Μπας και ηταν σαν εκείνες στο "αγάπησα μια πολυθρόνα" με τον κρυμμένο θησαυρό, που τις πήγαν για πειστηρια στο δικαστήριο και τις βρηκαν μπόσικες τίποτα θλιμμενοι και τις σούταραν συστημένες;Τωρα που ειπες Βαραγκη ... θυμηθηκα κάτι καρεκλες που ειχα και δεν ξερω που στο διάολο ειναι οι γαμημένες , λες και ανοιξε η γη και τις κατάπιε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
Μπας και ηταν σαν εκείνες στο "αγάπησα μια πολυθρόνα" με τον κρυμμένο θησαυρό, που τις πήγαν για πειστηρια στο δικαστήριο και τις βρηκαν μπόσικες τίποτα θλιμμενοι και τις σούταραν συστημένες;
η της εχω σε καμιά αποθήκη αλλου ή μου τις πηρε μια καριολα που ειχα χωρισει
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 216
Α ωραία. Με βάση λοιπόν το δικό σου αντικειμενικό κριτήριο, για τη δική σου υπόθεση, καλά έκαναν και δεν σου πέταγαν καρέκλες όσο δικαζόσουν.Το υπερασπιζομαι και τώρα.
Αν η αθώωσή μου συνιστούσε πρόκληση καλό θα ήταν να μου ρίξουν μερικές και μένα και αυτού που με "αθώωσε".
Τους δικηγόρους τους εξαιρεσα χθες
Αλλά με βάση πάλι το δικό σου κριτήριο (όχι των εκεί κατηγορουμένων), καλώς τους πέταξαν καρέκλες και κατάρες.
Το είπα και χθες: όποιος τα υπεραπίζεται αυτά, μπορεί να έρθει η στιγμή που θα είναι στην αντίθετη πλευρά οτυ όχλου. Γιατί αυτός κρίνει, αυτός δέρνει. Και τότε δεν θα του αρέσει.
Θεωρώ ότι αυτό που είπες είναι υποκριτικό και μιλάς εκ του ασφαλούς. Δεν κάνω βήμα πίσω στο να κατακρίνω τη βία και να υπεραπίζομαι τη δίκαιη δίκη.
Απογοήτευση.
Διαβάζεις τι σου γράφω ή απλά καίγεσαι να πεις τα δικά σου;Α ωραία. Με βάση λοιπόν το δικό σου αντικειμενικό κριτήριο, για τη δική σου υπόθεση, καλά έκαναν και δεν σου πέταγαν καρέκλες όσο δικαζόσουν.
Αλλά με βάση πάλι το δικό σου κριτήριο (όχι των εκεί κατηγορουμένων), καλώς τους πέταξαν καρέκλες και κατάρες.
Το είπα και χθες: όποιος τα υπεραπίζεται αυτά, μπορεί να έρθει η στιγμή που θα είναι στην αντίθετη πλευρά οτυ όχλου. Γιατί αυτός κρίνει, αυτός δέρνει. Και τότε δεν θα του αρέσει.
Θεωρώ ότι αυτό που είπες είναι υποκριτικό και μιλάς εκ του ασφαλούς. Δεν κάνω βήμα πίσω στο να κατακρίνω τη βία και να υπεραπίζομαι τη δίκαιη δίκη.
Απογοήτευση.
Οταν σου λέω ότι αν η αθώωσή μου συνιστούσε πρόκληση θα είχαν δίκιο να με καρεκλιασουν τι καταλαβαίνεις; Ότι βγάζω τον εαυτό μου από το κάδρο;
Σε λαθος άνθρωπο τα λες αυτά τα περί υποκρισίας.
Ασε που δεν έχεις ιδέα γιατί κατηγορήθηκα και γιατί "αθωώθηκα".
Η γνώμη μου είναι σταθερή. Δεν αλλάζει ανάλογα με τις περιστάσεις. Νόμος αυτός στη ζωή μου.
Και δε με φοβίζουν ούτε οι όχλοι ούτε τα μπαχαλα. Εύκολα μαζεύονται εύκολα σκορπίζουν.
