barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.273
- Πόντοι
- 5.506
Ε όταν βλέπεις τους δυο πιο αργόσχολους άεργους του σαη βγαίνεις λίγο από τα ρούχα σου.μην βριζεις
Ε όταν βλέπεις τους δυο πιο αργόσχολους άεργους του σαη βγαίνεις λίγο από τα ρούχα σου.μην βριζεις
δεν ειναι αεργος βραχιολι φοραειΕ όταν βλέπεις τους δυο πιο αργόσχολους άεργους του σαη βγαίνεις λίγο από τα ρούχα σου.
Σε ποιον ΚΑΔ υπάγονται οι έγκλειστοι;δεν ειναι αεργος βραχιολι φοραει
πόσα χρόνια θα έμενε στη φυλακή ο μπελέρης;Για να γίνω πιο συγκεκριμένος με τον Μπελέρη στη φυλακή οι ενταξιακές διαδικασίες της Αλβανίας στην Ε.Ε. θα ήταν παγωμένες εις το διηνεκές. Αυτό το σοβαρό πρόβλημα του Ράμα λοιπόν επιλύει ουσιαστικά η πρωτοβουλία του Κούλη, αυτή είναι η ουσία τα άλλα είναι η σάλτσα.
Θα πάγωναν οι ΠΡΟενταξιακές διαδικασίες λέμε, είχαν παγώσει και τώρα με την επίλυση του "προβλήματος" θα ξεπαγώσουν.πόσα χρόνια θα έμενε στη φυλακή ο μπελέρης;
λογικά η αλβανία έχει πλείστα ζητήματα κράτους δικαίου, διαφθοράς και οικονομίας,
πχ μέχρι πρόσφατα, δεν ξέρω τι ισχύει τώρα, το όνομα της συζύγου μεταβαλόταν με τον γάμο,
η ένταξη έχει καμία 20ετία μπροστά της.
τώρα ο μπελέρης θα έχει βήμα.
Πραγματικά είναι στιγμές που πιστεύω πόσο πιο ξεφτίλας είμαι οι πολιτικοί μας ....κρίμα στον μπελερης που έπεσε στο τριπακι του ελληνικού πολιτικού συστήματος ....
Εν τω μεταξύ πιο πάνω είπε ο αλαικσανδρος ότι δεν χρειάζεται στις ευρωεκλογές να είσαι Ευρωπαίος πολίτης για να συμμετάσχει στις εκλογές ...αν ισχύει τότε μη παραξαλενευτουμε αν σε λίγα χρόνια το ευρωκοινοβούλιο είμαι γεμάτο Πακιστανούς κ Τούρκους κ ψηφίζουν όχι υπέρ της Ευρώπης αλλά υπέρ των συμφερόντων της Τουρκίας κ Πακιστάν
Κατεβαίνει υποψήφιος με το κόμμα που δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ τόσο καιρό για να τον βοηθήσει, ούτε στις διπλωματικές σχέσεις ούτε και στην Ευρώπη. Αξιολύπητος, αντί να τους φτύσει ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.
βρηκατε την ευκαιρια που θα τρεχει ο αλλος σε κανα δικαστηριο και δεν μπορει να απαντησει μου φαινεταιο Μπελερης ειναι εντελως επιλογη για να αρπαξει ψηφους Χρυσης Αυγης , Νικης κτλ , για να κανενα α΄΄λλο λόγο
Βεβαια δεν τον ενδιαφερει τον Κουλη οτι ο αλλος ειναι υποδικος .. τι να τον νοιαξει , αφου και εδω αν δουλευε η δικαιοσύνη πανω απο τους μισους θα ηταν υπόδικοι οι δικοι του μαζι με αυτον ..
Μη νομίζεις, τα θέλει ο κώλος του! Αισθάνεται κάπως σαν το μικρό ήρωα, το παληκάρι που τα βάζει με όλους και τους νικάει.βρηκατε την ευκαιρια που θα τρεχει ο αλλος σε κανα δικαστηριο και δεν μπορει να απαντησει μου φαινεται
Τοσους αξιόλογους ομογενείς έχουμε κ αυτοί πήγαν κ έβαλαν υποψήφιο τον πιο διεφθαρμένοβρηκατε την ευκαιρια που θα τρεχει ο αλλος σε κανα δικαστηριο και δεν μπορει να απαντησει μου φαινεται
το γάμησες και εσύτους νικά
Βρε στ' αρχίδια τους ο Μπελέρη λέμε! Ο πρωταρχικός σκοπός της κυβέρνησης είναι να βγάλει το Ράμα από τη δύσκολη θέση όπου βρέθηκε μόνος του με δικές του επιλογές και χωρίς ο Ράμα να κάνει την παραμικρή υποχώρηση!Τοσους αξιόλογους ομογενείς έχουμε κ αυτοί πήγαν κ έβαλαν υποψήφιο τον πιο διεφθαρμένο
λογικά η αλβανία έχει πλείστα ζητήματα κράτους δικαίου, διαφθοράς και οικονομίας,
Αντιλαμβάνεσαι πως δίνεις λύσεις στον μπατριωτικό χώρο?????λετε να δουμε κανα κασιδιαρη υποψηφιο με αλβανικη παραταξη πουθενά?