dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
ΝΔ η Κούλη? Δεν νομίζω να βγάλει 3η 4ετια ο Κούλης. Ετοιμάζει βαλίτσες για ΕΕΜεχρι το 2042 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
ΝΔ η Κούλη? Δεν νομίζω να βγάλει 3η 4ετια ο Κούλης. Ετοιμάζει βαλίτσες για ΕΕΜεχρι το 2042 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
για τα airbnb καλώς το βάζουν και ιδιαίτερα για κάποιον έχει πολλά ώστε να θεωρούνται υποκαταστήματαΕλα ντε, για καταργηση δεν το πηγαιναν; Πολυ αλλοκοτη κινηση
Μηπως τελικα δε θα το καταργησουν;
ο,τι χωρεσει στο ελικοπτεροΝΔ η Κούλη? Δεν νομίζω να βγάλει 3η 4ετια ο Κούλης. Ετοιμάζει βαλίτσες για ΕΕ
δεν έχει ανάγκη τα βγάζει έξω μεθοδικά και υπογείως στο τέλος θα φύγει και θα παρουσιαστεί σαν φτωχός αλλά τίμιος πολιτικός όπως ο άδωνης με την κουζίνα νεοσετο,τι χωρεσει στο ελικοπτερο
Μα είναι φτωχός το παιντι. 8κ δεν πήρε επιδότηση για τις ελιές?δεν έχει ανάγκη τα βγάζει έξω μεθοδικά και υπογείως στο τέλος θα φύγει και θα παρουσιαστεί σαν φτωχός αλλά τίμιος πολιτικός όπως ο άδωνης με την κουζίνα νεοσετ
Ούτε ο μητσοτάκης έχει πολιτικά δικαιώματα στην αλβανίαάλλωστε από ότι ακούω πριν τις ευροεκλογές θα γίνει το εφετείο του και αν καταδικαστεί θα χάσει τα πολιτικά του δικαιώματα αν έχω καταλάβει σωστά
αυτό τι σχέση έχει?Ούτε ο μητσοτάκης έχει πολιτικά δικαιώματα στην αλβανία
Οι εδώ ψηφοφόροι του θα τη βγάλουν ;ΝΔ η Κούλη? Δεν νομίζω να βγάλει 3η 4ετια ο Κούλης. Ετοιμάζει βαλίτσες για ΕΕ
Ξέρω ιατρό .... που δεν μπορούσε .... συνάδελφος να του γράψει φάρμακα ....Μα είναι φτωχός το παιντι. 8κ δεν πήρε επιδότηση για τις ελιές?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χρυσικού: «Από μένα μια μεγάλη μούτζα. Είστε συμμορία, όχι κυβέρνηση - Χειροκροτήστε τον Μητσοτάκη» | Το Κουτί της Πανδώρας
«Δεν ξερω τι λέει το 41% για την κυβερνησαρα και τον υπερκομψο, εγώ ξέρω οτι σημερα που ο ογκολόγος μου πηγε να μου γραψει τις εξετασεις του τριμήνου μου είπε οτι το σύστημα του βγάζει» οτι « δεν είμαι δικαιούχος ΕΟΠΥΥ».www.koutipandoras.gr
Τι μαλακιες λες τωραγια τα airbnb καλώς το βάζουν και ιδιαίτερα για κάποιον έχει πολλά ώστε να θεωρούνται υποκαταστήματα
και σιγά το κόστος 600 ευρώ τα βγάζω σε μια βδομάδα άντε δύο από το μπούκινγκ
λεφτά αέρας είναι και σταθερό περιθώριο....
καλύτερο από επιχείριση....
Έχεις καβατζαρει σακκια αλευρι, νερά, κονσερβες τυπε?ετσι τα γαμιόλια που μου το επαιζαν δεξιοι και ψωμολυσσάγανε, να μαθουν τωρα τι σημαίνει δεξιά
Θα το νιωσουν βαθειά στο πάτο τους
Τα ειχα πει καιρό πριν οτι εχουν μπλεξει που ανήκουν και νομιζαν οτι ειναι ΝΔ επειδη εχουν ενα αυτοκινητο που το πληρωσαν
μετα απο 4 χρόνια , ενα διαμερισμα προικιό και ενα χωράφι στο χωριό , μισθωτοι της κωλοτρυπιδας , μεσαία στελέχη και δεν συμμαζεύεται..
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ... ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΠΟΛΥΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ
Μια ζωη στο γλυψιμο ολοι αυτοι,το αστείο είναι ότι από όλους τους υποψηφίους της νδ η μελέτη παίζει να είναι η λιγότερο διαπλεκόμενη από όλους
Είχε παει στην Αμερική να κάνει τον προπονητη, αλλά φαίνεται εδώ είναι η κουταλαΜπορει και να ηταν ΠΑΣΟΚτζης τυπε σαν τον αλλον τον Αλβανο τον Πυρρο που τωρα θυμηθηκε οτι ειναι ΝουΝτου....
ΧοντροΕσυ ποιανού τα σκατα γλυφεις και αγαπησες τωρα και την Αλβανια και εβγαλες τρομοκρατη τον Μπελερη? Του Ραμα?
Κρατάει σθεναρή αμυνα παντως ο δικηγόρος, μέχρι και μισή μοναδα μπορεί να του δώσει του κουλητο κοβω το νημα να καταντάει συλλογη μανιφέστων
Απο την μια γνωστοι δεξιοι να κλαινει για έλεος και για βοηθεια απο Κουλη
και απο την άλλη γνωστος δικηγόρος να τους λέει "κρατάτε ωρε " λιγο ακομα έμεινε , θα μας σωσει τωρα σε λιγο
Αυτό σωστό είναι αφορά τα fund που έχουν 30 σπιτιαΤέλος επιτηδεύματος σε κάθε διαμέρισμα Airbnb - H Εφορία το θεωρεί υποκατάστημα
Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του, καθώς δεν είναι δυνατόν σε κάθε ακίνητο, το οποίο δεν είναι στο ίδιο κτίριο, να επιβάλλεται τέλος επιτηδεύματος και να θεωρείται υποκατάστημα.www.capital.gr
Άπατρις, Άθεοι, ΛοατΚουλοκρατία.
Λέει το άρθρο ότι το μέτρο εφαρμόζεται ΜΟΝΟ σε όσους έχουν τα ακίνητα σε διαφορετικές περιοχές/πολυκατοικίες. Αν ο άλλος τα έχει μαζεμένα στην ίδια πολυκατοικία, πληρώνει μόνο 1 τέλος επιτηδεύματος. Αν και δεν με αφορά (δισεκατομμυριούχος γαρ) , τι σόι λογική είναι αυτή; Κατα τα άλλα, μαζί σου.Αυτό σωστό είναι αφορά τα fund που έχουν 30 σπιτια
Γιατί τύπε?Τ
Τι μαλακιες λες τωρα