώτησες?Ποιός μωρέ;;;
το αφεντικό για αυτόν δεν ρώτησες?Ποιός μωρέ;;;
θα σου στειλω την ΚΝΕτο αφεντικό για αυτόν δεν ρώτησες?
στείλε εχουν λεφτά αυτοί μήπως μας χώσουν σε καμιά δουλειά στο κόμμαθα σου στειλω την ΚΝΕ
Ποιανού καλέ το αφεντικό εγώ εσένα τρόλλαρα φίλοςτο αφεντικό για αυτόν δεν ρώτησες?
το αφεντικό στη δουλειά μου ρε μανΠοιανού καλέ το αφεντικό εγώ εσένα τρόλλαρα φίλος
Δύσκολο να βουλιάξει ο Σφύριζας έχει πέσει χρήμα κανάλια τον δείχνουν συνέχεια κλπ.Αυτό που πονάει πολύ τη ΝΔ ....
να είναι 3ος ο Βελό .... και 4ο το Ρημάδι ΠΑΣΟΚ.
Αναγκαστικά λοιπόν θα ψηφίσω Βελό . Αφού το κριτήριό μου , είναι η πιο εχθρική ψήφος στους γαλάζιους.
Κάνει και ο Χάρος δουλίτσα με τους γαλάζιους ψηφοφόρους.
Σε ακραία περίπτωση αν βουλιάξει και ο ΣΦΥΡΙΖΑ ... και είναι 2ος ο Βελό ........
Θα παίξει πολύ κλανιόλ στη Συγγρού ....
Σόρρυ είχα μείνει με την εντύπωση φθινόπωρο που μιλάγαμε ότι είσαι ελ.επ.γράψε λάθος.το αφεντικό στη δουλειά μου ρε μαν
εγώ τι σχέση έχω με αυτά?
Το σημειωνω αυτοΝαι αν πεσει κατω απο 15 πρεπει
Το παιζει μισθωτος ρε τυπε,μην τσιμπας.Σόρρυ είχα μείνει με την εντύπωση φθινόπωρο που μιλάγαμε ότι είσαι ελ.επ.γράψε λάθος.
Σε δουλευει. Ελευθερος επαγγελματιας ειναι και μαλιστα απο τους σκληροτερους εργοδοτεςΣόρρυ είχα μείνει με την εντύπωση φθινόπωρο που μιλάγαμε ότι είσαι ελ.επ.γράψε λάθος.
απλά προετοιμάζομαι από τώρα για το μέλλον στην Ελλάδα 2.0 τύπε που θα καταλήξω μισθωτός με μικτό 30 ευρώΣόρρυ είχα μείνει με την εντύπωση φθινόπωρο που μιλάγαμε ότι είσαι ελ.επ.γράψε λάθος.
Α παπα αριστερό αφφεντικό μπρρρ...καλά τά ελεγα λοιπόνν.Σε δουλευει. Ελευθερος επαγγελματιας ειναι και μαλιστα απο τους σκληροτερους εργοδοτες
από του το συμπεραίνεις αυτό?Σε δουλευει. Ελευθερος επαγγελματιας ειναι και μαλιστα απο τους σκληροτερους εργοδοτες
ψηφο διαμαρτυριας στην ΝΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΟ προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ
καλά θα πιστέψεις αυτά που σου λένε οι κυβερνητικοί?Α παπα αριστερό αφφεντικό μπρρρ...καλά τά ελεγα λοιπόνν.
the best laid schemes o'mice an'men gang aft aglee...απλά προετοιμάζομαι από τώρα για το μέλλον στην Ελλάδα 2.0 τύπε που θα καταλήξω μισθωτός με μικτό 30 ευρώ
ναι ρε τροτσκιστηΚαλυτερη λοιπον η τουρκοκρατια και η γερμανικη κατοχη απο τον Κουλη.
Τύπε με μετρο τα τσίπουρα
ε ναί αυτοί τρολλάρουν συνέχεια άρα ξέρουν πότε τρολλάρειςκαλά θα πιστέψεις αυτά που σου λένε οι κυβερνητικοί?
δε τα ξέρω εγώ αυτά μόνο αθλητικά και κίνοthe best laid schemes o'mice an'men gang aft aglee...