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 216
Φυσικά. Δεν έφαγες καρέκλες, δεν είχες τον όχλο εναντίον σου, εκ του ασφαλούς μιλάς. Όσο και να προσπαθείς να πεις ότι εσύ συγκεκριμένα είσαι η εξαίρεση που θα επιθυμούσε να φας καρέκλες στο κεφάλι.Διαβάζεις τι σου γράφω ή απλά καίγεσαι να πεις τα δικά σου;
Οταν σου λέω ότι αν η αθώωσή μου συνιστούσε πρόκληση θα είχαν δίκιο να με καρεκλιασουν τι καταλαβαίνεις; Ότι βγάζω τον εαυτό μου από το κάδρο;
Σε λαθος άνθρωπο τα λες αυτά τα περί υποκρισίας.
Ασε που δεν έχεις ιδέα γιατί κατηγορήθηκα και γιατί "αθωώθηκα".
Η γνώμη μου είναι σταθερή. Δεν αλλάζει ανάλογα με τις περιστάσεις. Νόμος αυτός στη ζωή μου.
Και δε με φοβίζουν ούτε οι όχλοι ούτε τα μπαχαλα. Εύκολα μαζεύονται εύκολα σκορπίζουν.
Θυμάμαι την εξής υπόθεση συνεργάτη μου: Μια κτηνίατρος, δήθεν ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, σε πολλές σχετικές δίκες, άσχετες με την ίδια, πήγαινε και γιούχαρε τους κατηγορουμένους, τους δικηγόρους και τους δικαστές, τραμπουκίζοντας και προκαλώντας φασαρίες με τον συρφετό της. Για κακή τύχη, μια φορά πέθανε ένα σκυλί στο ιατρείο της από λάθος της (όχι ιατρικό). Οι ίδιοι άνθρωποι, οι πρώην συντρόφισσες, ήρθαν και την τραμπούκιζαν σαν κατηγρούμενη. Και ξεκίνησε την απολογία της όχι σχετικά με το θάνατο του σκύλου, αλλά σχετικά με το πόσο λάθος έκανε τόσα χρόνια με τη συμπεριφορά της.
Γιατί όταν ήρθε η ώρα της, δεν ήθελε να δικαστεί από τον όχλο όπως επιθυμούσε για τους άλλους, αλλά ήθελε δίκαιη δίκη.
Δε διαβάζεις δυστυχώς.Φυσικά. Δεν έφαγες καρέκλες, δεν είχες τον όχλο εναντίον σου, εκ του ασφαλούς μιλάς. Όσο και να προσπαθείς να πεις ότι εσύ συγκεκριμένα είσαι η εξαίρεση που θα επιθυμούσε να φας καρέκλες στο κεφάλι.
Θυμάμαι την εξής υπόθεση συνεργάτη μου: Μια κτηνίατρος, δήθεν ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, σε πολλές σχετικές δίκες, άσχετες με την ίδια, πήγαινε και γιούχαρε τους κατηγορουμένους, τους δικηγόρους και τους δικαστές, τραμπουκίζοντας και προκαλώντας φασαρίες με τον συρφετό της. Για κακή τύχη, μια φορά πέθανε ένα σκυλί στο ιατρείο της από λάθος της (όχι ιατρικό). Οι ίδιοι άνθρωποι, οι πρώην συντρόφισσες, ήρθαν και την τραμπούκιζαν σαν κατηγρούμενη. Και ξεκίνησε την απολογία της όχι σχετικά με το θάνατο του σκύλου, αλλά σχετικά με το πόσο λάθος έκανε τόσα χρόνια με τη συμπεριφορά της.
Γιατί όταν ήρθε η ώρα της, δεν ήθελε να δικαστεί από τον όχλο όπως επιθυμούσε για τους άλλους, αλλά ήθελε δίκαιη δίκη.
Τις δύο φορές που πήγα είχα "όχλο" απέναντι. Ψημένο "όχλο" κιόλας. Γι'αυτό και πήγα. Όχι μόνο καρέκλες θα μπορούσα να έχω φάει.
Είμαι η εξαίρεση γιατί ο λόγος μου είναι συμβόλαιο. Και δεν είμαι η μόνη εξαίρεση. Υπάρχουν πολλοί σαν εμένα.
