kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Και ο Άδωνις υποτίθεται βγαίνει πρώτος σε ψήφους, τι πάει να πει αυτό; Ότι είναι αξιόλογος;Για γκελ στον κοσμο μιλαμε
Και ο Άδωνις υποτίθεται βγαίνει πρώτος σε ψήφους, τι πάει να πει αυτό; Ότι είναι αξιόλογος;Για γκελ στον κοσμο μιλαμε
Λες για την απλή πάντα.1.98 πριν από λίγο
Τι ακριβώς έχει προσφέρει ο Κυμπουρόπουλος πέρα από κάτι άστοχες τοποθετήσεις;
Είναι προφανές ότι με τη Μελέτη το ψηφοδέλτιο έγινε πολύ δυνατό, ξεχειλίζει αριστεία.
Και ο Άδωνις υποτίθεται βγαίνει πρώτος σε ψήφους, τι πάει να πει αυτό; Ότι είναι αξιόλογος;
Εκατοσταρα δεν τη δουλεύει το δικό μου αμάξι ...δεν τη συστήνει ο κατασκευαστής .............στην τσέπη μουΛες για την απλή πάντα.
Η 100αρα .... πάει να ξεπεράσει τα 2.35€
τυπε οποιος φυγει Πασχα με 2,10 βενζινη θα σκεπτεται τον Μπελερη και δεν θα τον απασχολειΤι γίνεται με την βενζινα ρε ;;;;
Πιο γρήγορη και από τα ιρανικά drones είναι η τιμή της βενζίνης στα ελληνικά πρατήρια.
1.98 πριν από λίγο
Πραγματικά είναι στιγμές που πιστεύω πόσο πιο ξεφτίλας είμαι οι πολιτικοί μας ....κρίμα στον μπελερης που έπεσε στο τριπακι του ελληνικού πολιτικού συστήματος ....τυπε οποιος φυγει Πασχα με 2,10 βενζινη θα σκεπτεται τον Μπελερη και δεν θα τον απασχολει
25 χιλ το μηνα, ταξιδια, ακριβα χοτελ και εστιατοριαΠραγματικά είναι στιγμές που πιστεύω πόσο πιο ξεφτίλας είμαι οι πολιτικοί μας ....κρίμα στον μπελερης που έπεσε στο τριπακι του ελληνικού πολιτικού συστήματος ....
Κατεβαίνει υποψήφιος με το κόμμα που δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ τόσο καιρό για να τον βοηθήσει, ούτε στις διπλωματικές σχέσεις ούτε και στην Ευρώπη. Αξιολύπητος, αντί να τους φτύσει ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.Πραγματικά είναι στιγμές που πιστεύω πόσο πιο ξεφτίλας είμαι οι πολιτικοί μας ....κρίμα στον μπελερης που έπεσε στο τριπακι του ελληνικού πολιτικού συστήματος ....
Εν τω μεταξύ πιο πάνω είπε ο αλαικσανδρος ότι δεν χρειάζεται στις ευρωεκλογές να είσαι Ευρωπαίος πολίτης για να συμμετάσχει στις εκλογές ...αν ισχύει τότε μη παραξαλενευτουμε αν σε λίγα χρόνια το ευρωκοινοβούλιο είμαι γεμάτο Πακιστανούς κ Τούρκους κ ψηφίζουν όχι υπέρ της Ευρώπης αλλά υπέρ των συμφερόντων της Τουρκίας κ Πακιστάν
Κατεβαίνει υποψήφιος με το κόμμα που δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ τόσο καιρό για να τον βοηθήσει, ούτε στις διπλωματικές σχέσεις ούτε και στην Ευρώπη. Αξιολύπητος, αντί να τους φτύσει ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.
Duty free kids τους φωνάζουν ειρωνικά οι βρυξελιωτες25 χιλ το μηνα, ταξιδια, ακριβα χοτελ και εστιατορια
Παλι καλα που κοιμηθηκες εσυ απο τις 21:00 για να πας να χτυπησεις κάρτα στις 7:30 μαλάκαΟ ένας ο φελλός ξύπνησε στο 4μιση για κατούρημα και η πρώτη έννοια του ήταν να λογκαρει για να βρίσει τον Κουλη με φόβο να του φύγει το κατούρημα στο κρεβάτι και ο άλλος ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝΕ ΤΟΥ ΣΑΗ ανακάλυψε το τικτοκ και έναν πανηλίθιο από την Ελβετία που ζει σε ένα κλουβί 35τμ με 8000 φράγκα το μήνα και νιώθει ένας μικρός Θεός επίθεση γης.
Πα μαλ πα μαλ.
Από τις 7 κοιμάμαι γιατί πηγαίνω στις 2 και ανάβω τους φούρνους.Παλι καλα που κοιμηθηκες εσυ απο τις 21:00 για να πας να χτυπησεις κάρτα στις 7:30 μαλάκα
μην βριζειςΑπό τις 7 κοιμάμαι γιατί πηγαίνω στις 2 και ανάβω τους φούρνους.