zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
κάποιος δεν θυμάμαι ποιος, είπε χτες προχτες ότι εχεις ψηφίσει πασοκ. ειναι αλήθεια;
Ανεβηκε στην εκτιμηση του giorgosk ο Αλεξ ....
κάποιος δεν θυμάμαι ποιος, είπε χτες προχτες ότι εχεις ψηφίσει πασοκ. ειναι αλήθεια;
Τύπε πιθανολογώ πως πολιτέυεσαι με την ΝΔ ή επιθυμεις να το κανεις.
Ελπίζω να μην εισαι σαν τον Αδωνι.... σφουγγοκωλάριος...
Γελαμε καπου? Προκειται περι ανεκδοτου?Απο 1,5 μυριο πεσατε σε 440,000 θελετε κ εξουσια....
Οχι δεν πολιτευομαι με τη ΝΔ, ουτε καν μελος της ΝΔ δεν ειμαι. Το αν θα το κανω μια μερα ειναι αλλο θεμα.Τύπε πιθανολογώ πως πολιτέυεσαι με την ΝΔ ή επιθυμεις να το κανεις.
Ελπίζω να μην εισαι σαν τον Αδωνι.... σφουγγοκωλάριος...
και εγώ!!Το 2000, ναι.
Επιτελους το καταλαβες...αντε τωρα στο σκυπεΓελαμε καπου? Προκειται περι ανεκδοτου?
Θα παω τύπε, μην αγχωνεσαι.Επιτελους το καταλαβες...αντε τωρα στο σκυπε
χαχαχα δεν εισαι μελλος....χαχα. Σε πιστευω γιατι εαν ησουν δεν θα ψηφιζες ΓΑΠΟχι δεν πολιτευομαι με τη ΝΔ, ουτε καν μελος της ΝΔ δεν ειμαι. Το αν θα το κανω μια μερα ειναι αλλο θεμα.
Οταν ξεμπλεξεις στο κεφαλι σου τον εθνικισμο απο τον πατριωτισμο, ισως καταλαβεις τι ειπε.
Πολυ καλα τα λεει.
Κανενα αγχος.....Θα παω τύπε, μην αγχωνεσαι.
πάντα την είχε, αν και τελευταία έχει γίνει σκληροπυρηνικός, αλλά δεν το πίστεψα ότι το έχει κάνειΑνεβηκε στην εκτιμηση του giorgosk ο Αλεξ ....
Δυστυχως δεν προλαβαμε τοτε να μαζεψουμε λιγους ψηφους ακομη για τον ΓΑΠ, να γλυτωσουμε την κυβερνηση των παραφρονων.χαχαχα δεν εισαι μελλος....χαχα. Σε πιστευω γιατι εαν ησουν δεν θα ψηφιζες ΓΑΠ
Το 2000, ναι.
Οχι δεν πολιτευομαι με τη ΝΔ, ουτε καν μελος της ΝΔ δεν ειμαι. Το αν θα το κανω μια μερα ειναι αλλο θεμα.
τι άλλο έχεις ψηφίσει στην ζωή σου;Δυστυχως δεν προλαβαμε τοτε να μαζεψουμε λιγους ψηφους ακομη για τον ΓΑΠ, να γλυτωσουμε την κυβερνηση των παραφρονων.
Μην μπερδευεσαι. Τις δικές μου ποδιές φιλανε καποιοι. Εχω φτιαξει ετσι τη ζωη μου ωστε να μην εχω αναγκη φυσικά κανεναν.Αυτό Τα λέει ολα..!!!
Ελπίζω οι "κατουρημένες ποδιές" που θα εχεις φιλήσει να έπιασαν τόπο..!!
Νασαι καλα ρε τυπε με κανείς κ γελάω μετά από μια δύσκολη μέρα..! Να σας καλα! Ακομα το φυσάς κ δεν κρυώνει!Δυστυχως δεν προλαβαμε τοτε να μαζεψουμε λιγους ψηφους ακομη για τον ΓΑΠ, να γλυτωσουμε την κυβερνηση των παραφρονων.
πάντα την είχε, αν και τελευταία έχει γίνει σκληροπυρηνικός, αλλά δεν το πίστεψα ότι το έχει κάνει
ΝΔ το 1990 και το 1993, Συνασπισμο το 1996, ΠΑΣΟΚ το 2000, ΝΔ το 2004, 2007, 2009, 2012, ΓΑΠ Ιανουαριο 2015, ΝΔ Σεπτεμβριο 2015.τι άλλο έχεις ψηφίσει στην ζωή σου;
Εγω ή εσεις? Εγω δεν θα πεινασω ποτέ μου. Αλιμονο σε σας.Νασαι καλα ρε τυπε με κανείς κ γελάω μετά από μια δύσκολη μέρα..! Να σας καλα! Ακομα το φυσάς κ δεν κρυώνει!