Και εκ του ασφαλώς δε μιλάω ποτέ, γιατί ξέρω εξ εμπειρίας ότι η "ασφάλεια" είναι αέρας κοπανιστος ως έννοια.
Ξέρω ότι σου είναι δυσνόητη η στάση μου αλλά κανένα πρόβλημα. Ο καθενας μας έχει τις προσλαμβάνουσές του.
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
αφου δεν το εξηγησε ο δικηγορος του σαιτ θα το εξηγησω εγω, δεν χρειαζεται τελειες νομικες γνωσεις απλη αριθμιτικη εινα .ο Δικαστης πχ λεει ενοχος ο ταδε κατηγορουμενος για 20 ατομα ,μαξιμουμ ποινης 5 ετη ,ανα ατομο ετσι επρεπε να πει 5 επι 20 χρονια 100, διαφορετικα θα ηταν σαν να ξεχωριζε καποια ατομα πως δεν ειχαν αξια να αναφερθουν .Τωρα επειδη υπαρχει νομος που κανει συγχωνευση σε 5 , σε αυτο φταιει ο νομοθετης και οχι ο δικαστης ,σε αυτον να πεταξουν καρεκλα λεμε τωρα οι συγγενεις ,διαφορετικα ο δικαστης θα παρανομουσεΚι εγώ γι'αυτό έγραψα 5. Γιατί αυτό είναι το μάξιμουμ, όπως με πληροφόρησαν παραπάνω. Οπότε το μέγιστο που προβλέπεται. Το 111 με ενοχλεί. Που οι δικαστές γνωρίζουν ότι δεν έχει καμία σημασία. Αλλά το επιβάλλουν.
Λάθος κάνεις. Τα εξήγησε αναλυτικά. 230 χρόνια έριξε. Με κάτι συγχωνεύσεις, κατι προσθαφαιρέσεις έφτασε τα 111. Ενώ ήταν γνωστό ότι θα εκτίσει 5 μέγιστο χρόνο.αφου δεν το εξηγησε ο δικηγορος του σαιτ θα το εξηγησω εγω, δεν χρειαζεται τελειες νομικες γνωσεις απλη αριθμιτικη εινα .ο Δικαστης πχ λεει ενοχος ο ταδε κατηγορουμενος για 20 ατομα ,μαξιμουμ ποινης 5 ετη ,ανα ατομο ετσι επρεπε να πει 5 επι 20 χρονια 100, διαφορετικα θα ηταν σαν να ξεχωριζε καποια ατομα πως δεν ειχαν αξια να αναφερθουν .Τωρα επειδη υπαρχει νομος που κανει συγχωνευση σε 5 , σε αυτο φταιει ο νομοθετης και οχι ο δικαστης ,σε αυτον να πεταξουν καρεκλα λεμε τωρα οι συγγενεις ,διαφορετικα ο δικαστης θα παρανομουσε
Εδώ το ποστ.
Δεν επεβαλαν 111.
Να στο εξηγησω.
Εχουμε 104 νεκρους.
Επιβληθηκαν 2 ετη φυλακιση, για καθε νεκρο.
Κατα το νομο, ακολουθει σχηματισμος συνολικης ποινης.
Η οποια αποτελειται απο την ΜΙΑ ποινη των 2 ετων, ΣΥΝ το μισο απο τις υπολοιπες. Δηλαδη 103 φορες 1 ετος.
Κι ετσι βγαινει 105 χρονια. Μετα προστιθενται και οι ποινες για τις σωματικες βλαβες και βγαινει το 111.
Απο αυτα ομως, εκτιτεα ειναι τα 5.
Επομενως δεν "επιβληθηκαν" 111, αλλά πανω απο 230 χρονια. Κατα συγχωνευση εγιναν 111 και εκτιτέα 5. Ολα συμφωνα με το νομο
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
χα,χα χα σωστος., βασικα τη ΖΙΝΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΟΛΟ ΦΥΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ηΡΑΚΛΗς ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΓΗΕ ..ΠΡΟς ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Της ιστορικης αληθειας lolοι ρουβικωνες ρε μπαγλαμα πηγαν στην ακροπολη σαν κανονικοι ανθρωποι,σηκωσαν ενα πανο ,μια σημαια και εφυγαν,σεβαστηκαν εκατο τα εκατο τον χωρο και την ιστορικη σημασια του,δεν ειναι καφροι ουτε λιγουρες ...δεν ντυθηκαν τσιρκολικια με χλαμυδες ουτε αλευρωθηκαν για να παραστησουν τα αγαλματα ουτε ντυθηκαν ηρακλης που γαμαει την ζινα...ελεος ρε γαμημενοι με τα τσιρκα για μερικα ευρω...καπου ωπα στην ξεφτιλα.......για να σκεφτειτε για ποσο μουνια μιλαμε για να μαθουν στο υπουργειο τι εγινε και στηθηκε αυτο το παρανομο κακογουστο τσιρκο διεταξαν λεει εδε....τοσο ξεφτιλισμενοι ψευτες και αληταραδες ειναι.....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ετσι.Λάθος κάνεις. Τα εξήγησε αναλυτικά. 230 χρόνια έριξε. Με κάτι συγχωνεύσεις, κατι προσθαφαιρέσεις έφτασε τα 111. Ενώ ήταν γνωστό ότι θα εκτίσει 5 μέγιστο χρόνο.
Εδώ το ποστ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Για μενα δεν ειναι δυσνοητη. Καταλαβαινω. Και σε χαιρομαι που εισαι ανοικτός να καταλαβεις τις εξηγησεις.Ξέρω ότι σου είναι δυσνόητη η στάση μου αλλά κανένα πρόβλημα. Ο καθενας μας έχει τις προσλαμβάνουσές του.
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.923
- Πόντοι
- 25.186
Eπειδη καποιοι (εννοώ πολιτικοί και δικαστές) δημιουργουν σκοπίμως ΣΥΓΧΥΣΗ,πρεπει να ξεκαθαριστει το εξης.
Μεχρι τα 3 χρονια,οντως δεν μπορει να σε στειλουν φυλακη.
Μετα τα 3 ομως,ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ-ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ να σε στειλουν φυλακή.ΚΑΙ με τον παλιό νομο ΣΥΡΙΖΑ και με ολους του νομους κατα καιρούς.
Οι δικαστες ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ -μεσα σε ενα κλιμα ατιμωρησίας και δήθεν επιεικειας-αποφασισαν την ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ.
Οπότε αυτο το ΔΗΘΕΝ "ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ,και αυτό που ειπε ο Φλωρίδης οτι δηθεν δικαστηκαν με τον νομο ΣΥΡΙΖΑ επίσης αβασιμο καθως δεν επηρεαζει το αν θα σε στειλουν φυλακη ή οχι.
Μετα τα 3 ομως,ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ-ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ να σε στειλουν φυλακή.ΚΑΙ με τον παλιό νομο ΣΥΡΙΖΑ και με ολους του νομους κατα καιρούς.
Οι δικαστες ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ -μεσα σε ενα κλιμα ατιμωρησίας και δήθεν επιεικειας-αποφασισαν την ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ.
Οπότε αυτο το ΔΗΘΕΝ "ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ,και αυτό που ειπε ο Φλωρίδης οτι δηθεν δικαστηκαν με τον νομο ΣΥΡΙΖΑ επίσης αβασιμο καθως δεν επηρεαζει το αν θα σε στειλουν φυλακη ή οχι.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε τεράστιε Αδωναρε; ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΕΤΣΙ;;
ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΠΙΘΗΚΙΑ, ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ.
ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΠΙΘΗΚΙΑ, ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.332
- Πόντοι
- 22.266
Εγώ κ ο respΓια μενα δεν ειναι δυσνοητη. Καταλαβαινω. Και σε χαιρομαι που εισαι ανοικτός να καταλαβεις τις εξηγησεις.
Oi άλλοι όλο ειρωνεύονται
Θα φέρω την αργεντινοκολομβιανα μου στο πατριαρχείο για Πάσχα κ προγκηπονησο
Εάν θες έλα ..με τη δικιά σου
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 216
Εν συντομία η απάντηση είναι "όχι" γιατί αυτό που έγραψες είναι ανακριβές.Eπειδη καποιοι (εννοώ πολιτικοί και δικαστές) δημιουργουν σκοπίμως ΣΥΓΧΥΣΗ,πρεπει να ξεκαθαριστει το εξης.
Με τον ΠΚ πριν το 19, τόσο για ποινές κάτω των 3 ετών, όσο και για ποινές άνω των 3 ετών, το Δικαστήριο μπορούσε να διατάξει τη μη αναστολή της ποινής. Όχι φυσικά με "ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ", καθώς αυτός ο όρος δεν υπάρχει στο ποινικό δίκαιο, αλλά για να αποτρέψει τον κατάδικο από τη τέλεση νέων αξιόποινων πράξεων, με ειδική αιτιολογία ( 93 παρ. 3 του Συντάγματος και 139 του ΚΠΔ) στην οποία θα εκτίθεται το πώς ο κατηγορούμενος, αν αφεθεί ελεύθερος ,θα κάνει νέες πράξεις.
Το "ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ" είναι το πλέον ορθό επιχείρημα, το οποίο όμως χρησιμοποιείται από τον Φλωρίδη και τους Συριζαίους κατά το δοκούν και με πρόθεση παραπληροφόρησης, γιατί ο νόμος δεν λέει μόνο το κομμάτι που συμφέρει τον καθέναν από αυτούς, αλλά έχει πολύ περισσότερες προϋποθέσεις, αρνητικές και θετικές.
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.923
- Πόντοι
- 25.186
Και μεχρι 3 ετη μπορουν να σε στειλουν φυλακη!(πόσω μάλλον πάνω απο 3).Και εχουν στειλει,με τον νομο ΣΥΡΙΖΑ για οικογενειακη βία,κακοποιηση ζωου κλπΕν συντομία η απάντηση είναι "όχι" γιατί αυτό που έγραψες είναι ανακριβές.
Με τον ΠΚ πριν το 19, τόσο για ποινές κάτω των 3 ετών, όσο και για ποινές άνω των 3 ετών, το Δικαστήριο μπορούσε να διατάξει τη μη αναστολή της ποινής. Όχι φυσικά με "ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ", καθώς αυτός ο όρος δεν υπάρχει στο ποινικό δίκαιο, αλλά για να αποτρέψει τον κατάδικο από τη τέλεση νέων αξιόποινων πράξεων, με ειδική αιτιολογία ( 93 παρ. 3 του Συντάγματος και 139 του ΚΠΔ) στην οποία θα εκτίθεται το πώς ο κατηγορούμενος, αν αφεθεί ελεύθερος ,θα κάνει νέες πράξεις.
Το "ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ" είναι το πλέον ορθό επιχείρημα, το οποίο όμως χρησιμοποιείται από τον Φλωρίδη και τους Συριζαίους κατά το δοκούν και με πρόθεση παραπληροφόρησης, γιατί ο νόμος δεν λέει μόνο το κομμάτι που συμφέρει τον καθέναν από αυτούς, αλλά έχει πολύ περισσότερες προϋποθέσεις, αρνητικές και θετικές.
Αλλο ενα ψεύτικο επιχειρημα των δικαστων οτι ΔΗΘΕΝ ειναι δεμενα τα χερια τους απο τον Νομο.(αν κρινουν οτι δεν επαρκει η αναστολη κλπ κλπ αρθρο 99 και 100 ΠΚ)
(και φυσικα υπάρχει διακριτικη ευχερεια!πχ στην προφυλάκιση,στην χορηγηση αναστολής επι εφεσεως,στο εύρος της ποινης πχ 5 εως 15 και σε πολλές άλλες περιπτωσεις!!!απο εκει αντλουν οι δικαστες τη δυναμη τους)
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 216
ΑΝ κρίνουν ότι ο κατάδικος θα κάνει νέες πράξεις.Και μεχρι 3 ετη μπορουν να σε στειλουν φυλακη!(πόσω μάλλον πάνω απο 3).Και εχουν στειλει,με τον νομο ΣΥΡΙΖΑ για οικογενειακη βία,κακοποιηση ζωου κλπ
Αλλο ενα ψεύτικο επιχειρημα των δικαστων οτι ΔΗΘΕΝ ειναι δεμενα τα χερια τους απο τον Νομο.(αν κρινουν οτι δεν επαρκει η αναστολη κλπ κλπ αρθρο 99 και 100 ΠΚ)
Οι πρώην πυροσβέστες για παράδειγμα, τι νέες πράξεις θα έγραφες ότι θα κάνουν;
Αιτιολογώντας την απάντηση σου προφανώς.
Θα ήθελα γνώμες.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Προφανώς θα εννοεί ότι θα μπουκάρουν ξανά στην υπηρεσία, θα βάλουν φωτιά και θα ρίχνουν μπετονια με βενζίνη αντί νερό για να ξαναβάψουν κόσμο.ΑΝ κρίνουν ότι ο κατάδικος θα κάνει νέες πράξεις.
Θα ήθελα γνώμες.
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.923
- Πόντοι
- 25.186
1.Η κριση των δικαστων ειναι ανελεγκτη σε αυτο το σημειο,όπως και στα περισσότερα.ΑΝ κρίνουν ότι ο κατάδικος θα κάνει νέες πράξεις.
Θα ήθελα γνώμες.
2.Με την ιδια λογικη που προφυλακιστηκε ο Παπαντωνιου.
Υπήρχε περίπτωση να ξαναυπογραψει εξοπλιστικά;;;
Η ο καπετανιος του πλοιου,υπήρχε περιπτωση να ξαναριξει ανθρωπο στη θαλασσα;;;
Δεν πάει ετσι,υπάρχει και η τιμωρητικη διάσταση(ευτυχως ή δυστυχως,εγώ λεω δυστυχως και ουσιαστικά συμφωνω μαζι σου)
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.311
- Πόντοι
- 2.356
Πιστεύω μπόνους θα υπάρξει σε όσους κλάδους γίνει και αξιολόγηση. Οπότε ψάξε να βρεις για ποιους χτυπάει η καμπάνα.Μία λάθος κριτική για μια ύποπτη εξαγγελία
Με δηκτική ανάρτησή του ο Διονύσης Τεμπονέρας σχολιάζει την εξαγγελία του ΠΘ για "μπόνους παραγωγικότητας" στους δημοσίους υπαλλήλους: "βάλε 2 σοκολάτες κυρ Στέφανε"
«Bάλε 2 σοκολάτες, κυρ Στέφανε»: Ο Δ. Τεμπονέρας κάνει... πενηνταράκια το μπόνους στο Δημόσιο - Dnews
Τα «ψιλά γράμματα» του μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους «Ψίχουλα» το πολυδιαφημισμένο μπόνους παραγωγικότητας της κυβέρνησης Μητσοτάκη στους δημόσιους υπαλλήλους που πετυχαίνουν τους στόχους, σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Διονύσης Τεμπονέρας. «Αν όμως διαβάσει κανείς στα "ψ...www.dnews.gr
Όμως η συλλογιστική: 40 εκατομμύρια / 714.000 δημόσιοι υπάλληλοι = 56 ευρώ τον χρόνο (ή: 4,6 ευρώ ανά μήνα) ΑΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ είναι λάθος, αφού η λογική του μπόνους ΔΕΝ είναι να το πάρουν ΟΛΟΙ, αλλά να δίνεται ΜΟΝΟ σε ορισμένους, δηλαδή σε αυτούς που έχουν πιάσει "στόχους".
Πιο σωστή κριτική, νομίζω, θα ήταν να τεθούν ερωτήματα όπως:
1) Γιατί εξαγγέλλεται κάτι τέτοιο σε ύποπτο πολιτικώς χρόνο (προεκλογική περίοδος, γι αυτό και ο χαρακτηρισμός της εξαγγελίας ως - τουλάχιστον - "ύποπτης")
2) Ποιός και με τί κριτήριο θα θέσει τους "στόχους";
3) Ποιος και με τί κριτήριο θα αποφασίσει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ότι ο Α πληροί τα κριτήρια και δικαιούται μπόνους ενώ ο Β όχι;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις