Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206

Με τον Απόκη και το Τζώνυ τύπε δεν θα προσπαθείς να κάνεις σοβαρή κουβέντα γιατί χάνεις τον καιρό σου.
Για κάνα τρολάρισμα και δούλεμα καλοί είναι...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
234
Πόντοι
166
Με τον Απόκη και το Τζώνυ τύπε δεν θα προσπαθείς να κάνεις σοβαρή κουβέντα γιατί χάνεις τον καιρό σου.
οκ οβερ

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Moνο για τρολαρισμα κ δουλεμα ειναι τα στρουμφακια ρεεε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 42a9b13d4fbd94b1b3b7c4a4991ea681.jpg
    42a9b13d4fbd94b1b3b7c4a4991ea681.jpg
    92,6 KB · Εμφανίσεις: 20

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
για την γκερεκου και τον οικονομου και κατι αλλα φυντανια που πηγαν στην νουδου τι εχεις να πεις;

και μια που το θυμηθηκα με εκεινα τα φορολογικα του βοσκοπουλου τι εγινε;

απο τοτε που πηγε η αντζελα στην νδ επεσε σιωπη
Γιατι, η ΝΔ κυβερναει?

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
234
Πόντοι
166
ευτυχως που τωρα δεν γινονται απολυσεις, θα ξαναρχησουν οταν ερθει ο κυριάκος

τωρα γινονται μονο προσληψεις και η ανεργια μειωνεται δραματικα και ολοι πληρωνονται στην ωρα τους

οι ελληνες βρηκαν το χαμογελο τους παλι επι 1,5 χρονο με την πρωτη φορα αριστερα την κυβερνηση της κοινωνικης σωτηριας

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ευτυχως που τωρα δεν γινονται απολυσεις, θα ξαναρχησουν οταν ερθει ο κυριάκος

τωρα γινονται μονο προσληψεις και η ανεργια μειωνεται δραματικα και ολοι πληρωνονται στην ωρα τους

οι ελληνες βρηκαν το χαμογελο τους παλι επι 1,5 χρονο με την πρωτη φορα αριστερα την κυβερνηση της κοινωνικης σωτηριας
Eπιτελους βλεπεις καθαρα..!!

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Διαβάζοντας τόσες σελίδες, έχω την εξής απορία.
- Πως ειναι δυνατόν να υπάρχουν σώφρονες άνθρωποι εδω μεσα που ελπίζουν πως ο "Κούλης" θα σώσει την Ελλάδα.
- Πως υπάρχουν άνθρωποι με την εμπειρία της προηγούμενης διακυβέρνησης της Ν.Δ., που μπορεί να πιστέυουν πως ο "Κούλης" δεν θα ξεπουλήσει ακομα και τον Παρθενώνα.

Και για να μην παρεξηγηθώ η σημερινή κυβέρνηση είναι επίσης, για καθολικό παλούκωμα.

Τι θα βγάλει αυτη η κάλπη απορία μεγάλη έχω.. Που θα καταλήξουμε ως χώρα, ακομα μεγαλύτερη απορία έχω.

Συνεχίστε εσείς να πλακώνεστε, για ποιον θα κάνετε πλουσιότερο πολιτικό της χώρας και ποσο φτωχότεροι θα γίνετε εσείς.....

Αστείο δεν είναι..;;

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
234
Πόντοι
166
- Πως ειναι δυνατόν να υπάρχουν σώφρονες άνθρωποι εδω μεσα που ελπίζουν πως ο "Κούλης" θα σώσει την Ελλάδα.
- Πως υπάρχουν άνθρωποι με την εμπειρία της προηγούμενης διακυβέρνησης της Ν.Δ., που μπορεί να πιστέυουν πως ο "Κούλης" δεν θα ξεπουλήσει ακομα και τον Παρθενώνα.

Και για να μην παρεξηγηθώ η σημερινή κυβέρνηση είναι επίσης, για καθολικό παλούκωμα.

Τι θα βγάλει αυτη η κάλπη απορία μεγάλη έχω.. Που θα καταλήξουμε ως χώρα, ακομα μεγαλύτερη απορία έχω.

