troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.400
- Πόντοι
- 5.506
ααααααααααχαχαχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαα
ναι γιατι τι προβλημα έχεις ;; δεν σου εκανε αυξηση βασικου μισθου ;;![]()
Σκάνδαλο διαρροής των emails: 2,8 εκατ. ευρώ διεκδικούν δεκάδες απόδημοι
Είχαν χρησιμοποιηθεί από την Α.Ασημακοπούλουwww.pronews.gr
Κι αυτά εμείς θα τα πληρωσουμε
Μπράβο κουλη
Μην αγχωνεσαι ολοι οι δικαστες ειναι δικοι μας....θα τους βαλουμε αυτους να μας πληρωσουν αποζημιωση γιατι μας ζαλισαν τα αρχιδια.![]()
Σκάνδαλο διαρροής των emails: 2,8 εκατ. ευρώ διεκδικούν δεκάδες απόδημοι
Είχαν χρησιμοποιηθεί από την Α.Ασημακοπούλουwww.pronews.gr
Κι αυτά εμείς θα τα πληρωσουμε
Μπράβο κουλη
Δεν θεωρώ ότι δεν τον νοιάζει, μου φαίνεται ισοπεδωτική αυτή η άποψη.Ούτε και τον νοιάζει
αλλά προφανώς τον πρόλαβε μην τον πάρει κάνας άλλος της δεξιάς και χάσει την πολιτική εκμετάλλευση του θέματος
άλλωστε από ότι ακούω πριν τις ευροεκλογές θα γίνει το εφετείο του και αν καταδικαστεί θα χάσει τα πολιτικά του δικαιώματα αν έχω καταλάβει σωστά
Αν χάσει πολιτικά δικαιώματα ως Αλβανός πολίτης, δεν σημαίνει ότι χάνει τα πολιτικά δικαιώματα ως Έλληνας πολίτης.αυτό τι σχέση έχει?
αν χάσει ο μπελέρι τα πολιτικά του δικαιώματα θα μπορεί να γίνει ευρωβουλευτής?
Στη φυλακή δεν πείνασε ποτέ, κανείς.Έχεις καβατζαρει σακκια αλευρι, νερά, κονσερβες τυπε?
Μπορεί απλά να εξυπηρετεί το Ράμα. Του έκανε ήδη δώρο την είσοδο του Κοσσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, με τη βοήθεια της Ντόρας, που είναι πάντα πρόθυμη μπροστάρισσα σε ότι περιλαμβάνει υποχώρηση.Δεν θεωρώ ότι δεν τον νοιάζει, μου φαίνεται ισοπεδωτική αυτή η άποψη.
Είχε τη θέση του Γεραπετρίτη που ήταν κατά, αλλά ο ίδιος αποφάσισε υπέρ. Προφανώς κάτι ζύγισε, το οποίο ήταν η ψήφος των συντηρητικών.
Απλώς μου φαίνεται long shot, δεν είναι και πολύ πιθανό να πάρει μεγάλο ποσοστό αυτών των ψηφοφόρων λόγω Μπελέρη.
Σίγουρα αν πάρει κάτι από τους συντηρητικούς δεν θα πει όχιΔεν θεωρώ ότι δεν τον νοιάζει, μου φαίνεται ισοπεδωτική αυτή η άποψη.
Είχε τη θέση του Γεραπετρίτη που ήταν κατά, αλλά ο ίδιος αποφάσισε υπέρ. Προφανώς κάτι ζύγισε, το οποίο ήταν η ψήφος των συντηρητικών.
Απλώς μου φαίνεται long shot, δεν είναι και πολύ πιθανό να πάρει μεγάλο ποσοστό αυτών των ψηφοφόρων λόγω Μπελέρη.
Αν χάσει πολιτικά δικαιώματα ως Αλβανός πολίτης, δεν σημαίνει ότι χάνει τα πολιτικά δικαιώματα ως Έλληνας πολίτης.
Αν έχω καταλάβει καλά δηλαδή και έχει διπλή υπηκοότητα.
Τι να σου πω, δεν το έχω δει.όσο για τα δικαιώματα....μπορεί να είναι ευρωβουλευτής κάποιος που έχει καταδικαστεί στο εφετείο και είναι έγκλειστος???
Ακόμα και να έχει διπλή υπηκοότητα....θα τον αποφυλακίσουν?
Ποιος εισπρατει αεραΓιατί τύπε?
αν δεν πληρώσουν κάτι παραπάνω αυτοί που εισπράττουν αέρα και προφανώς έχουν την δυνατότητα ποιος θα πληρώσει?
προτιμάς να φτάσει το φπα στα βασικά είδη 50% ή να πάνε τον φόρο των επιχειρήσεων 50%?
Ναι γνωρίζω....Ποιος εισπρατει αερα
Φορολογία έως 45%+ booking 15%. Σε ιδιωτες το 15% booking φορολογείται αρα πραγματική φορολογία εως 65%. Βαλε ΕΝΦΙΑ, ζημιές, ρευμα.
Σε λιγο μας πεις τις γνωστες μαλακιες "ρεκόρ τουριστών" και "γεμάτα τα μαγαζια, καθε βραδυ" που λενε οι εγκεφαλικά βιασμενοι
Να κάνουν ότι κάνει όλη η αγορά από τότε που άρχισε να γαμιέται ο δίας στην οικονομία της Ελλάδας....Ο φόρος θα μετακυλιστεί στο κόστος που πληρώνει ο πελάτης.
Κάποιος που θέλει να έρθει για ένα τριήμερο κάπου νότια με ήλιο θα κοιτάξει το κόστος των εισιτηρίων και της διαμονής.
Αν τους βγαίνουν τα ίδια η ακριβότερα με την Ιταλία, θα πάει Ιταλία. Οποτε και οι ιδιοκτήτες των σπιτιών θα χάσουν λεφτά και τα μαγαζιά όπου οι τουρίστες θα έτρωγαν θα έπιναν και θα ψώνιζαν.