Συνεχίστε εσείς να πλακώνεστε, για ποιον θα κάνετε πλουσιότερο πολιτικό της χώρας και ποσο φτωχότεροι θα γίνετε εσείς.....

Αστείο δεν είναι..;;
η νδ εφτασε ενα βημα απο το να βγουμε απο το μνημονιο και να μπουμε στις αγορες εστω και με τη γραμμη προληπτικης πιστωσης. ο κουλης εφερε αποτελεσμα

τωρα αμα εχουμε περασει ολα αυτα και μιλαμε ακομα για ξεπουλημα, τι να πω;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Αστείο δεν είναι..;;

Τραγικο ειναι ,εφοσον ζουμε στην ελλαδα.
Δεν μπορουν ακομη να δεχθουν οτι ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ειναι για τον πεουλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Αστείο δεν είναι..;;
Χαμπαρι δεν εχεις παρει. Ακομη για ξεπουληματα απο τη ΝΔ μιλας?
Σου αξιζει ακομη χειροτερη κατασταση λοιπον μεχρι να βαλεις μυαλο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τραγικο ειναι ,εφοσον ζουμε στην ελλαδα.
Δεν μπορουν ακομη να δεχθουν οτι ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ειναι για τον πεουλα.
Μωρε ολοι για τον ΠΟΥΛΟ ειναι αλλα το θεμα ειναι οτι αυτοι που εχουν προυπηρεσια 40+ετη τολμανε κ μιλανε..!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Αστείο δεν είναι..;;
Αστειο ειναι αλλα τι να κανουμε....δεν πρεπει να χαλαμε τις φαντασιωσεις καποιον ρε τυπε...!

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
η νδ εφτασε ενα βημα απο το να βγουμε απο το μνημονιο και να μπουμε στις αγορες εστω και με τη γραμμη προληπτικης πιστωσης. ο κουλης εφερε αποτελεσμα

τωρα αμα εχουμε περασει ολα αυτα και μιλαμε ακομα για ξεπουλημα, τι να πω;

Το οτι έφτασε ένα βήμα προ της εξόδου, άσε προσωπικά να αμφιβάλω. Υπαρχει κάποιος εδω που πιστεύει την δηλωσολογία..;;

Ειναι σαν να μου λες αυτό που λέει ο Τσιπρας. Πάσχα βγαίνουμε απο το Μνημόνιο. Ποιο Πάσχα ξέχασε να μας πει...

Το ξεπούλημα, κατα την άποψή σου, δεν υπήρχε-δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει μελλοντικά...;

Γνωρίζει κανεις ποσο ποσοστό ειναι η προμήθεια της υπογραφής εκάστου μνημονίου..;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το οτι έφτασε ένα βήμα προ της εξόδου, άσε προσωπικά να αμφιβάλω. Υπαρχει κάποιος εδω που πιστεύει την δηλωσολογία..;;
Δεν υπαρχει καμια δηλωσολογία. Ολοι γνωριζουν πλεον οτι η Ελλαδα στα τελη του 2014 ηταν στον σωστο δρομο και τωρα ειναι στον λαθος. Δεν μας ενδιαφερουν οι τυψεις σου επειδη ψηφισες Συριζα.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
234
Πόντοι
166
Μωρε ολοι για τον ΠΟΥΛΟ ειναι αλλα το θεμα ειναι οτι αυτοι που εχουν προυπηρεσια 40+ετη τολμανε κ μιλανε..!
αυτοι που ειναι στη νδ, να μη μιλανε ενω ο καμμενος και και το πασοκ του συριζα να μιλάνε, αυτοι καναν reborn στο συριζα και ειναι ηθικα στοιχεια πλεον

ο σταθακης, ο φλαμπουραρης, ο πολακης αυτοι δικαιουνται να μιλανε, αυτοι δεν εχουν καμμια σχεση με το παρελθον

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν υπαρχει καμια δηλωσολογία. Ολοι γνωριζουν πλεον οτι η Ελλαδα στα τελη του 2014 ηταν στον σωστο δρομο και τωρα ειναι στον λαθος. Δεν μας ενδιαφερουν οι τυψεις σου επειδη ψηφισες Συριζα.
OΛΟΙ???????? Μονο οι 440.000 που ψηφισαν ΝΔ το ξερουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom